Slider

Mistä haluatte lukea?

8/26/2015






Taidan olla blogin kanssa jossain välitilassa, sillä mietin todella sitä kuinka haluaisin postata mutten löydä oikeita aiheita postattavaksi. Kommentoinnin vähennyttyä en sitäkään kautta näe, mitkä aiheet herättävät teissä lukijoissa keskustelua. Esim. fitness-postaukseni luettiin lähes kolme tuhatta kertaa, mutta kommentteja tuli yksi! Se oli kuitenkin postaus, joka sai enemmän lukijoita kuin ns. tavalliset postaukset. Tarkoittaako se, että haluaisitte lukea sen tyyppisiä juttuja? 

Kirjoitan itseni lisäksi myös tottakai teille lukijoille, ja haluaisinkin siksi tietää millaiset aiheet teitä kiinnostavat. Jos mietitään että blogi kertoo lähinnä elämästäni, mitkä elämääni liittyvät jutut ovat sellaisia että haluaisitte niistä lukea postauksia? Treeni, ruoka, kauneus, asut, opiskelut..? Sana on nyt vapaa. Olisin todella kiitollinen jos jättäisit oman mielipiteesi kommentteihin. Sitä kautta minäkin osaan suunnitella postauksia siten, että te lukijatkin saatte niistä eniten irti. :)

Syksyn aikana on tulossa kyllä monia mielenkiintoisia juttuja joista saan varmasti myös kirjoteltavaa. Mutta noiden isojen juttujen lisäksi elämä on pitkälti ihan vaan arkea, ja arjestahan sitä yleensä postauksia kirjoitellaan. Nyt siis sanainen arkku auki -  se auttaa niin minua kuin teitä lukijoitakin!




18 kommenttia:

  1. Anonyymi8/26/2015

    Sisustusaiheinen postaus ois kiva! Lisäksi sun opiskeluista ois kiva kuulla lisää :) myös treenipostaukset ovat tervetulleita, jonkunlaine kotitreeni postaus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tulit kommentoimaan ano! :) Laitetaan vinkit korvantaakse!

      Poista
  2. Treenit ja yleinen arki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä tullaan varmasti jatkossa kuulemaan lisää! :)

      Poista
  3. emilia8/26/2015

    Blogiasi olen lukenut niin pitkään kun vain muistan, mutten kertaakaan ole kommentoinut. Jouduin jopa itseltäni kysymään, miksi? - en tiedä.. Mutta nyt päätin avata sen kuuluisan sanaisen arkun!

    Itse pidän sisustusaiheisista postauksista, sillä olen saattanut niiden ansiosta inspiroitua itsekin sisustelemaan enemmän :) Myös kauneus- ja hyvinvointiaiheiset postaukset ovat todella toivottuja. Myös yllä olevan anonyymin ehdotus kotitreenipostauksesta voisi olla aika huippu!

    Kuitenkin parasta koko blogissasi on aitous, joka huokuu varmasti jokaisen ruudun taakse asti. Pidä siitä kiinni Laura! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että tulit kommentoimaan asti Emilia! :) Ja kiitos ihan hurjasti kivoista sanoistasi <3

      Sisustuspostauksia teen varmasti, kun ensiviikolla menen takaisin Jyväskylään. Ja itse asiassa suunnitteilla on myös kosmetiikkalemppareista kertova video! :)

      Poista
  4. Anonyymi8/26/2015

    Treeni ja ihan perus arki/lifestyle juttuja on omasta mielestäni kivoimpia lukea! :)
    Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestä Jonna! :) Näitä varmasti tulen kirjoittelemaan jatkossa!

      Poista
  5. Anonyymi8/26/2015

    Ehdottomasti treeniaiheisia, sekä kovasti pidän lukea mielipideirjoituksia! Kuvia lisäksi kaikesta urheiluun liittyvästä, niistä saan motivaatoota! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa treeniaiheisissa postauksissa pitää tsempata jatkossa, niitä on tullut lähiaikoina ihan liian vähän.. Ehkä syksy tuo taas mukanaan treeni-innon ja lisää aiheita postattavaksi!

      Poista
  6. Mua kiinnostaa eniten jumppajutut ja varsinkin ohjaamiseen liittyvät! Lisäks olisi kiva saada lukea vaikka kasvisruokareseptejä ja nähdä ihan vaan että miten syöt arkena :) Niin ja ostospostaukset on kyllä kanssa kivoja, varsinkin kun sulla on ollu viime aikoina niin hyviä kirppislöytöjä!

    Kivaa syksyn alkua ja tsemppiä opiskeluihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti täytyy noita reseptejäkin alkaa jakamaan! Se on ollut monesti mielessä mutta sitten se kuvaaminen ja reseptien ylös kirjoittaminen aina jää.. Ja täytyy kyllä tehdä noita ostospostauksiakin enemmän, erityisesti videolla niitä on musta kiva esitellä! :)

      Poista
  7. Anonyymi8/28/2015

    Moi! Toivoisin mielipidepostauksia erityisesti! Lisäksi tulevaisuuden suunnitelmat, missä näät itsesi 10 vuoden kuluttua, postaus jossa paljastat 10 uutta asiaa itsestäsi, hiuspostaus ja meikkipostaus videolla, opiskelijaelämäpostaus:)

    Kiitos kivasta blogista!
    Sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja vinkkejä, kiitos niistä Sofia! :) Voisin mietiskellä noita mielipidepostauksia, kun niitä moni tuntuisi haluavan. Minkälaisista asioista haluaisitte kuulle ns. mielipidepostauksia? :)

      Ja näitä tulevaisuushöpötyksiä plus opiskelujuttuja tulee ihan varmasti nyt, kun ensi viikon jälkeen mullakin koulut alkaa! :)

      Poista
  8. Anonyymi8/28/2015

    Heip!
    Itse kurkkailen sun blogiin silloin tällöin sen tarkemmin aina lukematta, oikeestaan luen täältä sun juttusi koskien BodyJamia, koska niin harva siitä kirjottelee mitään ja se laji on mulla sydämmessä. Kaveri aikoinaan linkkas sun blogisi mulle juuri tuota varten. En yleisestikkään hirveesti lue blogeja... Yleisesti myös siis kuitenkin ohjausjutut kiinnostaa näin kollegiaalisessa mielessä, sillä omaat saman voikka historian kun meikäläinenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että jamista harvoin lukee kenenkään blogeista. Pyrin pitämään niistä jutuista kiinni, koska se on ryhmäliikuntana eniten lähellä munkin sydäntäni! Ja nyt kun kyseinen tunti tulee Jyväskylän salillenikin, niin varmasti juttua uusista ohjelmista yms. riittää :)

      Poista
  9. Sulla on tosi kiva tyyli, joten haluisinki nähä vaate-/asupostauksia enemmän, ja saada uutta inspiraatioo myös omaan pukeutumiseen. Ois myös ihana kuulla lisää sun reissuista ympäri maailmaa ja muutenkin matkustamisesta. Tietty treenaus ja kauneus kiinnostaa aina + ostospostaukset, niitten parissa voisin viettää vaikka koko illan! <3

    Tykkään kyllä sun blogista tosi paljon, tästä tulee jotenki positiivinen fiilis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle ihanasta kommentista ja vinkeistä! :) Ihan varmasti tulen noita toteuttamaan jatkossa. Asujakin olisi kiva kuvata tänne blogiin mutta multa puuttuu (erityisesti Jyväskylässä) kuvaaja joka sen tekisi :/

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika