Slider

Week 50

12/13/2013



SKisM & DC Breaks- Killer (Crush Mix)



Ylläoleva kappale on uuden pumpin (jota pääsin tänään testaamaan vasta ekaa kertaa) kyykkybiisi. Harvoin mikään biisi iskee ensikuulemalta noin kovaa, niin et meni ihan kylmät väreet. Kun volaa on kunnolla, sopii toi kappale aivan täydellisesti kyykkykappaleeksi! Kuunnelkaa vaikka, ihan varmasti tekee mieli kyykkäilemään. ;) Ja miksei toi toimisi salinkin puolella.

Mun oli kuitenkin tarkoitus tulla ihan muustakin höpöttelemään. Ajattelin laittaa tähän väliin vain ihan perus kuulumispostausta, ja vähän katsausta mun meneeseen viikkooni instakuvien kautta. Taas on tapahtunut niin paljon kaikkea, että oli pakko kaivaa kalenteri esiin jotta muistaisin missäs kaikkialla sitä ollaankaan menty. Huomaa kuinka sitä alkaa pinna kiristyä mitä lähemmäs lähtö tulee: kaikki tekemättömät hommat kasaantuu ja pitäis juoksevat asiat saada ennen ens keskiviikkoa hoidettua. Kouluhommia on valitettavasti niin paljon, etten mitenkään niitä ehdi tekemään Suomessa ollessani. Mukaan lähtee luettavaksi siis kolme kurssikirjaa ja yhdet projektitehtävät: onhan siinä lentokoneessa istuessakin ainakin 22 tuntia aikaa hoitaa niitä.

Varmasti tuosta voikin jo päätellä, että mistä johtuu kun tällä viikolla mulla on ollut aika loppuunpalanut olo. Siitä huolimatta joka päivä on orjallisesti menty kalenterin mukaan ja tehty projektit ajallaan, sen lisäksi käyty ohjaamassa ja omilla jumpilla. Keskiviikkona olin niin loppu, että päätin pitää pari päivää omaa hermolomaa: matkan takia kun ei tule kuin vain 1 poissaolopäivä, ihan hyvin voin tällaisen pidennetyn viikonlopun siis itselleni suoda. Oon saanut nukkua pitempään, ja tehnyt kouluhommat kotoa käsin omassa tahdissani. Pää olis hajonnut, jos olisin joutunut kaiken lisäksi vielä heräämään torstaina ja perjantainakin orjallisesti 6.40. Ihmiselle joka pystyy tekemään sovitut asiat ilman ulkopuolisen tahon potkimista takamukselle on vaan niin paljon mukavampaa herätä omassa tahdissa, ja aloittaa kouluhommat kahvimukin ja radion kanssa, mukavat kotivaatteet päällä. Akateeminen vapaus- onneksi siihen ei ole enää matkaa kuin (toivottavasti) reilu puoli vuotta. 

Maanantain hypärillä selfieiden ottaminen tuntu niin paljon
kiinostavammalta kuin kehityspsykologisen esseen kirjottaminen...


Torstaina lähdin aamupalan jälkeen kuitenkin salille, ja pitkästä aikaa päätin tehdä rytmisen voimistelun treenin verestäen vanhoja muistoja: alkuun lämpöjä, sitten venyt, akrot, loikkia ja loppuun vielä perusteelliset venytykset. Haluaisitteko te mahdollisesti postausta siitä tarkemminkin? Ajattelin meinaan, että voisin ehkä sellaista tehdä. Sen jälkeen jäin vielä pariksikymmeneksi minuutiksi infrapunasaunaan, ja kotiin kävellessä oli aika spagetti olo. Sellanen infrasauna pitäis kyllä saada hommattua himaankin, niin hyvää se tekee. Tai edes pitäis saada revittyä jostain aikaa niin, että pääsis useamminkin treenin jälkeen sinne jäämään rentoutumaan.

Tänään treeniohjelmassa oli tosiaan uusi pump, joka ei kyllä ainakaan ekalta kerralta sytyttänyt mua sen kummemmin kokonaisuutena, ehkä se siitä kun pääsee muutaman kerran lisää sitä vetämään. Sen jälkeen jäin vielä juoksemaan matolle 25 minuutiksi ja siitä venyttelemään puoleksi tunniksi. Venyhuoneessa sattukin kohtalaisen koominen tilanne, kun väänsin siinä ylivenytyksiä spagaateista ja pari kolmenkympin paremmalla puolella olevaa miestä tulivat venyttelemään. Ensin molemmat tuijottivat monttu auki, ja sen jälkeen kommentti oli: eihän ihminen voi venyä noin?!

 No, keskustelu meni sit siihen että hekin ottivat haasteen vastaan päästen vielä jonain päivänä samaan pisteeseen. :'D Meidän salilla tuntuu muutenkin olevan tosi mukava henki salilaisten kesken, tosi monet moikkailevat toisiaan vaikka eivät tuntisikaan, ja aina voi ystävällisesti vaihdella kuulumisia kenen tahansa kanssa. :) 

Torstain aamuvenyjä salissa

Tästä mun viikonloppuni jatkuu huomenna aamujumpalla, siitä laittautumaan ja sit suuntana on Helsinki. Ensin mennään Peacockteatteriin tsekkaamaan Jarkko Tammisen StarShowta, josta oon kuullut pelkkää hyvää: odotukset on siis korkealla. Sen jälkeen meillä on maman kanssa raflasta pöytä varattuna ja mennään kerrankin rauhassa istuskelemaan iltaa kahdestaan hyvän ruuan pariin. Tarkoituksena on siis juhlistaa pienimuotoisesti mun maanantaina olevia synttäreitä jo etukäteen. Sunnuntaina ohjailen sit vuoden viimeisen sykeohjatun tunnin ja teen (yllätys,yllätys) kouluhommia.

Miten teidän viikkonne on sujuneet, millaisia treenejä siihen on kuulunut? :) Mukavaa viikonloppua kaikille!


Kuvat: Instagram lauraannika

6 kommenttia:

  1. Toi on aivan täydellinen biisi kyykkyyn! Eääh mä haluan kyykkäämään.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Maanantaina vaan pumppiin mukaan :)

      Poista
  2. Se on ihan hassua, ku ennen lomalle lähtöä on ihan julmetun kiire hoitaa kaikki hommat pois alta. Hirvee stressi jostain lomalle lähdöstä, heh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, no toisaalta jos ajattelee niin sillä tavallahan hoidetaan kahden viikon asiat pois alta kokonaan- sillon jää tyhjää aikaa olla ja lomailla. Mulla vaan loppuu vuorokaudesta tunnit kesken ja siks vähän tehtävää lähtee myös lomalle mukaan. Yleensä periaate on kuitenkin ollut, et kerran toiselle puolelle maapalloa lähdetään niin kaikki niiden 2-3 viikon työt/asiat hoidetaan etukäteen niin, että lomalla saa vaan olla. :)

      Poista
  3. Olis kiva kyllä lukea tuosta rytmisestä voimistelusta lisää! Toi kyykkybiisi on muuten meitsin mielestä just se heikoin kohta nykyisessä ohjelmassa.. Meitä on moneen junaan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä varmasti siitä postauksen vielä kirjoittelen! :) Ja haha, kyllä meitä on moneksi :D Musta se taas oli ainut oikeesti hyvä biisi tossa ohjelmassa ;)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika