Slider

SISUSTUSELEMENTTINÄ PLANTUI + ARVONTA

2/26/2021

 * Kaupallisessa yhteistyössä Plantui, sisältää mainoslinkkejä


Olen kirjoittanut Plantuista kerran aikaisemmin täällä blogissa, ja tuo postaus on noussut yhdeksi kaikkien aikojen luetuimmista postauksistani. Ilokseni voinkin kertoa, että jatkan yhteistyötäni Plantuin kanssa myös vuonna 2021, joka tarkoittaa lisää sisältöä, alekoodeja ja arvontoja Plantuihin liittyen myös teille! Yhteistyömme jatkon kunniaksi ehdotin, että laittaisimme heti tämän julkaisun yhteydessä pystyyn arvonnan, jossa joku onnekas teistä voittaa itselleen Plantuin Smart Garden 3 -älypuutarhan.

Minulla on ollut Plantui kohta noin vuoden ajan ja olenkin ehtinyt kasvattaa siinä vaikka ja mitä yrteistä vihreisiin kasviksiin. Tällä hetkellä kasvamassa on ensimmäistä kertaa oranssit kirsikkatomaatit, joiden kasvuaika on hieman pidempi, mutta jotka toisaalta tuottavat parhaimmillaan satoa myös kuukausiksi eteenpäin. Laitoin omaan Smart Garden 6 -puutarhaani kasvamaan kaksi kirsikkatomaattia ja yhden basilikan, sillä kirsikkatomaateille neuvottiin antamaan Plantuissa hieman tavallista enemmän tilaa. Täysikokoisinahan niistä voi tulla todella runsaita ja leveitä kasveja. Yhden basilikan laitoin kuitenkin tomaattien kaveriksi ihan vain arkiruokien maustamista ja Kaapon herkutteluja ajatellen.


Jos et ole lukenut aikaisempaa postaustani Plantuista, pääsette tutustumaan laitteen taustoihin ja perusteisiin tässä postauksessa. Voin edelleen todeta, että kyseinen laite on jokaisen penninsä väärti. Muotoilu on yksinkertaisen tyylikästä, suomalaista designia ja omien kasvien kasvattaminen siinä on helppoa sekä siistiä. Yksi basilika Plantuissa voi tuottaa parhaimmillaan jopa ison kestokassillisen verran basilikaruukkuja, joka vastaa siis useamman kuukauden yrttejä. Kun satoa napsii pikku hiljaa, kasvi kasvaa aina takaisin vahvempana ja elinvoimaisempana.

Tämän postauksen kuvissa Plantuissani on kasvamassa loppuvuoden kasvit ja yrtit, joita olivat rucola, mizuna, basilika, paksoi ja punainen paksoi. Näistä etenkin mizuna osoittautui yllättäjäksi, sillä tätä mausteista, nopeasti kasvavaa yrttiä en ollut aikaisemmin testannut tai löytänyt markettien hyllyiltä. Myös paksoi on ollut meillä kovassa käytössä, sillä se sopii erityisen hyvin esimerkiksi kaikenlaisiin aasialaisiin ruokiin – wokkeihin, kesärulliin ja curryihin. 

Kuten kuvista saattaa huomata, kokeilin loppuvuodesta siirtää Plantuini osaksi olohuoneen sisustusta. Aikaisemmin laite on ollut meillä keittiön kulmassa, mutta pimeän vuodenajan tullen ajattelin sen tuovan mukavaa vihreyttä ja valoa olohuoneenkin puolelle. Värityksensä ja designinsa puolesta laite sopikin erityisen hyvin myös sisustuselementtinä käytettäväksi! Voisin hyvin kuvitella hankkivani joskus tulevaisuudessa myös ihan erillisen Plantuin sisustus- ja keittiökäyttöön, jolloin sisustuksessa toimivan Plantuin voisi pysyvästi asettaa osaksi olohuonetta. Sisustuselementtinä käytettävään laitteeseen voisi hyvin istuttaa esimerkiksi Plantuin sivuilta saatavista siemenistä syötäviä kukkia tai kokeilla oman lempparikasvin kasvattamista tyhjissä Experimental Kit -kapseleissa.

En ole vielä osannut päättää, jätänkö Plantuin lopullisesti osaksi olohuoneen sisustusta, vai siirränkö sen kevään tullen takaisin keittiöön sille paikalle, missä se aikaisemmin oli. Keittiössä laitteesta on toisaalta helppo napsia ruoanlaittoon ja ruokien koristeluun yrttejä, kun ne ovat nopeasti ulottuvilla. Miten te tekisitte – pitäisittekö oman Plantuinne keittiössä vai olohuoneessa tai makuuhuoneessa sisustuselementtinä?


Kuten jo ylempänä mainitsin, osana jatkuvaa yhteistyötämme Plantuin kanssa saan järjestää teille arvonnan yhdestä Plantui Smart Garden 3 -laitteesta! Laite sopii pieneen keittiöön tai hyvin myös esimerkiksi sisustuselementiksi. Laitteessa on paikka kolmelle kasville tai yrtille ja mukana tulee myös kaksi korotuspalaa, joiden avulla laitteen korkeutta voidaan nostaa kasvien kasvun mukaan. Palkinnon arvo on 149€. 

Pääset osallistumaan arvontaan Instagram-tililläni @lauraaannika. Seuraa tiliäni ja kommentoi viimeisintä Plantui-kuvaani tagaamalla mukaan joku, joka voisi myös ilahtua palkinnosta. Voit lisätä mahdollisuuksiasi voittoon tagaamalla useamman henkilön, jokainen uusi kommentti on uusi arpa. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 7.3. klo 22 saakka, jonka jälkeen olen voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Mikäli et malta odottaa arvonnan loppuun saakka, niin alennuskoodini Plantuille on vielä voimassa. Koodilla LAURAANNIKA saat kaikesta Plantuin verkkokaupassa 20 % alennuksen! Älypuutarhoihin, kasvikapseleihin ja muihin lisäosiin pääset helposti tutustumaan tästä linkistä. Jos teillä herää kysyttävää kasvikapseleihin, laitteeseen tai kasvatukseen liittyen, vastailen kysymyksiinne oikein mielelläni esim. blogin kommenttiboksissa tai Instassa. Nyt kuitenkin kovasti onnea kaikille arvontaan! Plantuin pariin palataan blogissa varmasti taas sitten, kun saan kirsikkatomaattini kukkimaan ja satoa tuottamaan.


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika