Slider

Kysymyspostaus - vastaukset

5/22/2016




Teetkö töitä opintojen ohessa, jos niin mitä? 

Teen kyllä :) Toimin pääasiallisesti opettajan sijaisena ala-asteella, joka on meille osittain myös oman alan työtä. Pääsen soveltamaan oppimiamme teorioita käytännössä ja olen samalla myös oppinut huomaamaan lasten oppimistyylien monipuolisuuden, ja myös itse kokeillut erilaisia metodeja! Tykkään tuosta hommasta todella paljon. Sen lisäksi kirjoitan tätä blogia ja ohjaan spinningtunteja Kuntokeskus Balanssilla :)


Mistä ostat sun vaatteet? 

Pääasiallisesti keskitän vuoden shoppailut jenkkireissulle - siellä lempparikauppoja ovat mm. GAP, Tommy Hilfiger, Forever 21 ja Urban Outfitters. Suomessa ostan pääasiallisesti vaatteeni Mangosta, Zarasta ja BikBokista. 


Tulevaisuuden suunnitelmat koulun jälkeen? 


Ensin opintojen aikana pitäisi löytää kiva harjoittelupaikka, joka toivottavasti sitten poikisi työtarjouksia myös opintojen jälkeen. Sen tarkempaa suunnitelmaa ei ole, mutta henkilöstöhallinnon, rekrytoinnin ja työhyvinvoinnin aiheiden ympärille olisi mielenkiintoista rakentaa uraa. Myöskään opinto-ohjaajan työtä en ole poissulkenut mielestäni. 


Unelma työ? 


Tähän vastasinkin jo tuossa edellisessä kysymyksessä :) 


Millainen olisi mielestäsi täydellinen päivä? 


Aurinkoinen ja lämmin ilma, herätys aikaisin jotta on koko päivä aikaa tehdä kaikenlaista kivaa. Aamukahvit Mattolaiturilla, purjehtimista Helsingin rannikolla, illalla hyvää ruokaa jossain ravintolassa ja yöksi hotellin lakanoihin. Nyt joku järkkää mulle tällaisen päivän, kiitos! :D


Mikä on mielestäsi elämäsi suurin saavutus tähän asti? 


Yliopistoon pääseminen suoraan lukion jälkeen oli mulle iso juttu. Tein paljon töitä ja luin pääsykokeisiin koko kevään, ja työ sitten palkittiin opiskelupaikalla. Koen edelleenkin olevani oikealla alalla, joten olen tosi kiitollinen että motivaationi oli tuona keväänä kohdallaan ja jaksoin hakea heti kirjoitusten jälkeen myös yliopistoon!


Onko jotain mistä olet unelmoinut jo pitkään? Ja mikset ole vielä toteuttanut sitä?

Oma asunto Helsingin keskustassa. Tätä ei ole vielä mahdollista toteuttaa, sillä minulla on vuokra-asunto Jyväskylässä opintojeni takia, ainakin vielä toistaiseksi. Tilanteeseen on tulossa muutos mahdollisesti vuoden päästä :) Olen aina halunnut asua Helsingissä, joten siksi tuon haaveen haluan vielä toteuttaa.



Mikä on sun lempivaatekokonaisuus? Lisää kuva postaukseen. 

Rakastan allaolevaa mekkoa yli kaiken! Löysin sen viime vuonna KappAhlista. Olenkin yrittänyt nyt etsiskellä lisää raitamekkoja kesäksi mutta huonolla tuloksella. Vilassa on usein ainakin tosi kivoja, yksinkertaisia raitamekkoja. 




Millaiset kesäsuunnitelmat sulla on? Oletko kesätöissä? 

En ole 8-4 kesätöissä, vaan opiskelen päätoimisesti :) Pientä tuloa saan toki blogin kirjoittamisesta sekä spinningtuntien ohjaamisesta, mutta muuten yritän opiskella ahkerasti samaan tahtiin kuin keväisin ja syksyisin.



Milloin valmistut yliopistosta? 

Teen kandityöni ensi keväänä, ja maisteriopinnot aloitan tulevana syksynä jo. Tällä tahdilla veikkaisin viihtyväni yliopistolla vielä noin kolmisen vuotta, sillä oman gradun jälkeen haluan vielä syventää osaamistani esimerkiksi opo-opettajan opinnoilla, lainsäädäntö-opinnoilla ja kaikella muulla mahdollisella. Mikään kiire ei työelämään ole, joten yliopistosta kannattaa ottaa kaikki irti!



Millainen on unelmiesi auto? 

Range Rover Evoque. Ei lisättävää! :D



Olisitko mieluummin ikuisesti 18-vuotias vai ikuisesti 40-vuotias? Miksi? 

Ehdottomasti ikuisesti 40-vuotias :D En nauti juhlimisesta tai nuoruuden tietystä epävarmuudesta, jonka takia nelikymppinen on parempi valinta. Siinä iässä on jo varma omasta minuudestaan ja persoonastaan, on ehtinyt saavuttaa monia asioita mutta on vielä hyvässä kunnossa mm. matkustamaan. 40 on uusi 20! ;)



Paras lahja mitä olet ikinä saanut? Entä paras lahja jonka olet itse antanut? 

Hmm. Tämä on paha. Meidän perheessä ei ole materian antamisen kulttuuria, eli me emme saa lahjoja emmekä myöskään anna toisillemme lahjoja. Sen sijaan esimerkiksi nyt äitienpäivänä keräsin äidille ison kimpun valkovuokkoja ja kirjoitin kauniin kortin. Paras minun saamani lahja on varmaankin joku piirustus tai kortti opettamiltani oppilailta.




Mikä on sun lempi vaatekappale tällä hetkellä? 

Olen tylsä ja sanon, että tosiaankin jo tuo ylempänä postauksessa näkyvä musta-valkoraidallinen mekko. Tosin ostin juuri kirpparilta Marimekon punaisen unikko-kuosisen mekon, se taitaa olla tämän kesän toinen suosikki!


Miten sun kirjoitukset menivät? Mitä kirjoitit, olitko tyytyväinen suorituksiisi? 

Hyvin, ja olen tyytyväinen suorituksiini! Kirjoitin siis kaksi vuotta sitten keväällä (mihin tämä aika menee, siitä on jo niin kauan?! :D). Keskiarvoni kaikista aineista oli E, ja lisäksi kirjoitin yhden laudaturin. Kirjoitin äidinkielen, pitkän englannin, keskipitkän ruotsin ja terveystiedon. 


Mitä mieltä olet liikuntakeskuksista, kuten Elixiasta tai Fressistä? 

Mulla ei ole kummastakaan mitään kokemusta. Olen käynyt vain yksittäisillä saleilla ja sitten pienemmällä kuntokeskusketjulla eli täällä Balanssilla. Itse koen että pienemmillä saleilla on parempi yhteishenki!


Mistä pidät eniten bloggaamisessa? 

Vuorovaikutuksesta teidän lukijoiden kanssa. En minä tätä pystyisi yksin, vain itselleni tekemään. Kaikista parasta on saada palautetta tekemisistään ja huomata että sillä on merkitystä myös muille.


Mitä teet, kun motivaatio on hukassa? 

Nyt riippuu, että mistä puhutaan :D Jos yleisesti ottaen puhutaan motivaatiosta, niin kuuntelen mieltäni ja kroppaani ja menen sen mukaan. Jotkut asiat on vain pakko tehdä mutta jos ei ole pakko, niin annan olla ja otan taukoa. Itselleen pitää ola armollinen. 


Mikä on lempi kosmetiikkamerkkisi ja miksi juuri tämä merkki? 

Hmm.. tämä on paha! Sanoisin että Too Faced tai NYX. Ensimmäinen luovien tuotteidensa, ihanien värien ja pakkausten takia ja toinen taas hinta-laatu suhteen takia. Erityismaininta kuuluu myös Sensaille, jonka ripsaria en vaihtaisi pois mistään hinnasta. 



Kiitos teille kaikille kysymyksistänne! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika