Slider

Brooklyn Bridge

12/17/2015









5 kommenttia:

  1. Anonyymi12/17/2015

    hei, instagramin perusteella olen saanut pukeutumisestasi hieman paremman kuvan. Mielestäni olet niissä osannut yhdistella tyylikkäitä, klassisia vaatteita näyttäviksi asukokonaisuuksisi. Kysyisin mielenkiinnolla, onko matkalaukkusi siältö ollut hyvin rajallinen, vai miksi omasta mielestäni asusi ovat olleet hyvin tavallisia, jopa hieman tylsiä? Osaat selvästi kuitenkin pukeutua hyvin tyylikkäästi, niin jos olet päässyt noin mahtavalle reissulle, eikö sieläkin olisi äärimmäisen ihana päästä pukeutumaan tyylikkäisiin vaatteisiin. =) Toivottavasti et pahoita kommentistani mieltä. Kysyn ihan mielekiinnolla, sillä itse ainakin rakastan panostaa asuihin nimeomaan ja ennenkaikkea reissun päällä!Ja nyt kyse ei ole siitä, että käveleisit lenkkarit jalassa, ne sopivat tuonne varmasti oikein kätevästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ano :) Ensinäkin kiva kuulla että pidät pukeutumistyylistäni! En mielestäni kuitenkaan ole mikään tyylitaituri, enkä ole tullut tänne pukeutumaan vaan näkemään paikkoja :D Mukavuus ja käytännöllisyys ennen kaikkea!

      Ja tosiaan, matkaan lähdettiin lähes tyhjillä laukuilla. Silloinhan kotisuomeen voi tuoda 23 kiloa uusia vaatteita ;)

      Poista
    2. Anonyymi12/22/2015

      nyt sai kyllä päivän naurut ylläolevan anon kommentista hahah:' DDD ihanaa reissua sulle Laura, kuvien perusteella näyttää mahtavalta!

      Poista
  2. Anonyymi12/18/2015

    Ihania reissukuvia täällä ja instagramissa, oma matkakuume vaan nousee! Nyc vinkkejä ois tosi kiva saada, oon käynyt siellä kerran mutta nyt on uus matka tiedossa nii ois kiva kuulla mitä kaikkea ootte tehnyt siellä. :) -Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täytyy tehdä jossain välissä! :) New York nousi kyllä heittämällä omien lemppareideni joukkoon.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika