Slider

KEVÄÄN VAATEOSTOKSIA

4/22/2018


Tänään päästäänkin melko nostalgisen postauksen pariin! En muista, milloin viimeksi olisin tehnyt perinteisen ostosten esittelyn kuvien muodossa - näitä tuli tehtyä blogin alkuaikoina todella paljon, mutta jossain vaiheessa ostosten esittely alkoi muuttua entistä enemmän asukuvien suuntaan. Tällä kertaa ajattelin tehdä näiden kahden 'hybridin', eli tässä postauksessa on hieman inspistä ja kuvia siitä, millaisia vaatteita kevään aikana on tullut ostettua. Kokonaisuudet ja yksityiskohdat tulette kuitenkin näkemään loppukevään ja kesän aikana paremmin asukuvissa - lämpimiä kelejä odotellessa siis!

Kevään vaateostoksissa minua ovat inspiroineet muun muassa selkeät ja raikkaat värit sekä kuosit - raidat, pallot ja puhtaan valkoinen. Löysin esimerkiksi Lindexin varastomyynnistä täydellisen valkoisen puuvillapaidan 5 eurolla ja puuvillatopin 2.50 eurolla. Ostan yleensäkin paljon vaatteita alennuksista, ja harvoin sijoitan normaalihintaisiin tuotteisiin. Jos niin on, vaatteen pitää todella iskeä, kuten alla oleva Zaran raitapaita. Samoin kävi eräiden Ginan beigejen kangashousujen kanssa - en vain voinut kävellä niiden ohi, joten ne napattiin heti samalla ostosreissulla mukaan. Sen sijaan esimerkiksi tämän postauksen Emma -farkut ovat myöskin alelöytö.

Kevään suosikkivärejä ovat olleet valkoisen ja beigen lisäksi myös baby pink sekä vaalea sininen. Kaikki pastellit tuntuvat pirteiltä yhdistettynä kevyisiin, laskeutuviin materiaaleihin. Vielä hankintalistalla olisi haaveissa muun muassa valkoiset nahkatennarit, mustat loaferit ja jotain laventelia. Laventeli on tuntunut olevan tämän kevään it-väri, mutten ole vielä löytänyt mitään itselle sopivaa kyseisessä värissä! Ehkäpä esimerkiksi kevyt neule tai laskeutuva kauluspaita laventelin värisinä voisivat toimia? 

Kietaisupaita ZARA Trafaluc 19.90e
Revityt Emma -farkut Gina Tricot 25e

Sininen kauluspaita Gina Tricot 12e & Vaaleanpunainen kauluspaita VILA 39.90e

Printti T-paita Gina Tricot 9.90e & Off shoulder paita H&M 9.90e 
Polka dot -mekko Mango 24.90e & T-paitamekko ZARA Basic 29.90e



2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Asukuvat ja ostokset kiinnostaa aina :) Voisiko sulta toivoa taas ruokapäiväkirjaa ja postausta siitä, miten urheilet nykyään? Onko sulla mitään reissua suunnitteilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! Itse asiassa treenipostausta on tulossa hyvinkin pian, ja ajattelin myöskin toteuttaa uuden version "mitä syön päivässä" -postauksesta! Aika hyvin osui siis minunkin suunnitelmani toiveisiisi :D

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika