Slider

Syyskuun LivBox + ale-koodi!

9/08/2016


*yhteistyössä LivBox 


En kestä miten iloiseksi näinkin pienestä, kuukausittaisesta paketista voi ihminen tulla. Viimekuussa unboxasin LivBoxin snapissani (@lauraannikah) ja tässä kuussa on blogin vuoro. Lokakuun boksin saatte sitten Instagramissa! Nyt siis varoitus - jos et ole vielä saanut omaa boksiasi etkä halua tietää mitä sieltä löytyy, älä lue tämän pidemmälle! :D

Minulle tulee tästä kuukausittaisesta boksista jotenkin mieleen ne lasten kirjakerhot ja heppakerhot, joissa saatiin kuukausittain yllätyspaketti täynnä kaikkea pientä kivaa. Tämähän on vähän kuin aikuisten versio siitä? Joka kuukausi saat pienen yllätyslahjan itseltä itsellesi. Samalla tulee kokeiltua tuotteita, joita muuten ei koskaan löytäisi! Viimekuun boksista minulla jäivät säännölliseen käyttöön Lumenen Glow Reveal- naamio sekä Cutrin ISM korjaava hoitoaine.

Syyskuun boksin teemana oli bloggaajien lempparit - mukana olivat esimerkiksi Uino ja Eevsku. Tämän kuukauden boksista löytyivät siis seuraavat tuotteet: Lumene Sensitive touch silmämeikinpoistoaine, IsaDora Inliner Kajal silmänrajauskynä, Makiash kynsilakka, Korres Basil lemon suihkugeeli, Scwarzkopf professional Bonacure Moisture kick- kosteuttava hoitosuihke, Cutrin Chooz kuivashampoo sekä Dermalogica Skin Hydrating Booster kosteuttavat tipat. Tulen kertomaan teille tämän kuun lopussa sitten väliaikatiedon siitä, mitkä tuotteet jäivät pysyvään käyttöön ja yllättivät erityisen positiivisesti. Näin ensikatselmukselta mikään tuotteista ei vaikuta ainakaan siltä, että jäisi aivan ilman käyttöä!










Tällaisia juttuja tuli siis syyskuun boksista, ensikuun boksia odotellessa! Mikä oli teidän lempparinne?

 PS. Jos et ole omaa LivBoxiasi vielä tilannut, se onnistuu tästä linkistä!  Nyt minun lukijanani saat lokakuun LivBoxin hintaan 13,90e* (norm 16,90e). Koodi on voimassa 18.9 asti. Koodeja rajoitettu erä. 

*Alennus koskee joko normaalihintaisen jatkuvan tilauksen ensimmäisen boksin hintaa tai normaalihintaisen kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen kokonaissummaa.


2 kommenttia:

  1. Oon aina miettiny että pitäiskö toi livbox tilata! Näyttää ainakin kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä edes yhden kuukauden ajan! :) Nyt tuolla mun koodilla kun saat sen vielä vähän edullisemminkin!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika