Slider

BodyCombat 53

7/30/2012

Nyt sekin on julkaistu, jee!
Näin kertakuuntelulla vaikuttaa tosi hyvältä ohjelmalta. Tuo alkulämppäkappale vaan vähän ärsyttää, sillä siitä en tykännyt edes silloin kun se oli pumpissa (Written in the stars). Samoin kutoskappale on aina ärsyttänyt, vaikka Cher Lloydin kappaleista yleisesti ihan tykkäänkin. Lihaskuntobiisissä luultavasti menee taas kylmiä väreitä, kun luvassa on Skrillexin Bangarang. Irvistelyt sopivat tuollaisen musiikin teemaan ;)
Yksi juttu mistä olen aivan innoissani tuossa ohjelmassa on Clubland- mixien määrä! Kappaleet kolme, viisi, seitsemän ja kahdeksan on miksattu hardcore teknopohjaisiksi, joka toimii combatissa paremmin kuin hyvin. Varsinkin E-Typen True Believer kappaleen versio on aivan mahtava, siinä tulee aivan varmasti laulettua mukana!

Nämä ohjelmat vaihtuvat siinä syyskuun paikkeilla ainakin meillä. Sitä ennen nautitaan vielä vanhasta, ja piakkoin myös miksauksista!


1a: Written In The Stars (Sunny Dee Remix) – Jason Born
1b: Are You Ready For This – Friday Night Posse
2: Rock N Roll All Night – Kicking Import
3: Shine On (Hixxy Remix) – R.I.O.
4: Sweet Dreams – Mislead Lizard
5: True Believer (Styles and Breeze Remix) – E-type
6: Swagger Jagger – Cher Lloyd
7: Blade (Re Con Remix) – Ali Payami vs. Aquagen & Warp Brothers
8: Summer Rain - Breeze vs. Brad Sure Feat Katie Halliday
9: Bangarang – Skrillex feat. Sirah
10: Is Anybody Out There? – Soldier TV


Mitäs te tykkäätte kappaleista? Miltä vaikuttaa? :)


..tämä tulee soimaan repeatilla loppuvuoden ;)

12 kommenttia:

  1. E-type, E-type, E-type, ahhhh <3 Kuulostaa huippuhyvältä koko lista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä etten ole ainoa kuka hypettää tota e-typeä! ;)

      Poista
  2. Anonyymi7/30/2012

    Kuulostaa hyvältä! Les millsin sivuilla on julkaistu myös muut tracklistit! Bodyjam taitaa olla aikas mahtava! :D ei jaksa odottaa syyskuuhun asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan! :) Juu sieltä tosiaan huomasinkin, pumpin ohjelman tänne laitoinkin jo vähän aikaa sitten. Bodyjamissa ei kyllä ole vielä koskaan tullut vastaan huonoa ohjelmaa, ne kappaleet on aina ihan huippuja!

      Poista
  3. Bangarang!! Mä oon taivaissa! :D

    VastaaPoista
  4. Tuo E-Typen kipale kuulostaa kyllä erittäin hyvältä! :)

    VastaaPoista
  5. Hehee, mä taas en niin välitä tuosta E-typestä :D Mutta 3, 7 ja 8 vaikuttaa supereilta, yes please! :) Ainakin tämän hetken mietteet uudesta biisilistasta on, että ehkä kivemman kuuloinen kuin mitä 52 oli ensikuulemalta. Mutta sittenhän sen vasta näkee, kun pääsee tunneille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama, kuullostaa kyllä paremmalta kuin nykyinen, paljon energisempiä biisejä löytyy tästä. Mutta tosiaan sen tietää vasta sitten kun pääsee tunneille. Glen oli kyllä blogiinsa kirjoittanut 53 filmauksista että luvassa on aivan mahtava ohjelma, joten odotukset ovat mullakin sitten sen mukaiset!

      Poista
  6. moikka ! löysimpä tieni tänne blogiin ihan sattumalta joidenkin pump biisien googlettelun kautta, ja jäinkin lueskelemaan juttujasi toviksi jos toiseksikin :-) jotenkin helppo hypätä mukaan, kun itsekkin LM jumppia "kuluttaa" aika mukavan määrän viikossa, ja kaikkien lajien(tai no BV ja RPM eivät ole mitenkään omaa sydäntä kauhean lähellä ja BJ on myös jäänyt vähän vähälle)lähes kaikki ohjelmat alkavat olemaan yhtä tutut kuin omat taskut.

    BC 53:sesta olen itse päässyt testaamaan noi alkulämpät ja muay thain jo maaliskuun puolella, itseasiassa itsensä danin ohjauksessa ;-) ja ainakin blade räjäytti tajunnan eikä alkulämmöissäkään vikaa ollut ! voi tietenkin olla, että olosuhteet(dan noin metrin päässä)vaikuttivat mielentilaan jonkin verran...:-Dja dan silloin jo hehkuttelikin, että bangarangin ottaa combattiin ja mahdollisesti cx:nkin, ja mahtava biisihän se onkin :-)

    ihanaa kesän jatkoa :-) ja uusia ohjelmia odotellessa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Ja tosiaan mielenkiinnolla lueskelen muiden LM fanien juttuja, joten tule jatkossakin heittämään mielipiteitä jos jotain herää. Ja pakko kysyä- MITEN PÄÄSIT DANIN OHJAUKSEEN? Kateellinen x 1000... ;)

      Ihanaa kesää sullekin!

      Poista
    2. Opiskelen lontoossa,ja dan oli lontoossa(ja myös muualla uk:ssa)ohjaamassa muutaman kuukauden.pääsin sitten useampaankin otteeseen danin valvovan silmän(ja ihanien käsien)alaisuuteen treenailemaan 8-) aika heikoksihan ne polvet välillä meni,kun oli suht pienessä salissa danin kanssa.ja oli muuten niin uskomattoman mukava heppu!jutteli mielellään tunnin jälkeen useita kymmeniä minuutteja,ja kyseli mielipiteitä uusista ohjelmista ja ideoita tuleviin!:-)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika