Slider

Aamulenkkien ihanuus

8/12/2015





Miksi olen tajunnut aamulenkkien ihanuuden vasta näin myöhään, muutama viikko ennen arkeen paluuta? Tosin, eipä ne kelitkään ole ihan suosineet ulkona liikkumista mutta nyt elokuussa ilmat ovat olleet yllättävän kauniita ja lämpimiä. Olenkin pyrkinyt aloittamaan aamuni pienellä hölkkäreippailulla, ja se kyllä antaa mukavan startin päivälle. 

Olen juossut noin 5-6 kilometrin lenkkiä aamupalan jälkeen (en siis tyhjällä vatsalla kuten joillain on tapana). Musiikkina korvissa soi edelleenkin tuttu ja turvallinen FitRadio, ja jos et ole kyseistä sovellusta kokeillut niin ehdottomasti lataamaan ilmainen versio app storesta! Olen kokeillut myös Spotifyn running- sovellusta mutta sen musiikkitarjonta ja muut tekniset häikät kesken juoksun ovat saaneet minut pysymään edelleen FitRadiossa. 

Kauniissa ilmassa hölkkäillessä jotenkin herää ihan eri tavalla, ja kun siihen päälle pistetään vielä pari lasia vettä plus viileä suihku, on aamu aloitettu ehkä parhaalla mahdollisella tavalla. Toivottavasti pystyisin opintojenkin ohessa syksyllä jatkamaan tätä aamulenkkeilyä!



2 kommenttia:

  1. Mie oon kanssa aamulenkkien suuri ystävä, ne on ihan parhautta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Itse lähinnä mietin, että miksen ole aikaisemmin tajunnut kuinka kivaa aamulenkkeily on :D

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika