Slider

8 x TAMMIKUUN SUOSIKIT

1/24/2019


TULPPAANIT. Ensimmäinen kevään merkki on ehdottomasti tulppaanit kukkakaupassa! Tulppaani on toinen leikkokukkasuosikeistani pionin lisäksi. Pionien ilmestymisestä tietää kesän saapuneen, kun taas tulppaanit ovat varma kevään merkki. Tammikuun aikana meillä on ollut jo sekä valkoisia että pinkkejäkin tulppaaneja koristamassa olkkarin sohvapöytää. Pinkit kukat olivat lisäksi ihana nimipäiväyllätys poikaystävältä!


UUSI KUNTOSALI. Pohdiskelin vuoden alussa ig-storiesissani kahden salivaihtoehdon välillä, joista lopulta päädyin siihen hieman kalliimpaan mutta samalla myös mielestäni parempaan vaihtoehtoon. Salin henkilökunta, tilat, laitteet ja ryhmäliikuntatarjonta ovat huippuja, mistä olen ihan super innoissani. Liikkumiseen on saanut taas aivan uudenlaista intoa jumppien ja kunnon spinningtuntien avulla! Kävin tosiaan edelliset puoli vuotta Fitness24/7 -salilla, jonne saimme tarjoushinnan 9.90e/kk. Huomasin kuitenkin aika nopeasti, ettei pelkkä salitreeni jaksa innostaa. Hyvästä ja paljon käytettävästä palvelusta kannattaakin siis maksaa hieman enemmän, eikä ainoastaan juosta edullisimman hinnan perässä.




POLAR A370. Edelliseen kohtaan liittyen, samalla kun päädyin vaihtamaan salia, vaihdoin samalla myös aktiivisuusmittaria (tai niinkuin tätä sanotaan:"fitnesskelloa"). Vaihdoin LesMillsin kanssa yhteistyössä tehtyyn Polarin A370 kelloon, joka mittaa mm. päivittäistä kulutusta, aktiivisuutta, käveltyjä askeleita, unta sekä treenejä. Liian pitkän istumisen jälkeen kello kehottaa nousemaan ja lähtemään liikkeelle – mahtava keino havaita liiallinen passiivisuus! Lisäksi kelloon on optimoitu eri LesMills-tuntien lajiprofiilit, joten treenatessa löydän erilliset profiilit niin BodyPumpille, SH'BAMille kuin BodyJamillekin. Hintakaan ei päätä huimannut, nimittäin maksoin kellosta 109 euroa – ehdoton tammikuun suosikki, joka kulkee aina mukana.

LUSH SLEEPY-VARTALOVOIDE. Suosikki jo viime vuodesta, mutta erityisesti kovien pakkasten aikaan kroppa kaipaa päästä varpaisiin tuhtia kosteutusta. Tämä vartalovoide on sekä eettisesti tuotettu että vegaaninen ja sisältää mm. laventelia, kauraa, tonkaa ja kaakaovoita. Jos kaipaat makealta tuoksuvaa ja rauhoittavaa vartalovoidetta (joka sopii myös hyvin käsien kosteutukseen), kannattaa käydä testaamassa tätä. Laventelilta tuoksuva voide on myös mukava iltaisin levitettäväksi, sillä tuoksulla sanotaan olevan rauhoittavia ja unta parantavia vaikutuksia.

MARIMEKKO OIVA 10V. Oletteko jo kuulleet, että Marimekolta on helmikuussa tulossa uusi mallisto juhlistamaan Oiva-sarjan kymmenvuotista taivalta? Kuulin tämän tiedon tammikuun alkupuolella ja vitsit, että olen jo nyt innoissani tästä! Marimekon sivuilta ei löydy vielä sen tarkempia tietoja sarjan sisällöstä, mutta mm. paperisessa esitteessä tuotteita on kuvattu jo tarkemminkin. Mukana tulee olemaan esimerkiksi pienet Räsymatto-mukit, joissa yksi musta pallo"raita" onkin hohtavan kultainen. Lisäksi samasta kuosista pitäisi olla tulossa ainakin tyynynpäällinen. Yksi tammikuun suosikkiuutisista olikin tämä tieto!

AIKAISET HERÄTYKSET. En uskonut sanovani tätä ääneen, mutta päivien pidetessä ja auringonvalon lisääntyessä on jopa minusta, iltavirkusta ollut mukavaa herätä aikaisin aamulla. Aikaisin herätessä jo puolenpäivän aikaan tuntuu siltä, että on ehtinyt saada paljon aikaan. Joululomien epäsäännöllisten rytmien jälkeen olenkin yrittänyt ylläpitää mahdollisimman tarkkaa päivärytmiä, jolloin myös unen päästä saa kiinni paremmin ja aikaisemmin. Sitä paitsi, esimerkiksi kirjastolla parhaat opiskelupaikat nappaa heti aamusta!
OPISKELU. Aloin nyt tammikuussa opiskella sosiaalityön aineopintoja, joissa motivaatio on tällä hetkellä huipussaan. Kaikki tieto on uutta mutta niin mielenkiintoista, ja haluaisin tietää ilmiöistä vain enemmän ja enemmän. Samalla kun oma tietomääräni lisääntyy, kunnioitukseni sosiaalityöntekijöitä ja heidän kantamaansa virkavastuuta kohtaan vain kasvaa entisestään. Tällä hetkellä minulla on meneillään lastensuojelun kurssi, jossa perehdytään mm. lastensuojelulakiin, toimintakäytäntöihin sekä siihen, miten erilaisissa päätöksissä menetellään. Ihanaa, että vihdoin opiskelu tuntuu oikeasti merkitykselliseltä ja odotan oikeastaan jo innolla valmistumisen jälkeisiä työskentelymahdollisuuksia! Haluaisitteko kuulla opiskelujutuista enemmänkin täällä blogissa, varsinkin taas nyt korkeakouluhakujen alla? Ja jos haluaisitte, mikä teitä kiinnostaa eniten? 

AURINKO. Auttaa jaksamaan kovienkin pakkasten keskellä! Minua eivät pakkaset haittaa niin kauan, kunhan aurinko paistaa. Lisääntyvä valo vaikuttaa ainakin minulla todella merkittävästi mielialaan ja vireystilaan. Aikaisemmin herääminen on mukavampaa, eikä iltapäiväväsymys paina valoisassa niin pahasti päälle. Aurinkoisina päivinä ei myöskään haittaa harrastaa hieman hyötyliikuntaa ja kävellä sen sijaan, että ottaisi bussin!

MIKÄ TEITÄ ON INNOSTANUT TAI INSPIROINUT TAMMIKUUSSA? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika