Slider

WHAT'S UP ?

1/25/2018

Edellisestä postauksesta on kohta jo viikko ja tuntuu, etten ole koko tänä aikana edes ehtinyt avata Bloggeria! Nyt on jostain syystä todella kiireistä arjessa ja tuntuu, ettei bloggaamiseen oikein ole inspiraatiota saati sitten aikaa. Otin kuitenkin tänään pienen kahvihetken opinnoista ja avasin blogin, sillä nyt oli sellainen fiilis pitkästä aikaa, että voisin hieman kertoilla kuulumisia.
Alkuvuosi on lähtenyt työntäyteisesti käyntiin, sillä kuten loppuvuoden toivepostauksessani sanoin, pyrin tekemään tänä vuonna 75 pisteen edestä opintoja. Varsinkin, kun sosiaalityön opinnot eivät pääosin ole kirjatenttejä, on luentoja katsottavana tuntikausia, pitää kirjoittaa luentopäiväkirjoja ja osallistua pitkiin opintopiireihin. Toisaalta, kun viimeiset pari vuotta on suorittanut vain tehtäviä lukemalla kirjoja ja artikkeleja, ovat tällaiset luentomuotoiset kurssit ja opintopiirit ihan kivaa vaihtelua. Esimerkiksi luentoa katsoessa ei tarvitse kokoajan olla ihan niin skarppina, kun esimerkiksi englanninkielisiä tutkimusartikkeleja lukiessa. Tämä onkin tehnyt ihan hyvää jaksamiselle, kun kaikkea opiskelua ei pidä painaa ihan satasella.

Yliopistoajan viimeinen kauppiksen kurssini starttaa myös viikon päästä, kun aloitan rekrytoinnin kurssin. Sen jälkeen saankin pyhittää koko loppuvuoden sosiaalityölle! Ensimmäinen käytännön harjoittelu olisi tarkoitus tehdä jo toukokuussa, jonka haluaisin suunnata joko perhetyöhön tai koulukuraattorin töihin. Sen lisäksi kevään opinnot koostuvat filosofisesta viestinnästä, yhteiskuntateorioista ja yleisestä valtio-opista. Sosiaalityön perusopinnot ovat siis osa yhteiskuntatieteiden perusteita, jonka vuoksi näin alussa tulee melko kattavasti tietoa pelkän sosiaalityön osaamisalan lisäksi. Vasta aineopinnot perehtyvät sitten tarkemmin sosiaalityön lainsäädäntöön ja oikeudellisiin perusteisiin, sosiaalipalveluihin ja tutkimusmetodeihin. Jos aihe kiinnostaa teitä enemmänkin, voisin tehdä noista opinnoista ja niiden rakenteesta myös ihan oman postauksensa.
Vaikka koulujutut syövätkin ison osan ajasta tällä hetkellä, mahtuu elämään toki myös paljon muuta mukavaa! Tammikuun aikana on tullut jo kyläiltyä ystävien luona, koluttua matkamessut läpi uusia reissuja suunnitellen, vierailtua kotikotona ja treenattua paljon. Otin tavoitteekseni lisätä liikunnan määrää ja (kopkop) olenkin pysynyt siinä yllättävän hyvin. Salitreenikertoja on tullut viikkoon 2-3 kappaletta, jonka lisäksi olen käynyt joko jumpissa tai lenkillä. Tällä hetkellä oma ehdoton tuntisuosikkini on Barre, johon olen jäänyt ihan koukkuun! Onneksi konsepti lanseerataan maailmanlaajuisesti jo helmikuussa, jolloin varmasti myös saleilla ympäri Suomen pääsee barreilemaan. Tunti yhdistää kivasti sekä kehonhuoltoa että hikiliikuntaa, joka on itselleni tässä tilanteessa oikein hyvä kombo.

Tähän kaiken tajunnanvirtani höpöttelyn loppuun haluaisin vielä kysyä teiltä, että millaista sisältöä lukisitte tulevan vuoden aikana blogistani kaikkein mieluiten? Kiinnostaako eniten kauneus/kosmetiikka, sisustus, ruoka ja liikunta vai opiskelu? Haluatteko enemmän tekstiä vai pääpainon kuvamateriaalilla? Täällä on varmasti lukijoita hieman laidasta laitaan - osa vanhoja, treeniblogin aikaisia lukijoita ja osa uudempia lukijoita. Siksi kuulisinkin juuri sinulta mielelläni, mitä haluaisit blogistani lukea. Ihanaa viikonloppua, palataan! 

Follow with Bloglovin'
Snapchat @lauraannikah
Instagram @lauraannika

4 kommenttia:

  1. Oon lukenut jo vuosia sun blogia ja eniten kiinnostaa lukea sun opiskeluista, meikkijutuista ja treeneistä. My day- tyyppiset postaukset on kivoja, lisäksi ostosten esittelyt kiinnostaa! Myös henkilökohtasempaa olisi kiva kuulla, esim sun poikaystävästä ja teidän arjesta tms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet ollut lukijana jo pitkään! :) Nuo sinun kuvaamat aihepiirit tuntuvat minustakin kaikkein luonnollisimmilta, sillä haluan jakaa tänne blogiin sitä ihan tavallista elämää ja arkea. Kovin henkilökohtaisuuksiin en mielelläni enää mene, kun blogin lukijamäärät ovat kasvaneet. Tästä syystä esimerkiksi kunnioitan poikaystäväni yksityisyyttä, enkä tuo häntä julkisesti paljoa esille. :) Mutta minun arjestani pääsette kuulemaan varmasti myös jatkossa lisää!

      Poista
  2. Olisi kiva, jos joskus jakaisit kanssamme vaikka jonkin ruokareseptin! :) Sisustusjutut ovat aina tervetulleita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä Erika! Itse asiassa, heti seuraavassa postauksessani saatte vegaanisen reseptin.. :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika