Slider

Pieniä uutuuksia

8/20/2015




Moikka! Tässä kesän aikana ei ole tullut kauheasti shoppailtua (paitsi mitä nyt edellisessä ostosvideossa esittelin), mutta muutamia juttuja on kertynyt kaappiin kyllä. Aika lailla ihan perus vaatevaraston päivittämistä syksyä varten. Samalla olen kuitenkin laittanut paljon myös kiertoon eli kirppikselle, ja se onkin ollut kiva tapa siistiä vaatekaappia haluamaansa suuntaan. Jotain pois, ja sitten vasta voi hommata jotain tilalle!

Myös kirppiksiltä olen jonkin verran tehnyt löytöjä, niitäkin näytän tässä postauksessa. Sen lisäksi tein pientä yhteistyötä Naistenkauppa.fi nimisen naisten verkkokaupan kanssa, josta sain tilata itselleni muutaman jutun ja kokeilla niitä! Niistä lisää kuitenkin vielä alempana, nyt ostoksiin:


Nämä Lauren Conradin novellit olen halunnut jo pitkään lukea, ja nyt löysinkin ne kirpparilta kaikki kolme yhteishintaan 1,50e. Ei hullumpi löytö ollenkaan!


Zaran uudenveroinen bleiseri löytyi kirpparilta hintaan 5e.

Pellavasekoitteiset T-paidat ovat molemmat Zarasta, kappalehintaan 9.90e
Salihanskat 6,95e Naistenkauppa.fi
Meikkisiveltimet 7,95e ja Peiteväripaletti 5,95e Naistenkauppa.fi

Tosiaan kaksi alinta kuvaa ja niiden tuotteet sain yhteistyössä Naistenkauppa.fi:n kanssa. Tuotteet tulivat minulle kahdessa päivässä, joten toimitus oli todella nopea! Kyseinen verkkokauppa tarjoaa paljon pieniä juttuja naisille edulliseen hintaan. Kaikilla tuotteilla on lisäksi 14 päivän tyytyväisyystakuu. Nämä kaikki tilaamani jutut pääsevät ehdottomasti testiin, ja erityisen innoissani olen tuosta contour-paletista. En ole aikaisemmin sellaista omistanut, joten katsotaan mitä sen kanssa saan aikaan! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika