Slider

Louis Vuitton Essential V-bracelet

5/25/2016



Päätin että tulevan lukuvuoden lopuksi ostan itselleni jonkun pienen kivan jutun palkinnoksi kovasta työstä, opiskelusta ja tsemppaamisesta. Itse olen sellainen, etten haluakaan laittaa kaikkia rahoja säästöön, vaan koen itsen palkitsemisen ja hemmottelun myös aina välillä tärkeäksi. Sitten sitä jaksaa tehdä töitä ja opiskella kovasti, kun on asettanut itselleen aina jonkun pienen palkinnon odottelemaan! Yllätys yllätys, tämäkin tuote on Louis Vuittonilta. 

Koruja en ole aikaisemmin merkiltä omistanut, joten nyt keksin haluavani seuraavaksi jonkun pienen ja kauniin korun, joka toistaa keräämääni Monogram- canvaksen kuosia. Ensin pohdin hankkivani vanhemman Nano- mallin rannekorun, mutta liikkeessä myyjä sai mieleni muuttumaan. Eikä muuten ollut eka kerta kun menin hakemaan jotain muuta minkä kanssa liikkeestä kävelin ulos..:D

En edes aikaisemmin tiennyt tällaisen korumallin olemassaolosta, joten siksi kun myyjä sen minulle esitteli, yllätyin. Yleensä katson vaihtoehdot etukäteen netistä jotta tiedän mitä pyytää näytille liikkeessä. Nyt kuitenkin pyysin vaan "kaikki korut monogram-kuosissa" ja siksi tämäkin kiikutettiin eteeni. Pohdin pitkään sen ja Nanon välillä, mutta kaunis V-yksityiskohta ja hieman kapeampi ja sirompi muotoilu saivat taipumaan sen suuntaan. Ainoa huolenaiheeni on lukitus, joka on tässä korussa erilainen kuin nanossa- tässä on ainoastaan läpipainolukitus, kun nanossa taas on metallinen lukko. Myyjä kuitenkin vahvasti väitti etteivät reiät löysty käytössä ja koru pysyy hyvin kiinni. 

Mutta siis, tällainen tähän väliin! Toivottavasti pääsisin vielä loppuvuodesta ainakin kerran vierailemaan espalle, vaikkapa sitten syksyn kandikurssien tekemisen jälkeen pikku palkintona :D Mitäs pidätte mun uudesta korustani? Kumman olisitte itsellenne valinneet - Nanon vai Essential V:n? 

Essential V Bracelet

Sain painatuksetkin samalla reissulla heti koruuni :)

Nano Monogram Bracelet 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi5/26/2016

    Essential V on kauniimpi! Teit hyvän valinnan.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa luottaa omaan vaistoon. Myyjien työ on vain myydä tavaraa joskus hyvinkin häikäilemättömästi. Mut toivottavasti säilyy ehjänä :) Mukava, kun löysit mieleisesi korun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä ei ollut edes hintaeroa, joten sen takia luotin myyjän sanaan. Kriittinen tulee toki olla, mutta olen kyllä itsekin tyytyväinen että valitsin juuri tämän! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika