Slider

ensimmäinen syyskuuta.

9/01/2016



Syksy on virallisesti täällä! Se tarkoittaa uuden opiskelijatarran hakua, töitä ja esseiden kirjoittamista. Lisäksi se tarkoittaa trenssien ja villakangastakkien kaivamista kaapista, paksujen huivien ostamista ja tottakai sitä, että saa hyvällä omatunnolla käyttää taas pelkkiä tummia sävyjä vaatetuksessa. Syksy - mä olen valmis. 




Tulevan syksyn tulen viettämään pk-seudulla, niin täällä vanhempieni luona Nummelassa kuin poikaystävän luona Kruununhaassa. Kaksi kotia ihanissa paikoissa, joten en voi valittaa! Oma asuntoni on siis jyppilässä putkiremontissa koko loppuvuoden, ja palaankin Jyväskylään vasta ensi keväänä tekemään kanditutkielmaa. Kauppisopiskelujen lisäksi mun syksyyni kuuluu vakituisia spinningohjauksia sekä opettajan sijaisen töitä sekä ala-, että yläkoulussa. Yritän syksyn aikana saada näitä johtamisen aineopintoja eteenpäin mahdollisimman paljon, jotta saisin ensi keväänä keskittyä mahdollisimman intensiivisesti vain kanditutkielmani tekoon. Teen sen vielä yksin, joten työtä on tuplasti enemmän - meillä kun kandi usein suositellaan tehtävän parityönä. 

Tämä syksy tarkoittaa mulle rentoa ja itsenäistä opiskelutahtia etätyönä tehden, lisäksi yhtä kurssia Helsingin Yliopistolla (jee!) sekä tosiaan satunnaisia töitä koululla. Kaiken tämän lisäksi olen saanut taas jumppainnosta kiinni, ja liikuttuakin on tullut kesän tauon jälkeen säännöllisesti. Toivotaan että tämä into pysyy myös syksyn loskaisina, pimeinä iltoina päällä. Onneksi joulukuun alussa pakataan taas matkalaukut ja lähdetään kolmeksi viikoksi Atlantin toiselle puolelle nautiskelemaan auringosta. 

Millaisia teidän syksynne suunnitelmat ovat, meneekö aika koulussa vai töissä? Teittekö jotain erityisiä lupauksia itsellenne tätä syksyä koskien?


Paksut neuleet, villakangastakit ja huivit - I'm ready for you.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika