Slider

TOUKOKUUN KUULUMISIA

5/03/2018


Ihanaa alkanutta toukokuuta! Vappu sujui täällä oikein mukavissa ja varsin rauhallisissa merkeissä poikaystävän perheen ja meidän yhteisten ystävien kera. Vapunpäivänä oli tarkoitus lähteä piknikille, joka kuitenkin sään puolesta vaihtui viime tingassa sisäpiknikiksi Keisari Aarnio -sarjaa katsellen. Nyt on kuitenkin vapusta toivuttu ja olemme kumpikin palanneet arjen sekä töiden pariin - ajattelinkin päivitellä tähän väliin ihan vain kuulumisia, sillä tuleva toukokuu tulee varmasti olemaan blogissa hieman normaalia hiljaisempi kuukausi.

Eilen suoritin viimeisen seminaari-istuntoni tälle keväälle, jonka lisäksi enää on opinnoista jäljellä yhden luentopäiväkirjan palautus huomenna! Koko toukokuu meneekin opintojeni ihka ensimmäisen harjoittelujakson parissa, joka on varsin intensiivinen ja tulee varmasti vaatimaan paljon keskittymistä sekä energiaa. Teen 8 tunnin työpäivien lisäksi vielä harjoittelu- ja oppimispäiväkirjaa, joten uskonkin, että blogi tulee jäämään tulevan kuukauden aikana hiljaiseksi. Viikonloppuisin pyrin kuitenkin julkaisemaan teille ne joka kuukauden peruspostaukset, kuten esimerkiksi toukokuun BetteBoxin. Ymmärrettävästi fokus on nyt kuitenkin pääasiallisesti muissa hommissa kuin blogissa ja harrastuksissa.
Koulu tosiaan sujuu edelleen ihan ajallaan, ja opiskelen myös kesällä parin kurssin verran, jonka lisäksi pyrin lomailemaan parisen viikkoa. Näin toukokuun koittaessa fiilikset alkavatkin olla jo lähenevässä kesässä, ja suunnitelmia tulevalle kesälle onkin tullut tehtyä. Sen lisäksi huomaan ihan selvästi, miten mieliala on piristynyt ihan huimasti tuon auringonpaisteen ja lämmön vuoksi - jaksaa aivan eri tavalla esimerkiksi tehdä duuneja pitkällekin iltaan ja vielä sen jälkeen lähteä liikkumaan! Energian lisääntymisen lisäksi huomaan oman motivaationi lisääntymisen myös tulevaisuuden suhteen - katse alkaa siintää entistä enemmän tulevissa tavoitteissa, haaveissa ja suunnitelmissa. Niistä ajattelin kirjoittaa kuitenkin lisää vielä tarkemmin erillisessä postauksessaan.

Arki rullaa todella tavallisesti eteenpäin, ja ehkä juuri siitä syystä on vaikeaa keksiäkään mitään sen kummempaa kirjoitettavaa kuulumisiksi - ihan sitä samaa mitä aina. Töitä, koulua, urheilua... Tuleva kuukausi tosin tulee olemaan hieman poikkeava jo ihan siitäkin syystä, että suoritan harjoittelun toisella paikkakunnalla kuin Helsingissä. Kovasti jännittää jo nyt uusi työympäristö, ihmiset ja se, miltä hommat sitten konkreettisesti tuntuvat. Mutta uudet asiat ja kokemukset tietävät ihan varmasti pelkkää hyvää niin oman ammatillisuuden kuin motivaationkin kannalta. 

Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille! Muistakaa, että postaustoiveita saa jättää joko tänne kommenttiboksiin, Instagramin directiin tai sähköpostiin, joka löytyy blogin sivupalkista :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika