Slider

TAMMIKUUN BETTEBOX

1/14/2019


* Kaupallisessa yhteistyössä Bettebox, sisältää affiliate-linkkejä

Bettebox* on kokenut vuodenvaihteessa pienen visuaalisen uudistuksen, ja ensimmäinen uusi boksi saapuikin perille eilen! Bette on saanut iskulauseekseen "It's the little things", jolla halutaan viestittää kuinka pienillä teoilla ja piristyksillä arjen keskellä on suuri merkitys. Tällä(kin) kertaa boksi oli erittäin mieluinen. Mennään suoraan tuotteiden pariin!

COUGAR THE 3 SHADES OF NUDE -LUOMIVÄRIPALETTI 4G
Paletti kietoo sisäänsä kolme ihanaa nuden sävyä, joilla luot tyylikkään ja kevyesti hohtavan silmämeikin helposti sivellintä apuna käyttäen. Voit yhdistellä sävyjä tai valita oman suosikkisävysi fiiliksen mukaan. Ovh £ 13/ täysikokoinen tuote (6 sävyä)

ZIAJA GOAT'S MILK -ENTSYYMIKUORINTA 75ML
Viimeisin lisäys suosittuun vuohenmaitolinjaan. Ihoa hemmotteleva uutuustuote on saanut inspiraationsa korealaisesta kosmetiikasta ja sopii hellävaraisen koostumuksensa vuoksi kaikille ihotyypeille. Rakeeton kuorinta poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa pehmentäen ja kosteuttaen ihoa sekä palauttaen ihon nuorekkaan raikkauden ja elastisuuden. Ovh 8.90/75ml
J. MÄKI PROFESSIONAL VOLUME - TUUHEUTTAVA SHAMPOO & HOITOAINE 300ML
Ainutlaatuinen koostumus antaa hiuksille tuuheutta ja kosteutta. Molemmat tuotteet sisältävät uv-suojan ja suojaavat hiuksia ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. J. Mäki on mukana boksissa ensimmäistä kertaa ja tuotteista on liikkeellä neljää eri vaihtoehtoa. Tuotteet on jaettu bokseihin sattumanvaraisesti. Ovh 13.90/300ml
LOVE BEAUTY & PLANET MURUMURU-VOI JA RUUSU -KUORINTAVOIDE 125ML
Poistaa ihon epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa ihoa kuivattamatta. Valloittava ja hellävarainen koostumus sisältää luonnollista murumuru-voita ja luonnollisia kuorivia ainesosia, jotka kirkastavat ja tasoittavat ihoa. Eettisesti hankittu Bulgarian ruusu jättää kasvojen iholle ihastuttavan tuoksun. Ovh 12.90/125ml

HIMALAYA HERBALS PURIFYING NEEM -PUHDISTUSGEELI 15ML
Syyskuussa 2018 lanseerattu uutuus. Saippuaton, rasvoittuvalle iholle sopiva tuote syväpuhdistaa ja poistaa bakteereita pitäen ihon terveenä ja puhtaana. Sisältää mm. neem-öljyä ja kurkumaa. Ovh 6/150ml
+ TED BAKER -UUTUUSTUOKSUNÄYTE & GLAMLIN -KAUNEUSKONSULTTIPALVELUN 25 EURON ARVOINEN ETUSETELI
Tällä kertaa boksi oli super painava, joten osasinkin odottaa shampoota sekä hoitoainetta. Tuotteiden merkki J.Mäki oli minulle entuudestaan täysin vieras, joten mielenkiinnolla otan tuotteet testiin kunhan saan edellisen shampoon ja hoitoaineen loppuun käytettyä. Näiden lisäksi olin tässä boksissa erityisen innoissani meikkituotteesta eli Cougarin luomiväristä. Bokseissa on mielestäni nyt kuunneltu hyvin asiakkaiden toiveita ja meikkituotteiden määrää on lisätty selvästi! Swatchatessa Cougarin luomivärit tuntuivat erittäin pehmeiltä ja tasaisesti levittyviltä, jonka lisäksi rakastan luomivärissä luonnollisia metallin sävyjä – tulenkin varmasti tekemään tällä muutamia meikkejä vielä tammikuun aikana, ja voin vaikka Insta Storiesissa päivitellä käyttökokemuksiani myöhemmin.

Kasvojenpuhdistusgeeli oli ihan ok-kiva lisä boksiin, mutta sen sijaan ihmetystä tässä kuussa herätti kaksi kasvojenkuorintatuotetta – miksi samassa boksissa tuli kaksi samaan käyttötarkoitukseen tehtyä tuotetta? Itselleni näistä kahdesta mieluisampi oli Love Beauty & Planetin murumuruvoi-ruusu, sillä pidän mekaanisesta kuorinnasta ja tuotteen tuoksusta. Ziajalta päivävoiteet ovat olleet mieleeni, mutta en usko, että tälle entsyymikuorinnalle tulee minulla juuri käyttöä. Sen annankin luultavasti testiin jollekin ystävistäni.

Tällainen kokonaisuus boksissa oli tällä kertaa. Herättikö boksin uusi ulkoasu tai sisältö teissä ajatuksia? Mikä tuote oli oma lempparinne? Helmikuun boksissa fokuksessa ovat hiukset, joten mielenkiintoisia hiustuotteita on varmasti odotettavissa. Oman tilauksesi ehdit vielä tehdä tästä linkistä*.

PS! Nopeimmille tilaajille nyt mahdollisuus saada helmikuusta eteenpäin tehtyyn 3kk määräaikaiseen tilaukseen* tammikuun boksi mukaan VELOITUKSETTA! Käytä koodia LAHJATAMMI, niin saat tammikuun boksin lahjaksi + 4€ alennuksen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika