Slider

5 X PARASTA JUST NYT

2/07/2017



1. VOINMAKUINEN POPCORN-MAUSTE
Kyllä, tämä on salainen paheeni. Jenkkireissun jälkeen roudattiin tätä kotisuomeen saakka, ja kun tekee mieli suolaista herkkua, paahdan kattilallisen popcornia ja heittelen tätä maailman epäterveellisintä ja karsinogeenisintä herkkua poppareiden päälle. Nam. 


2. ÄIDIN LÄHETTÄMÄT FACEBOOK-LINKIT
Joka ikinen päiväni alkaa sillä, kuinka Facebook-messengerini piippaa. Tiedän sen olevan äiti. Hän on nyt löytänyt "jaa"- napin ihmeellisyyden, ja saan joka päivä linkkejä inboksiini mitä ihmeellisimmistä random jutuista. Viimeisimpänä siitä, kuinka saudiprinssi osti kokonaisen lentokoneellisen lippuja lemmikkilinnuilleen. Nämä kieltämättä piristävät päivää. 






3. SUOMEN KAUNEIN KOTI-OHJELMA
En tiedä miten multa oli mennyt aivan täysin ohi, että tämän ohjelman uudet jaksot alkoivat vuoden alussa taas maikkarilla. Kun tajusin sen viikko sitten, ahmin Katsomosta tottakai kaikki jaksot kerralla ja nappasin itselleni samalla vahvan sisustus- sekä kirpparivimman. Tämä on siis minun kaikkien aikojen lempiohjelmani, ja voisin katsoa jokaisen tuottarin jaksot vaikka kolmeen kertaan. 


4. TULPPAANIT
Nyt niitä taas saa! Mun lempikukkiani, neilikoiden lisäksi. Tulppaanit kertovat minulle automaattisesti keväästä. Hamstraankin niitä niin kauan kuin kausi vaan kestää. Harmi, että niiden kesto maljakossa hyvänä on vain aika vähäinen. Tosin, Pirkka tulppaaneja saa seitsemän kappaleen kimpun hintaan 3,50e, tajoushaukka vinkkaa. 


5. LIBANONILAINEN RUOKA
Lautaseltani on viimeisten kahden viikon aikana löytynyt oikeastaan joka päivä sama setti: paistettua falafelia, tabbouleh-salaattia (bulgurvenhää, tomaattia, korianteria, punasipulia) ja tzatzikia. Joka päivä tekee mieli tätä ruokaa, enkä todella tiedä milloin kyllästyn siihen. Toivottavasti en vielä hetkeen, sillä tämä setti on ihan mielettömän hyvä. 






2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/08/2017

    Tulppaanit ovat aivan ihania!! Ja olipas muuten aivan ihana hyvänmielen postaus. Mikäli saa toivoa postausta, olisi ihana lukea sun ihan päivittäisistä ihonhoitorutiineista. Millä puhdistat, kosteutat jne. Jotain kivoja omia kikkoja? Ja lisäksi ihan arkimeikkki olisi kiva nähdä. Ja vielä viimeisenä, videopostauksetkin olisivat oikein tervetulleita! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit! :) Kiitos postausvinkeistä, laitan ehdottomasti listalle ja toteutukseen! Ihonhoidosta en oikein osaa sen suurempaa postausta tehdä, koska tosiaan rutiineihin ei kuulu muuta kuin päivittäinen puhdistus ja kosteutus + aknerasva :D Mutta ainakin meikkijuttuja voisin tänne kirjoitella, samoiten videota olisi tarkoitus kuvata piakkoin!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika