Slider

Paluu bodypumpin pariin

8/16/2015




Eilinen yhteisjumppa Nooran kanssa piti ensin olla combat, mutta lopulta tultiin molemmat siihen tulokseen että hei - edellisestä pumpista on ihan liian kauan aikaa. Uskotteko, jos sanon että olin pumppitunnilla viimeksi reilu vuosi sitten?! Miten tämä aika kuluukaan.. Mutta ei ne taidot sieltä mihinkään olleet kadonneet, kappaleiden järjestyksetkin muistettiin vielä ulkoa. Ainut mikä ehkä mietitytti oli juurikin se, että miltä se pumppi tuntuu. Edellisestä treenistä kun oli niin kauan aikaa!

Painot pyrin pitämään lähes samoina kuin sillon vuosi takaperin, mutta joissakin biiseissä oli pakko hellittää ja aloittaa pehmeästi. Esim hauiksessa ja selässä pistin tankoon yhdet kilon donitsit vähemmän. Muuten en kyllä voimassa huomannut suurta eroa entiseen. Askelkyykyt oli ihan yhtä tuskaa kun aikaisemmin, samoin kyykky. Mutta jotenkin tuollaista fiilistä on kaivannutkin! Se olo mikä pumpissa kroppaan tulee on niin erilainen kuin salin jälkeinen tai jumpan jälkeinen olo. Vai mitä? 

Mentiin siis virtuaalina tämä tunti. koska sehän on tottakai aina pehmeä lasku pitkän tauon jälkeen, heh. Innostuin kyllä niin kovin nyt, että varmasti pyrin ottamaan pumpin takaisin viikottaiseen jumppalukkariini. Ja tätä tekstiä kirjoittaessa ojentajat ja etureidet ovat niin kipeät, että treenin kyllä tietää myös tehonneen... Tätä mun kroppani on kaivannut, enkä muistanutkaan mistä olen jäänyt viimeisen vuoden aikana paitsi! 


Käyttekö te muut pumpissa säännöllisesti, ja mitä mieltä olette näistä uusista ohjelmista olleet? Mä olen ihan pihalla pumppiscenestä tämän pitkän taukoni takia! :D


Vielä sentään muistin omat painoni ja sen, mitä kaikkea pitikään kerätä eteen ennen tunnin alkua :D


4 kommenttia:

  1. Tuuppa ihmeessä kokeileen korkeakoululiikunnan pumppi, mä vedän keskiviikon pumppia ja paria muuta jumppaa liikunnalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tulla, eikös teillä ole niitä ilmaisia tutustumiskertoja aina joskus? :) Kuntomaailmallahan käyn säännöllisesti!

      Poista
  2. Mulla oli aivan sama fiilis meidän tunnin jälkeen! Tätä kaipaa lisää!
    Tosin reidet ja hauikset ei olleet samaa mieltä asiasta seuraavina päivinä. Mutta eipä niitä tarvitse kuunnella! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Useamminkin pidetään näitä yhteisiä virtuaalihetkiä :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika