Slider

BodyPump 83

7/17/2012

Luultavasti kaikki liikunta-aiheiset blogit kirjoittavat tästä aiheesta tällä hetkellä, mutta koska minä olen aivan yhtä innoissani tästä uudesta launchista kuin muutkin jumppahullut, niin pakkohan tästä on kirjoittaa.. ;)

Eli siis NZ Glen kirjoitti taas postauksen uudesta tracklistista ja se kuullostaa tältä:
1. Set it Off – Pimp Dawg
2. Summer Of 69 – Yesterday Affair
3. Turn Up The Music – Chris Brown
4. Set Fire To The Rain – Fizzy Deejay
5. Glad You Came – Toy Hypo
6. Stronger (What Doesn’t Kill You) – Kelly Clarkson
7. Turn The Tide – Manian & Aila
8. C’est Bleu - Scooter Feat. Vicky Leandros
9. When We Stand Together – Nickelback
10. Better Than I Know Myself – Adam Lambert

Bonus 3: Paradise – Psychic Stars
(Painamalla kappaleen nimeä pääset kuuntelemaan sen YouTubesta)


Mun mielestä pikaisella vilkauksella ja kuuntelulla (suuri osa tuttuja jo ennestään) vaikuttaa oikein hyvältä setiltä. Ei liikaa listahittejä, joita tulee joka tuutista koko ajan. Silloin ei tule kyllästyttyäkään niin helposti ja aina on kiva kuulla uusia tuttavuuksia musiikkirintamalla. 

Tietenkin kunnon tuntuman ohjelmasta saa vasta kun sitä pääsee tekemään. Biisit toimivat aivan eri tavalla koreofrafian ja ryhmän kanssa, kun näin tietokoneelta kuunneltuna. 
Mukavilta kuullostavat ainakin alkulämppä (uusi tuttavuus), sekä ojentajakappale joka on yksi tämän hetken lempparikappaleitani. 

Miltä teistä tämä setti vaikuttaa näin musiikkien pohjalta? Oletteko jo kuunnelleet läpi? 


12 kommenttia:

  1. eeei vitsi mä aina kuolaan tota sun banneria ! aivan mielettömän ihana :3

    siqudk0.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Anonyymi7/17/2012

    Hei voisitko kertoa bodypumpista:) et onko se raskasta ja näin ku meinasin et tänä syksynä voisin ruveta käymään pumpissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selaapa vanhoja postauksia sieltä löytyy :)

      Poista
  3. Anonyymi7/17/2012

    Mä tykästyin tohon askelkyykkykipaleeseen :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi7/17/2012

    oikein hyvältä kuulostaa! :) koska uusi ohjelma tulee kehiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin että siinä syyskuun vaihteessa. Jonkin aikaa saadaan siis vielä odotella ;)

      Poista
  5. Anonyymi7/18/2012

    osaisitko sä neuvoa,miten sais lisättyä tehoja pumpissa? tuntuu,että teen jotain väärin kun (keski)syke on aina hirmu matala..oikeastaan vaan lämmittelyssä,reisissä ja selässä syke nousee mukavasti mut muuten aika tehotonta.. pitäiskö lisätä painoja,vai? :D oon pirun arka lisäämään painoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoisin, että konsultoi ainakin ensin ohjaajaasi :) Luultavasti painoissa on vikaa, ja pyydä ohjaajaa tsekkaamaan sun tekniikkaa. Jos teet tarpeeksi laajoilla liikeradoilla ja oikealla tekniikalla kyllä ne tehot nousee :)

      Poista
  6. Rakastan tätä 82:sta niin paljon, että kauhulla odotan jo miksauksiakin saati sitä päivää, kun ohjelma vaihtuu! :D No, eiköhän tuohon uuteenkin taas totu ja eihän sitä tiedä miten kovasti siihenkin sitten tykästyy kun on muutaman kerran tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, tota ohjelmaa saadaankin kyllä vielä odottaa- nuohan vaihtuu vasta siellä syyskuun alussa! :D Kyllä tätä ohjelmaa ehtii vielä tehdä kyllästymiseen asti :)

      Poista
  7. Ariela7/19/2012

    Laitan tähän uusimpaan postaukseen niin saan varmemmin vastauksen.

    Eli näytät treenaavan päivittäin tai viitisen kertaa viikossa (korjaa jos olen väärässä).
    Ruokapäiväkirjoista näkyy että syöt hyvin, monipuolisesti jne.
    Oletko ihan itse "rakentanut" ruokavaliosi vai käynyt jollain konsultoitavana? Lasketko kalorimäärää tai ravintoainearvoja vai syötkö vain sitä mikä "tuntuu hyvältä" tai terveelliseltä?

    Itse käyn jumpassa/salilla 4-5 kertaa viikossa painonpudotus- ja kiinteytysmielessä (n.5-8kg pois tavoitteessa, hyvin pysytään silti normaalipainossa) enkä haluaisi niinkään lihasmassaa enää kasvattaa :D Ihan mun makuun tarpeeksi isot supersankarireidet löytyy. Ongelma vain on se ettei toi ruokavalio tunnu natsaavan kohilleen, laskin kaloreita tai söin pupunruokaa kuinka paljon tai vähän tahansa.

    Ihme sepustus mutta jos joitain vinkkejä osaisit antaa? :) Olisin kiitollinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Treenailen tosiaan joka päivä vaihtelevasti, yleensä on max. yks lepopäivä viikossa :) Tästä ollaan montaa mieltä mutta toimii mulla.
      Käyn tietyistä syistä ravitsemusterapeutilla, mutta muuten kyllä koostan ihan itse omien tietämyksieni mukaan hänen vinkkejään käyttäen. En laske kaloreita muissa kuin herkuissa. Kokista tulee kyllä kitattua muutama lasi päivässä :D

      Kannattaa käydä juttelemassa vaikka PT:lle, saat itellesi sopivat ohjeet. En oikeen ruudun tältä puolelta osaa vinkkejä antaa näkemättä tilannetta ja konsultoimatta tarkemmin. Se, mikä toimii mulla ei välttämättä toimi hyvin jollain muulla.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika