Slider

Sisustuskuume

9/27/2016



Krunan asunnon sisustelun myötä on tullut aivan kamala sisustuskuume esiin! Olen selaillut kaikki mahdolliset inspiraatiosivut läpi ja Instagramin sisustustilit ovat lähteneet taas seurantaan. Poikaystävä parka joutuu katsomaan sivusta kun minä innoissani visioin kaikkien kalusteiden ja kasvien paikat yksin :D Meillä on onneksi todella samanlainen maku mitä tyyliin ja sisustukseen tulee, joten tämän suhteen ollaan päästy yhteisymmärrykseen melko mukisematta. 

Millaiset jutut sitten ovat inspiroineet lähiaikoina? Graafisuus, persialaiset matot, klassiset designkalusteet, mustavalkoisuus, metalliset yksityiskohdat. Ajattelin tähän postaukseen lähinnä liittää mukaan kuvia, joiden kautta näette hieman miten me ollaan yhdessä krunan kotia laitettu. Toivottavasti näistä kuvista on inspiraatiota myös teille!





Toisen puoliskon vanhemmilta saatu persialainen matto on ihan täydellinen yksityiskohta ja väriläiskä muuten hyvin musta-valko-harmaaseen sisustukseen. 





Lähes ensimmäinen sisustusasia joka hankittiin, olivat nämä Arne Jacobsenin Design Letters-mukit. Kaikista hauskinta oli se, että oltiin molemmat poikaystävän kanssa hommaamassa näitä tietämättämme toisistamme - ei oltu edes puhuttu yhdessä että nämä halutaan, mutta silti molemmat oli ostamassa näitä! Onneksi poikaystävä kuitenkin ehti ensin, eikä tilattu mukeja kahteen kertaan :D 


 Aiemmin Jyväskylän-kodissa ollut Lexingtonin tyyny löysi uuden paikan sohvalta. Vielä hankinnassa olisi lisää eri kuosisia tyynyjä sohvaa asuttamaan.
 Keittiön pöydälle ostin H&M Homesta harmaan "betoni"alusen, tuoksukynttilän ja pieni kynttilä oli Indiskan alesta. Viimeimpänä ostettiin Granitista tuo musta ruukku ja siihen rahapuu.


 Keittiöön löytyi Stockalta -20% alesta seinäkello, taulu on tilattu Deseniolta.




Instagram: @lauraannika
Snapchat: @lauraannikah
Facebook: www.facebook.com/onthemoveblog/


2 kommenttia:

  1. Aii vitsi, mahtavan värinen matto! Ite haluaisin niin paljon tollasen, mut ehkä joskus monen vuoden päästä, nyt tulee aika rankasti budjetti vastaan... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin upea! Joskus jos löydät hyvän diilin niin kannattaa kyllä sijoittaa kunnon mattoon, se kestää aikaa niin laatunsa kuin tyylinsäkin puolesta :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika