Slider

Back To Basics

9/04/2013



Nikki Williams- Glowing (Fedde Le Grand Remix)




Vihdoin aletaan täällä suunnalla palata taas normaaliin arkirutiiniin. Viime viikko meni puoliksi kotona-puoliksi koulussa ja sen lisäksi olin flunssan kourissa, eli treenejä ei tullut ollenkaan koko viikolle, HMR:ää lukuunottamatta. Tänään mulla oli jo taas sellanen fiilis, että arkihan itseasiassa on ihan mukavaa, kun se rullailee tavanomaisesti etiäpäin.

Viikonloppuna podin vielä vähän HMR:n jälkeisiä oloja, eli jätin sunnuntaina treenit treenaamatta. Molemmat jalat oli verillä (uudet kengät sai sen aikaan..) ja oikeasta jalasta oli jotenkin ilkeästi venähtänyt etureisi + lonkankoukistaja. Painon varaaminen jalalle sattui ja en kamalasti muuta uskaltanut tehdä kuin kävellä. Pilatesrullan kanssa ja venytellen oon tuota jalkaa kuntouttanut, iltaisin iskenyt voltarenit päälle. Tänään oli ensimmäinen päivä kun jalka ei oireillut ollenkaan, eli taidettiin päästä tällä kertaa pelkällä säikähdyksellä :) En tiedä mikä siihen sitten tuli, taisi ottaa jo kympinkin matka tottumattoman juoksijan kroppaan koville.


Uutta salikamaa testissä eilisessä jamissa. Neonkeltainen toppi
loisti valoissa niinkuin arvelinkin, mutta HM caprit yllätti totaalisesti- positiivisessa mielessä!


Maanantaina aloitin silti treenit normaaliin malliin, kevyemmin tosin. Sh'bamissä saatiin uudesta ohjelmasta 7 ekaa biisiä ja ne on aivan huippuja! (Tämä ohjelma on siis kesältä, meillä se vaihdettiin vasta nyt kun tunteja ei kesällä oikeastaan ollut.) Kerrankin voin sanoa olevani aivan fiiliksissä shbamista, nyt siihen pääsenkin joka maanantai onneksi, koska ohjausta en sen päälle ottanutkaan. Eilinen ilta meni jamin merkeissä, uusia treenikuteita testaten. Mentiin edelleen samaa settiä kuin kesälläkin, eli se tulee jo ihan selkärangasta. Muu porukka oli viime viikolla lisännyt mukaan jo plusliikkeitäkin, musta ne näytti vaan niin naurettavilta että pitäydyin ihan siinä tavallisessa. Jalanheittoja ja taputuksia, no thanks :D

Tänään pääsin ohjailemaan taas omaa cardio neljävitosta, ja sanoinkin asiakkaille että tuntuu kun olis ollut pidemmälläkin tauolla. Kaikki tuntu niin hassulta ja ohjelmaakaan en meinannut muistaa  kun vasta siinä vaiheessa kun biisit lähti soimaan. Ihan mahtavalla porukalla mentiin taas, melkein kokonainen salillinen oli taas saapunut keskiviikkoiltaa mun kanssa viettämään. Vaikka yskän rippeiden takia ääni meinaskin muutamaan otteeseen lähteä enkä niin kovin pystynyt siksi tsemppailemaan, veti kaikki taas niin täysillä. Musta tuntuu, että hehkutan joka viikko nykyään sitä kuinka hyvälle fiilikselle ohjaamisesta vaan tulee. Mutta se vaan on niin mahtavaa, että en voi olla hiljaa. Iloiset asiakkaat tekee mun työn merkitykselliseksi ja positiivinen palaute aina vaan niin iloiseksi! :) Nyt tätä fiilistä pääsee kokemaan ainakin sen kaksi kertaakin viikkoon, joka on ihan mahtavaa.

Ei mulla tälläkertaa ollut mitään sen kummempaa, kuulumisia ajattelin vaan päivitellä. Tämän päivän yo-lukemiset on luettu ja ehdin hetkeksi konellekin. Loppuviikosta ajattelin toteuttaa ainakin yhden teidän toivepostauksistanne. Jos niitä toiveita on vielä lisää niin pistäkää tulemaan, ajattelin tehä niistä jonkinlaista listaa ja aina tasaiseen tahtiin niitä sitten toteuttelen. Loppuun on vielä mainittava, että 500 bloggerlukijan rajapyykki blogissani on myös ylittynyt. Ihan mahtavaa! Kiitos siitä, että blogi edelleen toimii aktiivisesti, kuuluu teille kaikille ihanille jotka jaksatte kommenteillanne piristää mun päiviäni. Kaikesta negatiivisesta ja ilkeistä anoista huolimatta tätä hommaa jaksaa, kun teitä innokkaita lukijoita on siellä ruutujen takana niin monia. Kiitos ja syvä kumarrus siis teille kaikille! <3 



Toivottavasti teidän viikkonne on sujunut tähän asti mukavissa merkeissä :) Millaisia treenejä teidän viikkoonne mahtuu ja onko joku päässyt jo kokeilemaan uusia LM:ejä? Mielipiteitä niistäkin kuulisin mielelläni! :)

12 kommenttia:

  1. Anonyymi9/04/2013

    Toi kesällä mennyt sh'bam ohjelma (12?) oli kyllä ihana! Paras pitkään aikaan, ehkä jopa paras ikinä :) Uutta ohjelmaa pääsen lauantaina kokeilemaan ja oon jo ihan innoissani,vaikka biisilistan perusteella en osaakaan yhtään sanoa, onko hyvä vai ei. Ehkä sitä uskaltatuisi nyt jamittelemaankin kun ohjelma vaihtuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään ihan hulluna! Ohjaaja lupaili että kyllä me tätäkin ehditään jonkin aikaa vetää, vaikka uudetkin jo painaa päälle. Kuulemma ongelmia on niiden LM kittien netistä lataamisen kanssa sen verran että uusien ohjelmien tuleminen saattaa viivästyä. Ei haittaa kyllä ollenkaan! ;)

      Ja sinne vaan rohkeesti jamiinkin! Ainakin sizzlerin perusteella vaikuttaa ihan huipulta ohjelmalta.<3

      Poista
  2. Mä katselinkin että sulla oli uudet tosi hienot caprit päällä! Ensi kerralla kyllä kokeillaan niiden kestävyyttä plusliikkeissä... ;)

    Sh'bamissa oli tosiaan mahtavaa olla pitkästä aikaa. Vaikka ne mun penikat solidaarisuudesta sun jalkoja kohtaan vihoittelikin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on aivan sairaan hyvät päällä ja vielä istuukin mukawasti :'D!
      Meitsiä et saa kyllä sitä ääliömäistä plussaa tekemään, never. Se ei vaan mulle lähde tällä kertaa :D Pidetään jamit jammailuna ja ne rivitanssit/cancanit sit jossain ihan muualla.. xD

      Poista
  3. Katoinki eilen et toi sun jamiasu oli tosi kiva! :)

    Uus pumppi on ny kans testattu kokonaisuudessaan. Se oli ihan kiva :) Onneks ees se ku combat on mitä on.. Vaikka eipä ekalla kerralla saa oikein viel kovin hyvää kuvaa ohjelmasta. Pitää käydä muutama kerta lisää. Oli siinä pumpis kuitenki kivemmat biisit ku kesän ohjelmas. Siitä kesän pumpistahan en niin hirveesti välittäny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiitti Mine! :)<3

      Pumpin biisit ainakin iski muhun, en tiiä pääsenkö sitä jo perjantaina testaamaan. Jos ei, niin täytyy ensviikolla tulla sit sen toisen ohjaajan tunnille jos siellä ne jo on :) Compsusta luinkin sun blogista jo ja toisaalta mulle toi on huojentavaa, koska tosiaan siihen en tuu pääsemäänkään.. :D Mut eiks nää syksyn ohjelmat ookki aika lyhyt setti? Kohtahan ne sit taas jo vaihtuu!

      Poista
  4. Anonyymi9/04/2013

    Joo toi shbam 12 on kyllä hiponu täydellisyyttä, melkeen harmittaa että vaihtuu, vaikka ite sitä oon päässy reivaan useemman kerra. Meillä oli testissä uusimman ohjelman 4 ekaa biisiä. Ihan yhtä hyvää fiilistä ei ainakaan 2,3 herättän, mut onha täs viel monta kuukautta aikaa. 1 ja varsinki 4 oli sit enemmän omaan makuun!=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan niinku tossa ylempänä jo mainitsinkin, niin meillä nyt saadaan onneks myös jonkin aikaa tätä vetää ennenkun sit vaihdetaan oikeeseen tahtiin taas. Tuu kertomaan mielipidettä sit kun pääset kokeilemaan kokonaan sen uuden, mielenkiinnolla kuulisin siitä! :)

      Poista
  5. Itse tilasin ihan samat treenicaprit ja vaikutti ainakin kotona päälle kokeiltaessa superhyviltä päällä. Saa nähdä miten treenissä toimii. Haluisin niin että uudet LM ohjelmat alkaa niin pääsis alusta alkaen taas mukaan kun viime ohjelmat meni vähän ohi multa enkä enää tässä miksausvaiheessa jotenkin viitsi mennä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on tosi mukavat jalassa ja istuukin hyvin päälle. Kakskymppiä noin kivoista capreista ei oo liikaa :) Saa nähdä miten sit pidemmän päälle kangas esim. kestää pesua. Kohta ne ohjelmat vaihtuu, ni sit vaan taas reippaasti mukaan! Nopeesti niihin pääsee sisälle, mä ainakin aina suosittelen kaikkia hyppäämään vaan mukaan vaikkei vaihdoskohta oliskaan menossa :)

      Poista
  6. Noi caprit on mun omat lempparit tällä hetkellä! :) Ihana väri ja istuu hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä päässeet munkin suosikkieni joukkoon ehdottomasti!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika