Slider

VAATELEMPPARIT

2/05/2017



Ajattelin aloittaa tällaisen postaussarjan, jossa esittelen aina senhetkisiä vaatelemppareitani. Tässä postauksessa kyseessä on alkuvuoden eli tammi-helmikuun lempparit! Nämä on itse asiassa kaikki ostettu reissusta, mutta kaikkia saa myös tilattua Suomeen tai ostettua myös Suomesta liikkeestä. Hinnat ovat siis dollareista käännetty euroiksi, ne eivät siis vastaa täysin samanlaista Suomen hinnoissa. Toivottavasti tykkäätte tästä postaussarjasta! 



Tämän kevään ehdottomat suosikkifarkut ovat legendaariset Leviksen 501-mallit. En olisi aikaisemmin voinut kuvitellakaan pitäväni vielä joskus jalassa näinkään leveälahkeista farkkumallia, mutta mites kävikään. Olen tullut pukeutumiseni suhteen entistä rohkeammaksi, ja uskallan myös kokeilla erilaisia tyylejä välittämättä siitä mitä muut ajattelevat. Rakastan näitä farkkuja, ja ne tulevatkin näkymään päälläni tulevan kevään mittaan usein. Hintaa näillä farkuilla oli outletista ostettaessa noin 50 euroa.







Äidin nimpparilahja minulle Urban Outfittersista. Näitä oli enää yksi M-koko jäljellä, ja se oli valkoisena. Olisin ehkä halunnut harmaan, mutta toisaalta nyt olen rakastunut tähän valkoiseen väriin. Tykkään tämän paidan yksinkertaisuudesta ja siitä miten helppo se on yhdistellä moniin asuihin. Hintaa paidalla oli 50 euroa. Seuraavana ostoslistalla on samalla kuosilla somistettu collegepaita. 





Kaikkialla näkyvät Calvinin alkkarit ovat jo nousseet kulttimaineeseen. Niin mukavat ja pehmeät päällä, mutta samalla tyylikkäät. Tämä tuskin vaatii sen enempää selittelyä, jos et usko niin kokeile itse! Hintaa liiveillä oli jenkkioutletissa 9.99$ ja myös alaosa oli samanhintainen. 






Mikä näistä oli teidän suosikkinne? Onko teillä jotain tämän hetken vaatelemppareita?

2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/06/2017

    Ihania kaikki! Kelpuuttaisin kyllä samantien omaankin vaatekaappiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti sait tästä inspiraatiota! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika