Slider

BodyJam 61

7/02/2012

DMFAO!
Mä olen nyt käynyt testaamassa uuden jamin ja ajattelin kirjoitella arviota siitä.
Kokonaisuutena BJ61 on ihan mahtava! Olin kuullut aika paljon kriittistä palautetta tuosta ohjelmasta ennenkuin itse menin sen testaamaan. Nykytanssiteema tuntui ihmetyttävän monia. Mutta kun pääsin kokeilemaan ohjelmaa, niin ennakkokäsitykset murtuivat täysin. Niinkun muissakin LM ohjelmissa on nyt ollut havaittavissa- on myös tässä jamiohjelmassa kokeiltu monia uusia juttuja. 
Alkulämppäkappaleet oli musta vähän laimeita. Kakkoslämpässä kun päästään sheikkaamaan, niin tunnelma alkaa kohota jamifiiliksiin. Alku ei repäise, mutta lämpenee pikkuhiljaa.
Hiphop osuus menettelee, siitä ei ole sen kummempaa sanottavaa. Kappale ei ole kummoinen. Sitä seuraavassa hieman pidemmässä tanssisarjassa "Dance hard, work hard, play hard" reivataan dubstepin tahtiin. Liikkeistä tykkäsin tosi paljon, vaikka takakautta pyörähdykset eivät ihan heti nopeessa temmossa menekkään. Dubstep on ollut jo useamman vuoden ajan mun lempimusiikkityylejäni, ja se pääsee tässä sarjassa todellakin oikeuksiinsa. Liikkeet sopii musiikkiin ja omaa ilmaisua on helppo ottaa mukaan.
Viimeinen, pisin tanssisarja onkin nimeltään tämän lanseerauksen tunnuslausahdus "DMFAO". Aivan mahtava! Alkuun otetaan heti sarjan vaikein liike, jossa kädet ja jalat on nopeaan tempoon hankala saada sovitettua mutta kyllä ne sieltä alko jo loppubiisistä löytymään. (Allaolevan teaserin kohta 0.32) Tuo kyseinen liike on kyllä musta hirvittävän upean näköinen, kun sen saa tehtyä kunnolla! Nykytanssi sopii tähän todella hyvin. Emeli Sandén kappale Heaven on ihana, ja liikkeet kauniita. Lopussa kaikki yhdistyy kokonaisuudeksi ja tässä mulla kyllä nousi hymy huulille.. :) Ja lopussa taas se joka jamitunnilta tuttu ihmetys; joko se tunti oli siinä? 
Jokainen kellä mahdollisuus on mennä kokeilemaan ko.ohjelmaa, menkää ehdottomasti!

Onko joku lukijoista testannut BJ61:den? Mitä piditte, tai oletteko menossa kokeilemaan? Millaisilla ennakkokäsityksillä?

 

17 kommenttia:

  1. Voi ei, pakko päästä! :D
    Harmi vaan, että lähin BJ on aina maanantaisin ja mä en koskaan oo siellä suunnalla silloin. :( Olis ihan sikasiistii päästä sinne pitkästä aikaa, viimeks ku olin ni ohjelma oli vissiin 59? en muista. Sitä pitää kaks ohjaajaa siellä ja mun on ihan pakko mainita et se toinen niistä on Lola Wallinkoski ;)! Sen tunnilla en oo ollu mut toivottavasti pääsen ens kerralla kokeilemaan senkin ohjausta :) !

    Hei mut tälläsiä postauksia lisää vaan! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti menemään kokeilemaan. Tosiaan tää on sellanen ohjelma joka tuskin on kaikkien mieleen, mutta mulle nuo uudet tuulet olivat oikein positiivisia yllätyksiä. Ja lisää laittelen, pikku vinkkinä että loppuviikosta tulossa hieman samankaltaista juttua eräästä toisesta uudesta LM ohjelmasta.. ;)

      Poista
  2. Mä oon tykännyt tästä jamiohjelmasta tosi paljon. Sen lisäksi, että koreot on kivat ja niissä on haastettakin vähäsen, ohjelma on sopivasti ja tasaisesti rankka, ilman että siellä välissä on jotain puoliväkisin laitettuja juoksuosuuksia tms. tylsää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä. Tosiaan varsinkin nuo erilaiset hyppelyt ja pyörähdykset (varsinkin se koreo jossa tehdään house stepiä) nostaa sykettä. Tasaisen rankka ohjelma kuten sanoitkin!

      Poista
  3. Ei nyt liity mitenkään aiheeseen, mut tein ne haukkarit vitosilla!! Voittajafiilis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tollaset aina liittyy aiheeseen, jee hyvä Anna!! :)

      Poista
  4. Anonyymi7/02/2012

    Uus jam on ihan mieletön! Just eilen toista kertaa jamittamassa. Nyt menee jo ne "antidote" kädet ja jalat oikein ;)
    Neron Promises sopii niin hyvin tohon loppuun! Dupstep on mun suuri rakkaus myös!
    Niin ja jäähdyttelyn Take Care on niin ihana biisi!
    Jam tunnilla pääsee aina flowfiilikseen, lopus on se olo, et nytkö tää jo loppuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep eikö ookin! Me ei tehty palautusta tai jäähdyttelyjä, koska otettiin loppuun se vanha 7minuutin "good luck" sarja mitä monet aina toivoo. Joten niitä kahta en ole vielä päässyt tekemään :)

      Poista
  5. Tota kun pääsis kokeilemaan, kuulostaa superkivalta! Harmi vaan kun meillä ei oo tota täällä missään salilla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Muista hyödyntää matkat muille paikkakunnille, tai vaikka ulkomaille! Ja usein erilaisissa liikuntatapahtumissa pääsee testaamaan :)

      Poista
  6. Anonyymi7/03/2012

    Hei, voisitko tehä sellasen pienen postauksen kuntoohjelmasta niille jotka haluu nostattaa kuntoo ? Neuvot vaikka millasilla tunneilla kannattaa käyvä ja sit joku saliohjelma tai vaikka ihan kotijumppa? Sellanen postaus ois tosi kiva!:) Saan tästä sun blogista niin paljon lisämotivaatioo urheiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tehdä jossain välissä kun ehdin :) Jos haluut kumminkin henk. koht neuvoa niin pistäpä s.postia niin voin neuvoa sua alkuun!

      Poista
  7. Anonyymi7/03/2012

    Munkin mielestä uus bodyjam on ihan mahtava! :) Ja TOSI tehokas! :D

    VastaaPoista
  8. Kivaa lukea jamista juttua sellaisen suusta, joka siitä osaa kirjoittaakin :) Ite oon niin vähän vasta jamittanut, että en oikein osaa sanoa mitään omassa blogissa, muuta kuin että tykkään ;)

    Mun lempparein liike on ehdottomasti tuo vaikein liike, josta puhuit. Niin siisti! :) Ja samaa mieltä, että tuo Heaven on aivan ihana biisi ja ne liikkeet mätsää siihen kyllä tosi hyvin.

    VastaaPoista
  9. Se Antidotesta alkava liikesarja on aivan mahtava. Vaikka pistikin aluksi aivot kunnon koetukselle...
    Siitä Heaven biisistä tuli heti niin mieleen sä! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! :) Ja miten sulla mut nyt siitä heavenista tulee mieleen? ;D

      Poista
    2. Siinäpä lisäpurtavaa sun aivoilles ;D

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika