Slider

TREENISOITTOLISTANI

4/26/2018

* kaupallinen yhteistyö: Sudio

Heipä hei ja mukavaa torstaita! Minulta on toivottu paljon erilaisia mitä kuuntelen nyt -postauksia ja ajattelinkin, että voisin tehdä tällaisen postauksen liittyen treenisoittolistaani - tavallinen soittolistani nimeltään 'Tämänhetkiset' nimensä mukaisesti vaihtelee todella päivästä toiseen, ja saatan kyllästyä kappaleisiin parissa vuorokaudessa. Treenisoittolistalle sen sijaan on valikoitunut kaikkien aikojen suosikkeja, jotka nostattavat treenifiilistä huolimatta siitä, onko motivaatiota treenata vai ei - jos ei ole, viimeistään siinä vaiheessa on kun laitan tämän listan soimaan kuulokkeistani!

Musiikki onkin minulle iso osa treeniäni, enkä koskaan treenaa salilla tai lenkkeile ilman kuulokkeita. Täällä Helsingissä asuessa myös hyötyliikuntaa on tullut harrastettua entistä enemmän kävellessä paikasta toiseen, jolloin kuulokkeet ovat myös aina korvissa. Usein kävellessä tosin tykkään kuunnella enemmänkin erilaisia podcasteja ja sitten kunnolla treenatessa kunnon jumputusmusiikkia, haha. 
Sain itse asiassa valita* vähän aikaa sitten Sudion valikoimasta itselleni uudet treenikuulokkeet, ja päädyin Sudio Tre -malliin. Aikaisemmin olen saanut heiltä pantakuulokkeet, mutta nyt halusin jotain hieman kevyempää ja pieneen tilaan menevää esimerkiksi salille ja kävelyille. Tre -malli on erityisesti aktiiviseen elämään suunnattu kuuloke, joka on luonnollisestikin langaton Bluetoothilla toimiva ja sen lisäksi sisältää nappien paikallaan pysymistä parantavat kumiset päälliset kuulokkeeseen. Äänenlaatu on kirkas ja selkeä, eikä niinkään bassovoittoinen. Nämä kulkevat helposti mukana pienessä säilytyspussissaan missä tahansa, ja kuulokkeet saa kaupungilla kulkiessakin helposti piiloon hiusten alle - näppärää, tykkään! Mutta nyt itse treenisoittolistan pariin, toivottavasti saatte tästä vinkkejä oman soittolistanne päivittämiseen!
















PS! Sain myös teille lukijoille alekoodin Sudiolle: koodilla lauraannika saatte -15% kaikista Sudion verkkokaupan ostoksista. Tässäpä siis hyvä hetki päivittää esimerkiksi vanhat treenikuulokkeet langattomiin uusiin! :)



1 kommentti:

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika