Slider

BodyJam 66

9/26/2013


BODYJAM 66 TRACKLIST 






Tällä viikolla pääsin vihdoin kokeilemaan uuden jamin kokonaisuudessaan. Ajattelin kirjoittaa teille heti näin ensivaikutelmasta tunnelmia, mutta varmasti mielipiteet voivat hieman keikkua suuntaan tai toiseen kun ohjelmaa pääsee kunnolla jatkossa työstämään. Ensivaikutelma sizzlerin ja tracklistin perusteella oli aivan mahtava, ja en voi koskaan aikaisemmin sanoa olleeni niin innoissani biisilistasta kuin tämän ohjelman 66 kohdalla. Kappaleilla osuttiin juuri oikeaan, enkä muuttaisi niiden osalta mitään. Kerronkin nyt enemmän tässä koreoista ja tanssityyleistä joita ohjelmassa on käytetty. Jos vasta pohdit jamissa käymisen aloittamista, nyt on sen aika. Tämän postauksen kanssa pääset alkuun, BodyJam 66!
Heti alkulämpästä homma lähtee täysillä käyntiin. ThatPower ja triple flickit saa fiilikseen. Toisessa lämppäbiisissä vähän lasketaan kierroksia ja keskitytään avaamaan kroppaa Nicki Minajin biisin tahtiin. Tykkään molemmista lämmittelyistä, erityisesti ykkösestä. Kakkonen on vähän samantyyppinen kuin 63 ohjelman Whip It.

Kolmosbiisi on ensimmäinen lyhyt sarja, josta ei oikeen oo sanottavaa. Nopeet jalkojenheilutukset saa ainakin meillä aina hyvät naurut aikaan. Ihan kiva lyhyeksi sarjaksi, tosin ne jalkahässäkät on ehkä vähän liikaa säätämistä ja vie tilaa tunnelmalta. Biisi on ihan kiva.
Alun pidempi sarja on mun mieleeni! Pitkästä aikaa suuntia käytetään jamissa oikein kunnolla. Mukana on liikettä niin eteen ja taakse reippaasti, kuin ympyränmallista juoksuakin. Kunhan koko ryhmä saadaan liikkumaan samaan suuntaan, sujuu koreo isommassakin porukassa. Meillä siihen meni se muutama kerta, mutta nyt aletaan jo pysymään oikeissa suunnissa, melkein :D. Biisit sopii liikkeisiin just eikä melkein.

Palauttelusta ei oo mitään sen kummempaa sanottavaa. Käsiliikkeet on tässä vähän hassut mutta nekin menee, voi olla että mielipide puolesta tai vastaan muodostuu niistä vasta myöhemmin :D Vähän erilaista settiä taas kuin esim. edellisen ohjelman palauttelussa.

Lopun pitkän sarjan oon nyt mennyt kerran kokonaisuudessaan läpi, siitä niin tarkkaa kokonaiskuvaa en oo siis ehtinyt saada. Ennakko-oletuksina ja sizzlerin perusteella luvassa oli kovaa settiä niin biisin kuin koreoidenkin osalta, enkä todellakaan pettynyt! Koreografia on vaihteleva ja jopa aika kova hyppypomppimistensa ansiosta. Mitään ei oo silti liikaa, tai toistoa ei tuu niin että pääsisi tylsistymään. Käsisarjat on tosi vaikuttavan näkösiä nopeesti tehtynä ja antaa sopivasti haastetta. Tässäkin musiikki menee niin justiinsa liikkeiden mukaan, että se vaan vahvistaa sitä mahtavaa fiilistä mikä tätä tehdessä tuli pintaan. Viimeisestä biisistä ,D#Fat erityismaininta. Siinä me pistettiin discovalot kokonaan päälle ja volaa kaakkoon- kylmiä väreitä koko kuusiminuuttinen.  Tykkään, tykkään tykkään! <3


Innostuin nyt kirjottelemaan vähän tarkemmin jokaisesta kappaleesta, mutta siitä toisaalta saattaa olla apua myös niille ketkä jamin kokeilua vasta harkitsevat. Tollasta siellä on nyt siis luvassa :) Mitä te muut ootte tästä ohjelmasta mieltä? Mä voisin taas luokitella tämän kuuskutosen kyllä helposti sinne kaikkien aikojen lempparit- kategoriaan. Ilman minkäänlaisia epäröintejä!


15 kommenttia:

  1. Mageet pöksyt! Mistä ostettu? (:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi9/26/2013

    Syötkö ikinä herkkuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähes joka päivä jotain pientä.

      Poista
    2. Anonyymi9/26/2013

      Ookooo :) mäkin tahon jamiin mutta piti perua kun iski stressi migreeni, huomenna Yokoe :/

      Poista
  3. ihan huikeen hyvä ohjelma ja mikä tärkeintä - ihanat biisit!! ♡

    VastaaPoista
  4. Hei laitoin sulle tossa äsken meilillä ehdotuksen katso ihmeessä ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näkynyt mun mailissa! :( Ootkohan varmasti laittanut oikeeseen osoitteeseen?

      Poista
  5. Mullakin tää menee parhaat jamit ikinä-kategoriaan! :)
    Se kolmosbiisi on nimeltään tiputanssi, mun mielestä me niin näytetään kanalaumalta siinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ja joo kolmonen nyt on kröhöm.. kolmonen :D Mut se menee, se on vaan lyhyt pätkä muiden huippujen joukossa ;)

      Poista
  6. Ei vitsi minkä jami-ikävän aiheutit miulle :D Ensi torstaina olis mahdollisuus päästä kotikotiin salille jamittamaan, koska perjantain luennot on peruttu... Mut siinä tapauksessa joutuisin kyllä skippaamaan luennon torstailtakin :D Tää on nyt hirveä moraali vs. BodyJam-puutos -taistelu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei :D! BodyJam voittakoon tän kerran, mä päätin sen just! ;)

      Poista
  7. Viime sunnuntaina pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan kuuskutosen ja kyllä vaan tykkäsin! Vikassa biisissä kun nousee kyynelet ihan silkasta hyvästä fiiliksestä ni ei se voi kauheen huono setti olla! ;) Ja tän päivän sunnuntaibileitä odotellaan jo ihan fiiliksissä! :D Jotain on taas mennyt oikein tässäkin ohjelmassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat tunnelmat on myös meillä siinä viimesen biisin kohdalla <3 Kyllä se G on vaan rautainen ammattilainen näiden ohjelmien tekemisessä, respect!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika