Slider

071215

12/07/2015



Edellisestä postauksesta onkin jo jonkin aikaa ihan vain siksi, että en ole oikein tiennyt mistä postata. Arki on ollut aikamoista kiirettä ja paikasta toiseen juoksemista, tässä kun viimeisiä päiviä viedään ennen lomaa. En tosiaan vielä tiedä tulenko postaamaan mitään matkalta, ainakin Insta ja Snappi tulevat kuitenkin olemaan käytössä. Katsotaan otanko edes omaa tietokonettani ollenkaan mukaan. 

Arki on ollut kyllä yhtä edestakaisin menoa! Olen ollut nyt joka päivä töissä ja myös loppuviikolle on luvassa duunihommia. Sen lisäksi ollaan väsäilty viimeisiä joulun velvollisuuksia eli korttien postittamista, lahjojen hommaamista ja muita pakollisia asioita. Yllättävän paljon sitä joutuu tekemään vaikka on vain kuukaudenkin poissa. 



Viikonloppu oli oikein mukava ja rentouttava. Lauantaina nähtiin ensin Nooran kanssa ja suunnatiin salille jamittelemaan tunniksi. Näytin Nooralle myös uuden ohjelman ensimmäistä sarjaa, joka on kyllä ihanan haastava! Itse rakastan sitä, jos jamikoreot on sen verran hankalia ettei niitä opi heti ulkoa. Jännitys ja mielenkiinto säilyy pitempään yllä kun joka viikko oppii ohjelmasta jotain uutta :) Myös biisit oli todellakin mieleen! Kirjoittelen ajatuksia siitä vielä kun pääsen tekemään uuden ohjelman kokonaan. 

Illemmalla tapasin vielä toista ystävääni, jonka kanssa ei olla ehditty tässä syksyn mittaan tavatakaan. Ilta meni pikkujoulujen merkeissä ja päädyttiin lopulta järjestämään alias-turnaus. En muistanutkaan kuinka hauska peli se voi olla! Ja, tottakai, meidän tiimi voitti koko homman. Alias taitaa olla uusi lempparipelini, nyt pitäisi vaan hommata se itsellekin kotiin :D Itsenäisyyspäivänä sitten nukuttiin vain pitkään ja syötiin hyvä dinneri, jonka minä laittelin koko perheelle. Illalla sitten linnanjuhlia ja pukujen tuomarointia, as usual!

Mutta anyways, täällä ollaan vaikka blogissa onkin hieman rauhallisempaa nyt. Torstaina tulen vielä heittämään viimeiset kuulumiset ennen lähtöä, mutta muistakaa että voitte seurailla minua muissa someissa matkallakin: Insta lauraannika ja Snapchat lauraannikah


Mukavaa viikonjatkoa, palaillaan! 





3 kommenttia:

  1. Miten kauan sie olitkaan reissussa?:) Me lähetää matkalle maanantaina ja ollaa viikko, jotta ehditään jouluks kotia :) Vähä oottelen instaan kuviloita lomaltasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paria päivää vaille kuukausi ollaan matkassa :) Ihanaa reissua sinullekin!!

      Poista
  2. Oi, niin pitkää. Siinä ehtii ottaa kyl breikkiä! :D Samoin sinulle! Ja mukavaa joulunodotusta ja onnellista uutta vuotta! <3

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika