Slider

HULLUJEN PÄIVIEN KOSMETIIKKATÄRPIT

4/04/2018


Hullujen Päivien kevään kuvasto on nyt julkaistu! Selasin innoissani sekä kodin että kauneuden tuotteet läpi ja keräsinkin itselleni tarteen erityisesti parhaat kosmetiikan tärpit. Ajattelin, että voisi olla kiva jakaa ne myös teidän kanssanne! Vaikka Stockmannia ei sinun kotipaikkakunnallasi olisikaan, voi tuotteita myös tilata netistä - jos alennukset ovat suuria, kannattaa jopa postikulujen kustantaminen. Tämä postaus ei muuten ole millään tavalla Stockan kanssa tehty yhteistyö, vaan ainoastaan omasta innostuksestani jaan omia suosikkitarjouksiani myös teille :) Mitkä ovat teidän suosikkitärppejänne tämän kevään Hullareiden tarjonnasta?


BALMAIN TEXTURIZING SALT SPRAY 12.90
Täydellinen tuote liukkaille, pohjoismaalaisille hiuksille tuomaan rakennetta ja tuuheutta! Auttaa myös kampauksien teossa ja niitä säilyttämään muotonsa. Normaalisti tällä taitaa olla hintaa hieman päälle 20 euroa, eli iso säästö.

FUDGE CLEAN BLONDE DUO 29.90
Oma suosikkini harmahtavan vaaleiden hiuksien ylläpitämiseen ja hoitamiseen on Fudgen hopeashampoo ja -hoitoainecombo. Pari kertaa kuukaudessa riittää ylläpitämään sävyä, joten putelit säilyvät käytössä myös pitkään. Tässä tarjouksessa näppärä pakkaus, jossa saat sekä shampoon että hoitsikan - myös hoitsikka kannattaa ostaa, sillä hopeashampoo kuivattaa hiuksia, ja samalla kun hoitoaine sävyttää, se myös kosteuttaa.
LUMENE VALO ARCTIC BERRY COCKTAIL BRIGHTENING VITAMIN C HYDRA OIL 17.90
Kun söin Roaccutan-kuuria, tämä oli kuivan ja halkeilevan ihoni pelastus! Kirkastava C-vitamiini yhdessä ravitsevan öljyn kanssa kosteuttavat ja heleyttävät ihoa ihanasti. Muistaakseni kun ostin oman pulloni, maksoin siitä 34 euroa - hyvä säästö myös tästä siis. 

SHEA LIQUID SOAP VERBENA 13.90
Jos rakastat raikkaita ja keväisiä tuoksuja, Verbena on oikea sarja sinulle! L'Occitane on minulle todella tuttu merkki, ja olenkin heidän kanssaan tehnyt paljon yhteistyötä. Tämä Verbena -sarja on yksi omia suosikkejani sen raikkauden ja puhtaan tuoksun vuoksi. Käsisaippuassa on sama tunnistettava tuoksu, mutta sen lisäksi sheaa, joka kosteuttaa käsiä jokaisella pesulla.
KOCOSTAR FRUITS & VEGETABLE SLICE MASK 3.50
Puhuinkin juuri tämän kyseisen merkin tuotteista pari postausta taaksepäin ja tiedättekö mitä? Ihan suosikkituotteekseni nousi juuri tämä kurkkunaamio. Se on raikas ja ihanan viilentävä iholla, samalla kun seerumit jättävät ihon kosteutetuksi ja pehmeäksi. Kannattaa siis ehdottomasti testata nyt, kun saat slice maskin pienellä alennuksella.

LUMENE NORDIC CHIC EYEBROW SHAPING WAX 5.90
 Luottotuote ja omasta kokemuksestani paras kulmakarvatuote koskaan. Tummanruskeaa sävyä voi käyttää joko sellaisenaan tuomassa luonnollista muotoa ja väriä, tai sitten voit viimeistellä sillä kulmavärin. Vahamainen koostumus pitää karvat paremmin paikallaan kuin valkoisen tuubin geeli, siksi suosin juuri tätä. Testaa ja arvioi, oletko kanssani samaa mieltä tämän tehosta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika