Slider

TAMMIKUUN BETTEBOX

1/15/2018

* kaupallinen yhteistyö: BetteBox

Viime viikolla postista kolahti vuoden ensimmäisen BetteBox, ja olenkin nyt ehtinyt hieman tutustua kaikkiin tuotteisiin. Tämän boksin teemana oli uuden vuoden trendit haltuun sekä panosta ihonhoitoon. Eiköhän siis käydä katsomaan, mitä tammikuun boksi piti sisällään ja mitä mieltä olin kokonaisuudesta!

"Mattaiset huulipunat saavat väistyä, kun vuonna 2018 kiiltävät huulet ja näyttävät ripset tekevät paluun. Boxistasi löydät Lumenen huulikiillon yhdessä neljästä kauden trendisävystä. Pakkasimme mukaan myös ripsiharjan, jolla saat luotua sekä erotellut että näyttävämmät ripset." 
LUMENE NORDIC SEDUCTION HUULIKIILTO SÄVY 6 - KESÄ
Hoitava ja kosteuttava huulikiilto antaa huulillesi kiiltoa ja väriä saaden huulesi näyttämään täyteläisemmiltä ja tuntumaan pehmeämmiltä. ovh 17.90/4,5 ml

IBERO RIPSIHARJA JA -KAMPA
Ripsikamman ja ripsiharjan yhdistelmä, jonka kampaosalla voi selvittää ripset ja harjaosalla levittää ripsivärin tai harjata kulmakarvat paikoilleen. Harjaa voi käyttää myös ripsienpidennysten selvitykseen. ovh 5.90/kpl

"Uusi vuosi on uusien alkujen aikaa. Nyt on hyvä hetki tarkastella omaa ihonhoitorutiinia uudelleen, ja ottaa käyttöön järeämmät aseet talven tuomaa kuivuutta vastaan. Pakkasimme tammikuun boxiin kaksi palkittua tuotetta suosituilta ihonhoitobrändeiltä."
SIMPLE EYE MAKE-UP REMOVER SILMÄMEIKINPOISTOLAPUT
Palkitut silmämeikinpoistolaput puhdistavat meikin hellävaraisesti herkkää silmänympärysihoa ärsyttämättä. Pidä lappua hetki silmän päällä ja pyyhkäise sitten meikki kevyesti pois - älä hankaa! ovh 3.95/30 kpl

LIERAC HYDRAGENIST SEERUMI (8 ML)
Kaikille ihotyypeille sopiva, intensiivisesti kosteuttava ja aisteja hivelevä seerumi on saanut runsaasti erilaisia kauneustoimittajien palkintoja. Seerumin sisältämät AHA-hapot uudistavat ihoa. Levitä seerumia puhtaille kasvoille aamuin illoin kosteusvoiteen alle. Saatavilla apteekeista. ovh 52/30 ml

+ PEPSODENT LONG ACTIVE WHITE FRSH HAMMASTAHNA (16 ML)
Joulukuun boksi oli sen verran nappisuoritus, että sitä on vaikea päihittää. Siksi onkin mielestäni ihan luonnollista, ettei tämä boksi säväyttänyt samalla tavalla - suurin osa boksin tuotteista pääsee kuitenkin minulla käyttöön. Erityisesti kiinnostavat nämä kauneustoimittajienkin palkintoja saaneet tuotteet, eli Simplen meikinpoistolaput ja Lieracin seerumi. Lumenen huulikiiltokin oli ihan mukava ja boksin arvokkain tuote, vaikka harvemmin vaaleanpunaista sävyä käytänkään - ehkä kesällä tämä pääsee laukkuun mukaan.

Ainakin swatchattuna Lumenen kiilto ei tuntunut liian tahmealta ja pigmenttikin oli juuri sopiva, ei liian peittävä kiilloksi. Ainut tuote, joka minulla ei varmaankaan tule tästä boksista käyttöön on Iberon ripsiharja ja -kampa. En oikeastaan ole koskaan oppinut käyttämään ripsille harjaa, ja kulmakarvoille käytän erillistä pyöröharjaani. Tämän annankin siis varmasti joko äidille tai ystävälle, jolla sille tulee enemmän käyttöä.

Tämä boksi oli itse asiassa myös BetteBoxin juhlaboksi, sillä ensimmäinen Bettebox lanseerattiin tasan vuosi sitten. Tästä syystä sainkin pitkäaikaistilaajan lahjana tämän boksin mukana myös KC Professionalin Exfoliating Shampoon. Mielestäni juuri shampoo täydenti boksin kokonaisuuden, ja ilman tätä tuotetta tammikuu boksi olisi ehkä tuntunut vähän vajaalta... Shampoo tuoksuu bergamotilta, ja lupaa kuoria hellästi hiuspohjaa luomuriisirakeilla sekä maitohapolla. Myös tätä testaan todella mielenkiinnolla, sillä en ole koskaan aikaisemmin testannut kuorivaa shampoota.

Muista, että ehdit vielä mukaan helmikuun boksin tilaukseen tästä. Helmikuun boksissa luvataan olevan mukana ainakin täysikokoinen, ihoa uudistava ja hoitava tuote, Lumenen naamio sekä täysikokoinen uutuushiustuote!

Instagram @lauraannika

2 kommenttia:

  1. Anonyymi1/15/2018

    Ois kiva lukea myös sun omia kokemuksia tuotteista niiden käytön jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toiveesta! :) Usein kerron ajatuksia ja kokemuksia tuotteista käytön jälkeen Snapchatissani @lauraannikah. Voisin kyllä sen lisäksi tehdä aina välillä tänne postauksen, jossa kokoan vaikka edellisten kuukausien boksien suosikkituotteet yhteen :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika