Slider

BENEFIT FIRST-CLASS FAVES

1/21/2018

Sain vanhempieni Malediivien matkalta iloisen tuliaisen, kun paikallisten käsitöiden ja herkkujen lisäksi paketista paljastui lentokentältä hankittu Benefitin First-Class Faves travel-setti täynnä matkakokoisia brändin suosituimpia tuotteita. Matkakokoot ovat mielestäni ihan parhaita varsinkin silloin, kun testaat jotakin tuotetta ensimmäistä kertaa - jos et tykkää tuotteesta, sitä ei mene paljoa hukkaan ja jos taas tykkäät, tiedät varmasti, että on kannattavaa ostaa täysikokoinen pakkaus. Tästä setistä yksi tuote oli minulle entuudestaan tuttu, muut täysin uusia. Käydään siis paketin pariin ja katsotaan, mitä tykkäsin tuotteista!

Nestemäisen baby pinkin poskipunan luvataan olevan luonnollinen, hyvin blendautuva ja sopivan kaikille ihonsävyille. Tykkäsin todella paljon tuotteen neutraalista sävystä, joka sopii varsinkin päiviin, jolloin haluaa tehdä ns. 'no makeup' lookin. Nestemäiset tuotteet eivät itsessään ole suosikkejani, mutta olen yrittänyt opetella käyttämään niitä monipuolisemmin. Katsotaan, pääseekö tämä pitkässä juoksussa suosikkieni joukkoon.

Todella erikoinen uusi tuote, jota tutkaillessa piti tovi miettiä, mihin tätä oikein käytetään? Kyseessä on siis baby pink-sävyinen puuteri, jota voi käyttää joko vain poskipäille punana tai koko kasvoille antamaan kirkastavan efektin. En ole uskaltanut vielä kokeilla koko kasvoille, mutta toisaalta sävy on todella pehmeä ja kevyt, joten ehkäpä tätä voisi kokeilla myös kirkastamaan kasvoja. 
Primer, joka pienentää ja häivyttää ihohuokosia sekä auttaa meikkiä pysymään paikallaan. Sephoran mukaan tuotetta voi käyttää sekä meikin alla että päällä, mutta itse olen käyttänyt tätä vain pohjustukseen. Tämä oli tuotteista ainoa, jota olen käyttänyt jo pitemään. Ehdoton suosikkiprimer, joka oikeasti häivyttää huokoset ilman liian silikonista tunnetta! Meikin päälle tätä voi käyttää tuomaan lisää mattapintaa päivän mittaan.

Normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu kosteusvoide, joka lupaa välitöntä kosteutusta sekä kirkastavaa vaikutusta. Tuotteen kerrotaan sisältävän erityinen "tri-radiance-complex"- ainesosa, joka ylläpitää ihon kosteustasapainoa. En ole ottanut tätä purkkia vielä käyttöön meikin alle, mutta swatchattuna voide imeytyy tehokkaasti ja vastaa todella kosteuttavaa, geelimäistä voidetta.
Mangonsävyinen huulille ja kasvoille tarkoitettu väri, joka onkin ymmärtääkseni yksi Benefitin ensimmäisiä innovaatioita. Ideana hauska ja monikäyttöinen, mutta kasvoille näitä värinesteitä on aika vaikea levittää tasaisesti ja ehtiä blendaamaan ennen kuivahtamista. Näistä nestemäisistä tuotteista helppokäyttöisin onkin mielestäni highlighter, mutta yritän opetella käyttämään näitä värillisiä sävyjä myös poskipunana! Huulilla sävyt toimivat todella kauniisti ja kestävät pitkään.

Benefitin kulttimaskara, joka lupaa kaarevalla harjalla sekä kihartaa että nostaa ripsiä. Sen patentoidun harjasmallin luvataan kaarevoittavan kaikkein suorimpiakin ripsiä, ja pitävän kaarevuuden jopa 12 tuntia. Kovat lupaukset, joista en oikeastaan sen tarkemmin osaa sanoa. Ripsiväri oli hyvä, muttei mielestäni mitenkään erikoinen. Harja erottelee ripset kivasti ja kaarevoittaa, mutta en vielä osaa sanoa, voittaako tämä ikuista suosikkiani Better Than Sexiä. Täytyy käyttää tätä ripsaria jonkin aikaa ja sitten tulla kertomaan lopputulos!

Olivatko nämä Benefitin tuotteet teille tuttuja? Entä onko joukossa tuotteita, joita haluaisitte ehdottomasti päästä kokeilemaan? 

Follow with Bloglovin'
Snapchat @lauraannikah
Instagram @lauraannika

2 kommenttia:

  1. Tosta primerista oon ennenkin kuullut ja se kuulostaa kyllä ihan täydelliseltä! Näillä Benefitin tuotteilla on kans tosi hauskat nimet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, se on ihan huippu! Kannattaa kokeilla, jos sitä saat käsiisi jostain :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika