Slider

Pumpin kautta aikojen-lempparit

7/11/2012

Tämä postaus menee pumppaajille!
Onko teillä olemassa suosikkikappaleita joihin ei vaan millään kyllästy? Sellaisia, joita jaksaa toivoa aina miksauskohdissa vaan uudelleen ja laulaa mukana, toivoa ettei se biisi loppuisi vielä? Kun kuulee sen autossa tai kaupassa tekee mieli alkaa vetämään mukana? Tai jopa menee kylmät väreet (niinkuin mulla)?
Olisi meinaan kiva kuulla, etten ole yksin noiden fiilisteni kanssa :D 
Suosikkeja löytyy useampia, useiden vuosien ajalta. Muutamia paljon vanhempia, jotkut vähän uudempia. 

Mulla vanhat pumppibiisit tuo mieleen muistoja. Ei pelkästään jumppasalista, vaan muistan useiden biisien kautta sen hetkisen elämäntilanteen, vuodenajan, fiilikset. Uskomatonta miten joku kappale voi tuoda niin voimakkaan flashbackin joka ei edes katoa mielestä ajan kuluessa! Muistan lempibiiseistäni myös ne kohdat, joissa me eturivin jumpparit ja ohjaaja hoilattiin mukana. Ja tietenkin kaikkien biisien koreografiat ja sanatkin on mielessä ;)

Sellaisesta, kuka ei tiedä tätä tunnetta eikä käy siis aktiivisesti LM tunneilla voi tämä tuntua oudolta, ja jopa vähän häiritsevältä.. Mutta kun tykkää jostain täysillä, kyllä tällaset jutut ovat ihan must! Voisin tähän vielä pistää mun muutamia pumppilemppareita ohjelmien varrelta:

Beautiful Monster, 78 kyykyt. Tämä on ehkä suosikein ikinä ja tästä tykkää kyllä muukin meidän aktiivipumppaajien kunta. Aina mukana miksauksissa, tehokas ja energinen biisi yhtaikaa.
Hold Me Tonight (Manox Remix), 77 selkä. Tämä on yksi mun lemppari selkäbiiseistä mitä on tullut tehtyä. Tässä tuli ne neljä kertaa ylöstyönnöt jotka tekee kappaleesta aika tiukan, joten painoja ei voi pitää ihan maksimissa. Biisi on innostava ja mukana on helppo laulaa. Toinen lemppari on nykyisen ohjelman Bring  me to life!Raindrops (Encore une fois part 2) (Kindervater remix), 70 askelkyykyt. Tämä askelkyykky ei ehkä ole ihan tehokkaimmasta päästä, mutta kaikki muu tässä toimii. Biisi on ihana ja tykkään selkeästä rakenteesta. Seuraava lemppari jota tulen varmasti miksauksissakin toivomaan on nykyisen ohjelman Ecuador.
Ravers in the UK (Hypasnonic remix), 75 hartiat.
Tämä on yksi kovimmista hartiakappaleista mitä pumpissa on ikinä ollut. Alkaa pystysouduilla ja kasvaa kokoajan edetessään. Tappavat peck deckit ja loppuun vielä kaiken kruunaa ykköspunnerrukset. Kun alun bassobiitti lähtee soimaan, menee kylmät väreet!

Kertokaa ihmeessä omia lemppareitanne ja miksi niistä on muodostunut lemppareita. Kuuluuko niihin tunnearvoa tai muistatteko tekin tuollaisia yksityiskohtia kappaleiden kautta niinkuin minä ?


21 kommenttia:

  1. Eveliina7/11/2012

    Oon sun blogin vakkarilukija, mutta taitaa olla eka kerta kun kommentoin ;) Tiedän tuon fiiliksen! Olen nyt n. 5 vuotta käynyt säännöllisesti LesMills -tunneilla. En kylläkään käy pumpissa. Kävin vielä pari vuotta sitten kunnes pumppailut vaihtui saliin. Joka tapauksessa minullakin on omat lempparit muilla tunneilla (balance, combat, step, attack). On vaan muutama biisi, joihin ei kyllästy! Olisi kiva, jos tekisit postauksen myös muiden LM-ohjelmien lempparibiiseistäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tulit kommentoimaan! :) Mulla itseasiassa on tuolla tehtynä sellanen postaus, mutta siitä on toki jo aika kauan aikaa kun sen julkaisin.. :) Linkkaan sen tähän!

      http://onthemoveblog.blogspot.fi/2012/03/treenimusaa-ja-muuta.html

      Poista
  2. Toi Beautiful monster on munkin ehdoton lemppari kaikista pumpissa kuulluista kyykkybiiseistä! Tuli se heti mieleen kun rupesin lukemaan tätä postausta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika yllättävän monella se on lempparina! Silläkertaa herra les mills oli kyllä osunut niin oikeaan ;DDD

      Poista
    2. No todellakin!!! Ja toi Ecuador on kyl tän ohjelman ykkönen :))

      Poista
  3. Sun blogista saa kyllä todella hyvää motivaatio apua :-)
    Jään kyllä seurailee sun blogia !

    http://justme-jj.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Niin tasan tarkalleen tiedän tuon fiiliksen, kun tietyistä biiseistä tulee muistoja mieleen :) Siitä saa oikein lisäpotkua treeniinsä!

    Beautiful Monster ja Hold Me Tonight on miunkin ikisuosikkeja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoja suosikkeja tuntuu löytyvän melko monelta täällä, jännää! :D

      Poista
  5. Tiedän tuon tunteen muilta tunneilta! Pumpissa en oo käyny vielä kauaa, joten sieltä ei oo vielä muodostunu erityisiä lemppareita (paitsi tuo Ecuador!), mutta vaikka vuosi pari sitten jumpissa soineet kappaleet tuo mulle muistoja mieleen ihan samalla tavalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole siis yksin tämän jutun kanssa (onneksi!),toi fiilis on kyllä aivan mahtava! :)

      Poista
  6. Vanhoista LM-biiseistä tulee kyllä aina niin hyvät muistot mieleen! :) Jaksan kuunnella niitä jumppasalin ulkopuolellakin, kun niiden kautta voi palata ajassa taaksepäin.

    Noi on kaikki tosi hyviä pumppibiisejä, jotka oot tuohon listannut. Hold Me Tonight on mielestäni paras selkäbiisi koskaan! <3 Se oli ensimmäisessä käymässäni pumppiohjelmassani ja siitä tulee aina niin hyvin mieleen ne hetket, kun aloitin pumpin. Ravers In The UK on todellakin jäänyt mieleen siitä, että se oli ihan samperin kova ja raskas :D Mutta omasta mielestäni sitä vieläkin parempi olkapääbiisi on ollut BP76 Bring It Back. Se kuulosti vain niin upealta isossa salissa.

    Tulipa muuten mieleen, että mistä ohjelmasta sä oot aloittanut pumppiurasi? :) En ainakaan muista lukeneeni, mikä oli sun ensimmäinen ohjelma. Combatissa ja jamissa muistan, että oot sanonut käyneesi kauan, mutta mulla on sellainen käsitys, että pumppi tuli mukaan kuvioihin vasta noiden jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirmu monella täällä tuntuu olevan samat lempparit! Kyllä lesmills on sillon osannut hommansa :) Tosiaan minä ja yksi meiän salin pumppiohjaajista tykättiin kanssa tosta bring it backista, mutta se ei koskaan ole sitten noussut sellaseksi ikivihreäksi niinkuin nuo tuossa mainitsemani :D Ihan hyvä kappale se silti mustakin on! Siinä taisi tulla ainakin niitä polven alta tehtäviä vipunostoja eikö vaan..?

      Ja pumppiuran aloitin hurjan myöhään, verrattuna siihen että combatissa, spinningissä ja jamissa ja muissa jumpissa olen käynyt nelisen vuotta. Pumpissa olen käynyt about 1,5 vuotta ja ensimmäinen ohjelma oli 76. (Piti oikeen tarkistaa totallylesmillsistä kun en muista sitä ulkoa niinkuin jamissa ja combatissa!)
      Pumpissa tekniikat kumminkin on aika iisejä, painot nyt on mitä on.. Silti kovasti mua jo kosiskellaan koulutuksiin, mutta pumppiin en ole vielä niin innokkaana menossa ;D Perfektionistiluonne haluaa treenata vuosia tekniikan täydelliseksi, ja sitten mennään koulutukseen ja vetästään A! ;)

      Milloin sä muuten aloitit pumpin? :)

      Poista
    2. Taisi olla joo noita polven alta vipunostoja. Tosin en kyllä muista enää niin tarkasti, kun siitä on aikaa kun tuo biisi meillä oli miksauksissa. Parhaiten jäi mieleen se fiilis :)

      Mä alotin pumpin 1 v 4 kk sitten ja ensimmäinen ohjelma oli BP77. Aika samoihin aikoihin ollaan sitten aloitettu pumppailu :) Pump ja combat oli mun ensimmäiset ryhmäliikunnat, joilla aloin käymään. Testasin toki muitakin silloin, kun aloitin, mutta nuo jäi heti vakkariohjelmistoon :)

      Poista
    3. Fiilishän se tärkein on, minkä pitäiskin jäädä mieleen! :)
      Aika lailla saman verran ollaan pumppailtu. Silti kun lukasin sun painoista niin huh- respectit! Mulla mennään vielä aika lailla kakspuokeilla ja donitseilla, kolmessa kappaleessa vitoset pääsevät mukaan.. :D

      Poista
  7. kiva blogi, tätä on mukava lukee:)! ja oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  8. Mullakin jää helposti mieleen jotkut hyvät biisit ja voin melkeinpä sanoa, että muistan miten ne menikin jos yhtäkkiä lähtee soimaan. Aina kun kuulee jonkun vanhan hitin radiossa tai muualla niin tulee, että heii tää on se ja siinä ohjelmassa tehtiin niin :D Enemmän mulla jää kyllä stepistä noita mieleen ja soittolistalle kotonakin. Pari mitä pumpista on jäänyt hyvin mieleen on Black eyed peasin boom boom pow mikä oli hauiksessa joskus, maailman paras hauisbiisi ja Jamie knightin run almighty remix joka oli samaisessa ohjelmassa lämppärinä. Oli ehkä mun ekoja pumppeja ikinä ja noista sytyin niin kovaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on perus mäkin saatan huudahtaa kaverille: "tiesittekö et tää biisi on pumppi seiskakutosesta ja kans combat neljäkolmosesta!" ..ja kaikkia kiinnostaa ;D
      Ja tosiaan mäkin muistan ton run kappaleen :) Tais olla mun ekassa pumpissa lämppänä, just oli ohjelma vaihtumassa sillon :)

      Poista
  9. ei hyväne aika oot kaunis noissa bannerikuvissa ! :)

    VastaaPoista
  10. Hieno kuva :) Ja kiva tää ulkoasu!

    VastaaPoista
  11. Sun blogia seuraankin ahkerasti ja tykkään kovasti :---) ainoa vaan että ite en pumpissa käy tai muutenkaan lesmillsin tunneilla oo käynyt niin näihin postauksiin en hirveästi voi ottaa kantaa :) mut muuten kyllä tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
  12. Welcome to Africa on paras biisi!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika