Slider

ERBORIAN VIHDOIN SUOMESSA!

11/11/2019

* Tuotteet saatu PR-lahjana

Tästä brändilanseerauksesta olen erittäin innoissani, sillä olen itse aikaisemmin etsiskellyt Erborianin tuotteita milloin mistäkin verkkokaupasta tilattavaksi huonolla menestyksellä. Ilokseni saan kuitenkin kertoa, että Erborianin tuotteet ovat nyt meille suomalaisillekin helposti saatavilla Stockmann-tavarataloista ja Stockmannin verkkokaupasta! Tutustuin Erborianiin itse asiassa ensimmäisen kerran täysin sattumalta, kun sain Sephoran ostosteni mukana Espanjasta pienen pinon erilaisia tuotenäytteitä. Suomeen palattuani testailin näytepakkauksia yhden kerrallaan, kunnes käteeni osui Erborianin Glow Creme -testeri. En oikein aluksi edes ymmärtänyt, miten kyseistä tuotetta tuli oikein käyttää, mutta lisäsin sitä päivävoiteeni päälle ennen meikkivoidetta. Hämmästyin, sillä mikään primeri tai hohtovoide ei ollut koskaan tuottanut niin tasaista, luonnollista ja hehkuvaa lopputulosta. Näytepakkaus riitti muutaman päivän testaukseen ja joka päivä olin aivan yhtä positiivisesti yllättynyt – tätä oli pakko saada lisää.

Erborian on brändi, joka syntyi kahden naisen uniikista visiosta ja inspiraatiosta korealaiseen kosmetiikkaan. Erborian yhdisteleekin aasialaisen ihonhoidon tietotaitoa maailmanlaajuisiin ihonhoidon rituaaleihin. Kuten korealaisella kosmetiikalla on tapana, myös Erborianin ideaan kuuluu uudenlaisten, yllättävien ja uraauurtavien tuotteiden kehittely.  Brändin tuotekehityslaboratorio sijaitsee Soulissa, ja siellä he kehittävät tuotteita uusimmalla teknologialla kosmetiikkateollisuuden kärjessä. Erborianin Suomen lanseerauksen yhteydessä sain PR-lähetyksenä muutamia brändin suosituimmista tuotteista itselleni testiin, joiden joukosta löytyy sekä esimerkiksi puhdistus- ja kosteutustuotteita kuin se kuuluisa Glow Cremekin:



Hehkua on vaikea saada ikuistettua kuvaan, mutta tästä näette ehkä hieman idean siitä, miten luonnollinen hehku tuotteella tulee iholle.

GLOW CREME -HOHDEVOIDE. Glow Creme tekee ihosta raikkaan, häivyttää ihon pieniä virheitä ja silottaa ihon pintaa. Voide tuo iholle hehkua, tekee ihosta raikkaan ja jättää sen sametinpehmeäksi. Voiteen koostumus sisältää mm. lakritsiuutetta, joka kirkastaa, kaunistaa ja kosteuttaa. Ihosta tulee helmiäishohtoinen ja kuulas. Itse olen käyttänyt tuotetta lähinnä primerina päivävoiteen levittämisen jälkeen ennen meikkivoidetta, mutta tuotteelle kerrotaan myös muita mahdollisia käyttötapoja. Sitä voidaan käyttää myös pelkilleen päivävoiteen tapaan, jolloin se sopii etenkin heille, jotka haluavat luonnollisen lopputuloksen. Voide on erinomainen myös kiireisiin aamuihin tai meikittöminä päivinä. Lisäksi voidetta voidaan käyttää kevyen highlighterin tapaan tuomaan hohdetta paikallisesti kasvoille, esimerkiksi poskipäille tai kulmaluille. Tuotteesta on saatavilla kaksi kokoa: 15ml tai 45ml.


CC CREME: CLAIR. CC-voide on korealaisen kosmetiikan innovaatio, joka saa nimensä sanoista color correcting. CC-voide sisältääkin pigmenttejä, jotka mukautuvat ihon omaan sävyyn saaden sen näyttämään elinvoimaiselta, raikkaalta ja hehkuvalta. Lisäksi voiteen koostumuksen kerrotaan sisältävän korealaista Centella Asiatica -kasvia, joka kosteuttaa, heleyttää ja samalla auttaa vähentämään epäpuhtauksia. Tuotteen koostumus on todella hämmästyttävä, sillä annosteltaessa tuote on täysin valkoinen – kuitenkin iholle levitettäessä voide mukautuu kasvojen sävyyn täydellisesti, jolloin valkoinen sävy häviää kokonaan. Koostumus on kevyt ja raikas, eikä voiteen tuoksu ole liian voimakas. Ei ole mielestäni liikaa sanottu, jos totean tämän olevan paras CC-voide, jota olen koskaan kokeillut. Tuotteesta on saatavilla kaksi kokoa: 15ml tai 45ml. 

BLACK CLEANSING OIL -PUHDISTUSÖLJY. Muun muassa hiiltä sisältävä öljy poistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet, ylimääräisen talin ja myös vedenkestävän meikin. Tuotetta hierotaan kuivalle kasvojen iholle, jonka jälkeen huuhdellessa se muuttuu lämpimän veden kanssa kevyeksi emulsioksi. Öljy puhdisti yllättävän hyvin myös silmämeikin. Korealaisessa ihonhoidossa on monesti käytössä niin sanottu kaksivaiheinen puhdistus, jossa juurikin ensimmäinen osa tehdään öljypohjaisella tuotteella. Tämä putsari onkin hyvä esimerkiksi kaksivaiheisen puhdistuksen toiseksi puoliskoksi etenkin meikinpoistoon, jonka jälkeen iholle voi vielä käyttää vaahtoavaa, syvemmältä puhdistavaa tuotetta.


3 IN 1 CLEANSING MICELLAR WATER -PUHDISTUSVESI. Hellävarainen puhdistusvesi sisältää seitsemän yrtin yhdistelmää ja se ei kuivata ihoa. Puhdistusveden sisältämät misellit lupaavat puhdistaa jopa vedenkestävän meikin hellävaraisesti sekä kasvoilta, silmistä että huulista. Tuote teki mitä lupasi, ja myös silmämeikin puhdistaminen onnistui misellivedellä hyvin. Itse käytän misellivettä etenkin aamuisin ihon puhdistamiseen yön aikana sille kertyneestä liasta ja öljystä, kun taas iltaisin suosin kaksivaiheista puhdistusta (jossa ylempi öljypohjainen tuote toimii hyvin). Kevyempään puhdistukseen misellivesi sopii kuitenkin myös iltaisin käytettäväksi.


YUZA DOUBLE LOTION -HOITONESTE. Tämä hoitoneste oli tuote, josta olin pr-paketissani ehkä Glow Cremen lisäksi kaikkein eniten innossani! Korealaisessa ihonhoidossa hoitoneste tai niin sanottu "essence" on hyvin tunnettu osa rutiinia kasvojen puhdistuksen jälkeen ennen seerumia ja kosteutusta. Hoitonesteen tehtävä on viedä nesteytystä syvemmälle ihoon ennen kosteusvoiteen ja seerumin levittämistä. Erborianin Yuza-hoitoneste on niin sanotusti kaksifaasinen, eli se sisältää sekä öljymäisen että vesipohjaisen tuotteen tehot, jonka lisäksi tuote sisältää antioksidanttisista ominaisuuksistaan tunnettua yuza-sitrushedelmää. Hoitonesteen luvataan silottavan ihoa ja tuovan elinvoimaa väsyneelle iholle. Tuotetta neuvotaan käyttämään muutama tippa taputellen iholle, sekä kasvoille että kaulan ja dekolteen alueelle. Olen myös kuullut joidenkin käyttävän hoitonestettä sheet maskin tavoin imeyttämällä tuotetta ohuisiin vanulappuihin ja sitten levittäen ne kasvoille vaikuttamaan – tätäkin keinoa täytyy ehdottomasti testata!


YUZA SORBET VITAMIN FEATHERWEIGHT EMULSION. Yuza-sarjan päivävoide sopii täydellisesti hoitonesteen (ja mahdollisen seerumin) jälkeen käytettäväksi täydentämään hoitonesteen tehoa. Voide sisältää samaa yuza-sitrushedelmää ja korealaisia yrttejä, joiden lisäksi voiteen kerrotaan sisältävän mikrokapseloituja antioksidantteja. Lupaukset ovatkin huimat – samalla kun tuote kosteuttaa, sen luvataan toimivan kuin "toinen iho" suojaten kasvoja ulkoisilta haittavaikutuksilta sekä taistelevan ikääntymisen merkkejä vastaan. Ihon luvataan tuntuvan heleämmältä ja elinvoimaisemmalta, mitä se ehdottomasti tekeekin. Plussaa tämä voide saa myös herkullisen ihanasta sorbettimaisesta koostumuksesta. Voisin ottaa voiteen päivittäiseen käyttööni ihan jo vain sen koostumuksen vuoksi, vaikka tuote onkin ehkä suunnattu eniten sen anti age -tehoa kaipaaville. Erborianin tuotesarjassa on myös kiinnostavat gingseng ja bambu -voiteet, jotka osaltaan on kohdistettu samealle ja virkeyttä kaipaavalle iholle.

Mikäli kiinnostuit Erborianin tuotteista, pääset tutustumaan Stockmannin tuotevalikoimaan tarkemmin suoraan tästä!

Laura

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11/12/2019

    Hei! Luin kokemuksiasi etäopintoihin liittyen ja jäin miettimään onko mielestäsi aikuiskasvatustieteiden opiskelu Jyväskylän yliopistossa mahdollista toiselta paikkakunnalta käsin, jos reissaa tarvittaessa paikan päälle? Vai onko tuhoon tuomittu ajatus alkujaan ja ensimmäisen vuoden opinnot vaatisivat läsnäoloa paljonkin...
    Haen opiskelemaan Tampereelle, mutta haluaisin hakea myös muualle ja pohdin vaihtoehtoja, jotka eivät vaadi muuttamista.
    Kiitos, jos haluat vastata! Yliopistoon voi tietysti ottaa yhteyttä, mutta ajattelin kysyä myös opiskelijan henkilökohtaista kokemusta!
    Sattumalta löysin tosiaan blogin ja olen lueskellut opiskeluun liittyviä kirjoituksiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Valitettavasti on niin, että ensimmäiset pari vuotta vaativat melko lailla läsnäoloa. Esimerkiksi kieliopinnot, demot (käytännön harjoitukset) ja menetelmäopinnot vaativat läsnäoloa, ja opetusta järjestetään yleensä kerran-kaksi viikossa. Tutkintoa ei siis ole suunniteltu monimuotona opiskeltavaksi, jolloin etäopiskelun järjestelyt voivat käytännössä olla aika mahdottomia. Toki kannattaa varmistaa asia vielä vaikka koulutussuunnittelijalta, sillä omista opinnoistani on jo muutama vuosi aikaa – en silti usko, että käytännöt olisivat kovin radikaalisti muuttuneet.

      Yleensä sitten kolmannen vuoden paikkeilla on mahdollista ottaa enemmän etäopintoina suoritettavia ja tentittäviä kursseja ja esimerkiksi kirjoitella kandia etänä. Myös maisteriopinnot ovat aika vapaita monella alalla muutamia kursseja lukuunottamatta, mutta tosiaan yleensä ensimmäiset opiskeluvuodet vaativat kaikkein eniten läsnäoloa. Ja se toki on ihan kannattavaakin, mikäli haluaa ryhmäytyä mukaan opiskelijaporukkaan.

      Toivottavasti vastauksesta olisi sinulle edes jotain apua (:

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika