Slider

Blogi hiljenee.

12/10/2015




Heip! Lupasin tulla vielä ennen lähtöä moikkailemaan teitä nopeasti ja samalla muistuttaa. että blogi tulee nyt hieman hiljenemään seuraaviksi viikoiksi. Laukut alkavat olla pakattuna ja kaikki on valmiina sitä varten, että huomenna heräillään aamuyöstä ja aloitetaan reissu rapakon taakse. Ensimmäinen lento on Tukholmaan, josta sitten jatketaan New Yorkiin. Tulen varmasti päivittelemään jonkun verran myös matkan päältä, mutta luultavasti eniten kuitenkin someja. Sinne kun kuvia on niin helppo ja nopea postata verrattuna kuvien siirtämiseen koneelle + tekstien kirjoittamiseen. 

Ainut haikeus liittyy ihmisten ja rakkaiden pupujen hyvästelemiseen täksi aikaa. Niin monet jutut jäi kesken ja joutuu sanomaan, että "tehdään se sitten ensi vuonna!". Tiedän kuitenkin, että esimerkiksi minun pienet karvaiset lapset eli kolme kania, ovat todella hyvässä hoivassa täällä. Meidän kanihoitaja eli Noora tulee meille asumaan siksi aikaa pupujen kanssa kun olemme poissa - paljon parempaa hoitoa ja turvaa ne eivät siis voisikaan saada. 

Katsotaan, miten olen taajuuksilla loman aikana, pyrin tosiaan ainakin jonkun verran päivittelemään teille sieltäkin kuulumisia ja ajatuksia. Silti kannattaa muistaa, etten ota paineita blogin kirjoittamisesta vaan keskityn nyt nauttimaan näistä muutamista lomaviikoista :) Minun puolestani oikein ihanaa joulunaikaa teille kaikille lukijoille, seurailkaa somejani ja ollaan yhteyksissä! <3



1 kommentti:

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika