Slider

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX - HELMIKUU 2021

2/21/2021

 * Boksi saatu PR-lahjana, sisältää mainoslinkkejä


Helmikuun Lookfantastic Beauty Box* saapui reilu viikko sitten, ja tässä kuussa teemana on Treasure. Oli mukava huomata, että tässä kuussa perinteinen tuotelehtinen teki paluun, sillä tammikuussa tietoja tuotteista sai metsästää itse verkosta varsin vaivalloisesti. Kuukauden teeman mukaisesti boksi sisältää tuotteita, joiden avulla itseä on mahdollista kohdella kuin aarretta. Kokonaisuus oli mukavan monipuolinen, sillä mukana oli sekä värikosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita että kauneustarvikkeita. Pitemmittä puheitta, mennään suoraan tuotteiden pariin.


PS. Mikäli haluat tilata Lookfantasticin Beauty Boxin itsellesi, pääset tekemään tilauksen helposti tämän linkin kautta*! Tilaamalla nyt ehdit mukaan helmikuun boksin tilaukseen 22. päivään saakka, jonka jälkeen tilaus alkaa maaliskuun boksista. Boksi on ainakin itselleni ihana, kuukausittainen piristäjä, joka muistuttaa omasta ajasta ja itsensä hemmottelusta.




EYEKO GALACTIC LID GLOSS: ZODIAC 4ML. Nestemäinen luomiväri, joka lupaa tehdä silmämeikistä sädehtivän. Koostumuksen kerrotaan olevan sotkuton ja nopea levittää sormin tai siveltimellä. Lopputulos on glitterinen, mutta kuitenkin sopiva sekä päivä- että iltameikkiin. Pakkaus on todella, todella pieni, joten en tiedä, kuinka moneksi käyttökerraksi tästä riittää. Itse en juurikaan käytä nestemäisiä luomivärejä, joten tämän laitan jollekin ystävälle tai seuraajalle eteenpäin. Sävyjä on liikkeellä kaksi erilaista, joista itselleni tuli lämmin, ruusuinen kupari.



BALANCE ME AHA GLOW MASK 10ML. Kemiallinen kasvokuorinta, joka lupaa tehdä ihosta täyteläisemmän, pehmeämmän ja kirkkaamman. Koostumus sisältää sekoituksen eri AHA-happoja, jotka irrottavat kuolleita ihosoluja ja täten kirkastavat ihoa. Sopii tuotekortin mukaan kaikille ihotyypeille, mutta etenkin epäpuhtauksista kärsivälle iholle. Tuote on naamiomuotoinen, eli se levitetään kasvoille, annetaan vaikuttaa 10-15min ja poistetaan lämpimällä musliiniliinalla. Tämä tulee itselleni käyttöön nyt varsinkin roa-kuurin aikana, kun suosin kevyitä kemiallisia kuorintoja! Harmi, että pakkaus on todella pieni (10ml).



ILLAMASQUA MINI BEYOND VEIL PRIMER 6ML. Tuote, joka yhdistää kaksi Illamasquan supertuotetta – Hydra Veil -primerin ja Beyond Powder -puuterin! Kyseessä on siis primer, joka samalla kosteuttaa ja korostaa kasvoja yhdellä tuotteella. Levitetään meikin alle, jolloin tuote auttaa meikkiä kestämään pidempään samalla tarjoten kasvoille luonnollista hehkua. Tämä kuulostaa todella lupaavalta, ja olenkin molemmista yllä mainitusta tuotteista kuullut paljon hyvää. Laitan ehdottomasti testaukseen lähitulevaisuudessa ja raportoin teille tuloksista.



MAGNITONE LONDON WIPEOUT SWIPES 2KPL. Mikrokuituiset puhdistusliinat lupaavat poistaa kaikista tiukimmankin meikin kasvoilta pelkän lämpimän veden avulla. Pehmeät liinat ovat täydellisiä etenkin herkälle iholle, sillä erillistä puhdistusainetta ei tarvita. Samalla nämä ovat myös luontoystävällisempiä kuin perinteiset kertakäyttöiset vanulaput, sillä yksi lappu kestää jopa 1000 käyttökertaa. Itse käytän tällaisia mikrokuituisia meikinpoistajia lähes päivittäin silmä- ja kulmameikin poistamiseen, joten myös nämä tulevat tarpeeseen. Vastaavia tuotteita onkin tullut LF bokseista myös aiemmin, ainakin GLOV -merkiltä.




BUBBLE T STRAWBERRY MACAROON BODY BUTTER 50ML. Mikä herkullinen mansikan tuoksu! Tämä paksu ja intensiivisesti kosteuttava voide sopii sekä käsille että koko vartalolle käytettäväksi. Koostumus on cruelty-free ja parabeeniton. Sisältää mm. mansikkauutetta ja eteerisiä öljyjä. Tämä taitaa itselleni näin kovan käsienpesun aikaan tullakin erityisesti käsivoiteeksi käyttöön. Tykkäsin!



ELEMIS PAPAYA ENZYME PEEL 15ML. Viimeisenä tuotteena bokseissa liikkui kahta vaihtoehtoista tuotetta, joko tätä Elemisin kuorintaa tai Madaran SOS-hoitovoidetta. Harmikseni sain Elemisin kuorinnan, sillä tässä boksissa oli mukana toinenkin samanlainen kuorinta. Ihmettelenkin, että samaan boksiin on laitettu kaksi saman tuoteryhmän tuotetta? No, toisaalta voi ajatella, että myös tämä tulee aikanaan sitten kyllä käyttöön – mieluummin olisin kuitenkin ottanut kosteusvoiteen, jota olisi sitten voinut käyttää vaikkapa suoraan boksin kuorinnan jälkeen.


Elemisin entsyymikuorinta sisältää nimensä mukaisesti entsyymejä, jotka kirkastavat ja suojaavat ihoa. Sopii koostumuksensa puolesta kaikille ihotyypeille. Koostumuksessa on kuorivien entsyymien lisäksi mukana mm. algaeta, merileväuutetta, maitoproteiinia, auringonkukkaöljyä ja E-vitamiinia. Voidetta levitetään kasvoille, annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia ja huuhdellaan lämpimällä vedellä. Lopputuloksena luvataan olevan kosteutettu, kirkas ja tasainen iho.




Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika