Slider

Vikat kuulumiset Suomesta & asiaa ensivuodesta

12/18/2013



lomalla viimeinkin..<3




Viimeisiä viedään ennenkuin päästään hyppäämään lentokoneeseen ja karkaamaan täältä Suomen kylmyydestä pois.. :) Ihanaa saada pieni ajatuskatko auringossa tähän syksyn ja kevään välille, pääsee vähän latailemaan akkuja ennen suurta rutistusta. Vaikka matkallekin lähtee muutama koulukirja mukaan, luultavasti koitan ne hoitaa alta ainakin lentomatkojen aikana ja vaikkapa aurinkotuolista käsin. Postauksia olen teille kirjoitellut myös muutaman varastoon matkan ajalle, eli julkaisen niitä sitten jossain välissä. Ja toki jos ehdin, niin voin reaaliaikaisiakin kuulumisia paikan päältä teille päivitellä. :) 
Eilen oli tämän vuoden viimeinen jami, ja valitettavasti alkuvuonna tunteja on ohjaajan töiden takia vähän harvemmin kuin nyt. Onneksi ohjelman ehti oppia juuri ulkoa, niin pääsee sit ainakin itsekseen jammailemaan myös alkuvuodesta. :) Tänään ohjaan vielä illalla cardiotunnin, jonka jälkeen pistetäänkin kamat kasaan ja suunnistetaan kohti lentokenttää.




Sain myös kevään ryhmäliikuntalistat käsiini tällä viikolla, ja sinne on mun osaltani tulossa muutoksia joista ajattelin täällä blogissakin vähän kirjoittaa, sillä tiedän osan asiakkaistani lukevan myös tätä. Minulle tarjottiin kahta vakkari viikkotuntia, tiistai alkuiltaa ja sunnuntaita, mutta valitettavasti kevätkaudella tulen ohjaamaan vakituisesti ainoastaan sunnuntaisin (sama aika kuin nytkin). Tammikuusta maaliskuulle kaikki aika menee yo-kirjoituksiin lukiessa ja samalla käyn vielä yksityisen firman abikurssia 1-3 krt viikossa iltaisin Helsingissä. Maaliskuusta toukokuulle taas aika menee täyspäiväisesti pääsykokeisiin lukemiseen, ja silloin sama homma valmennuskurssin kanssa, eli 1-3 arki-iltaa viikossa menee Helsingissä. Tuurauksia otan arkiviikoille sit aina kun aikataulu joustaa.

Harmittaa että arki-iltojen tunnit jää pois, jolloin ainakin mun mielestäni on aina ollut porukalla kaikista paras fiilis, ja polkijoitakin saadaan kasaan aina eniten. Tässä elämäntilanteessa on kuitenkin vain priorisoitava, ja tällä hetkellä koulu menee kaiken muun edelle. On hankala sitoutua olemaan joka viikko tiettyyn aikaan tietyssä paikassa, kun kaikki aikataulut on niin kovin auki. Luotan kuitenkin siihen, että sunnuntait on aika rauhallisia päiviä ja sillon varmasti ehdin ohjaamaan- tällöin ei ihan kokonaan tarvitse luopua omista tunneista kevään ajaksi.





Tällaisia päivityksiä siis tähän joulukuun puoliväliin. Seuraavaan päivitykseen voi mennä jonkin aikaa, eli siihen asti oikein mukavaa lomaa, ja kiitos kaikille lukijoille tästä vuodesta! <3 Palaillaan karibianmeren auringon alta.. :)

2 kommenttia:

  1. Anonyymi12/18/2013

    Ärsyttääkö/ahistaako/ihmetyttääkö jos joku henkilö käy tosi paljon teijän tunneilla, melkeen aina kun pidätte jotain se on sielä jumppaamassa. Ku ite käyn yhen tietyn ohjaajan tunneilla oikeestaan aina vaan ku pääsen, koska a. se mitää kaikkia mun lemppari tunteja b. ne on just hyviin aikoihin ja c. se on lisäks mut ultimate lemppari ohjaaja! Niin välillä en oo kehannu mennä sen tunneille, vaikka oisin halunnukki, koska aatelen et mitähän se miettii ku minä pyörin siellä aina.;D Tiiän tää on tyhmä kysymys mut mua häiritsee ihtee:d ja tä ohjaaja pitää siis ehkä 3-4 tuntia viikossa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tietenkään! :)
      Mua itseäni ainakin ohjaajana lämmittää aivan mielettömästi, kun huomaan että samat ihmiset palaavat tunneille uudestaan ja uudestaan. Se kertoo siitä, että tekee jotain oikein- ohjaajan on otettava se siis suurena kohteliaisuutena! :) Itsekin kun asiakkaana aktiivisemmin jumppailin, kävin lähes ainoastaan kahden tietyn ohjaajan tunneilla päivittäin. Joskus kannattaa myös avata suunsa, ja antaa positiivista palautetta jos tykkää. Sitä ei tiedäkään, kuinka paljon energiaa se voi jatkoon antaa :)!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika