Slider

TOO FACEDIN JOULUTUOTTEET NYT LOOKFANTASTICILLA!

11/24/2019

* Sisältää mainoslinkkejä

Heipä hei ja ihanaa sunnuntai-iltaa! Halusin tulla tähän väliin tekemään pienen vinkkauksen, nimittäin ilokseni huomasin, että Lookfantasticin verkkokauppaan* on vihdoin saapunut myös Too Facedin joulutuotteita! Kun aikaisemmin kirjoittelin Too Facedin joulun limited edition -tuotteista tässä postauksessa, sai tuo kyseinen postaus aikaan suurimman klikkausmäärän blogissani pitkään aikaan. Täten ajattelinkin, että teitä saattaisi kiinnostaa nyt nähdä, mitä kaikkea Suomen markkinoilta on noista tuotteista saatavilla.

Ensimmäisenä ajattelin nostaa esiin tämän ihanan Gingerbread House Party -setin*, jossa on mukana vähän kaikkea: luomiväripaletti, kasvomeikkejä, pieni Better Than Sex -ripsari sekä luomiprimer ja pieni Melted -huulipuna. Tämä setti on myös täydellinen, mikäli olet vasta tutustumassa brändiin ja haluat päästä kokeilemaan useampia heidän tuotteitaan samalla kertaa! Myöskin hieman saman tyyppinen Let it Snow, Girl! -setti on saatavilla lookfantasticin kautta – suoraan settiin pääset tästä*.


Jotkut teistä varmasti ovatkin jo huomanneet esimerkiksi Instagramini puolelta, että sain Italian tuliaisiksi Too Facedin tämän joulun limited edition -paletin Gingerbread Extra Spicy*. Ilokseni huomasinkin, että myös tämä paletti löytyy nyt helposti saatavilta Lookfantasticin verkkokaupasta! Sävyt ovat aivan uskomattoman pigmenttisiä, blendautuvat helposti ja kaiken lisäksi paletti oikeasti tuoksuu piparkakulle. Yleisesti Too Facedin luomivärien koostumuksista sanotaan, että nämä metallisessa pakkauksessa olevat ovat kaikkein parhaiten tehtyjä – allekirjoitan tämän väitteen myös itse. Tämä paletti on ihan must-have, jos rakastat lämpimiä sävyjä.


Aikaisemmasta listauksestani pois jäänyt tuote Shimmer Body Powder  Gingerbread* löytyy myös Lookfantasticin valikoimasta – tätä tuotetta olenkin nähnyt muutaman kauneustubettajan hehkuttaneen omissa joulutuotevideoissaan. Kyseessä on siis kimaltava, koko vartalolle tarkoitettu puuteri, joka tuoksuu piparkakulta. Puuterilla voi korostaa pikkujoulumekon kanssa esimerkiksi sääriä, olkapäitä tai dekolteen aluetta – ja onhan tuo pakkaus todella kaunis!





Lisäksi Lookfantasticin valikoimasta löytyy oma lempparini eli Melted Matte -huulipuna joulun limited edition sävyssä Gingerbread Girl*. Myös tämä tuote tuoksuu teeman mukaisesti piparkakulta ja on sävyltään esimerkiksi piparkakku-luomiväripaletin kanssa täydellisesti yhteen sopiva ruosteinen oranssin punainen.



Pienemmistä tuotteista verkkokaupassa on tarjolla esimerkiksi sulosia joulukuuseen sopivia ornament-tyylisiä matkakokoisia tuotteita sekä Christmas Cracker*. Näistä cracker sisältää matkakokoisen Better Than Sex -ripsivärin sekä Rich & Dazzling High-Shine -huulikiillon sävyssä Sunset Crush. Pienemmät ornamentit sopivat hyvin esimerkiksi joululahjaksi tai itselle testattavaksi, jos haluat kokeilla ensin merkin tuotteita matkakokoisella versiolla. Ornamenteista tällä hetkellä valikoimassa ovat brändin uusin lanseeraus Damn Girl! -ripsiväri* ja klassikko Better Than Sex -ripsiväri*.

Kaikki julkaisun kuvat: lookfantastic.fi

PS. Lookfantasticilla on tämän postauksen kirjoitushetkellä menossa tarjous, jossa koodilla KAUNEUS voit säästää valikoiduista Too Facedin tuotteista -18%. Jos tuo alekoodi ei ole enää tätä lukiessasi voimassa, kannattaa muistaa myös minun henkilökohtainen alekoodini TBSLAURAANNIKA, jolla saat valikoiduista Lookfantasticin tuotteista 22% alennuksen. Lisää siis tuotteet ostoskoriisi, kirjoita sitten alekoodi ja katso mihin kaikkiin tuotteisiin pystyt sitä hyödyntämään!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika