Slider

BLACK WEEKIN SUURI KOSMETIIKKAVINKKAUS

11/25/2019

* Sisältää mainoslinkkejä

Black Week on alkanut tänään, ja sehän tarkoittaa huimia tarjouksia myös kosmetiikan ja meikkien suhteen! Nyt onkin hyvä hetki hankkia esimerkiksi joululahjoja valmiiksi ystäville (tai miksei itsellekin) sekä täydentää omien suosikki- ja luottotuotteiden varastoja normaalihintaa edullisemmin. En koe arvomaailmaani sopivaksi kannustaa julkaisuillani seuraajiani heräteostoksiin tai ostamaan ainoastaan siksi, että jokin tuote vain sattuu olemaan alennuksessa. Sen sijaan pyrin tarjoamaan teille tässä postauksessa listauksen erilaisista alennuksista brändeiltä ja verkkokaupoilta, jotta teidän olisi mahdollista saada suosikkituotteitanne hieman edullisemmin. Muistetaanhan siis jokainen myös tämän Black Weekin aikana ostaa vain tarpeeseen. Ihanaa alkavaa viikkoa!

Adlibris*: Uskokaa tai älkää – myös Adlibris myy kauneustuotteita! Heidän verkkokaupastaan on saatavilla esimerkiksi e.l.fin ja Kocostarin tuotteita. Koko black weekin ajan 25.11.-2.12. verkkokaupassa onkin voimassa päivittäin vaihtuvia tuotetarjouksia, jotka voit tarkastaa edellä olevaa likkiä klikkaamalla.

Bearel*: Korealaisen kosmetiikan verkkokauppa Bearel tarjoaa Black Fridayna 29.11. 24 tunnin ajan lähes kaikki tuotteensa -30% alennuksella (Lahjasetit -25-40% ja lahjakortit -10%). Lisäksi 100 ensimmäiselle tilaajalle lisätään tilauksen mukaan tilaajalahja ja ilmaisnäytteitä lisätään mukaan myös kaikkiin Black Friday -tilauksiin.

BetteBox*: Ensimmäinen Bette -50% alennuksella valitsemalla jatkuva tilaus ja käyttämällä koodia BLACKWEEK. Tarjous voimassa 25.11. alkaen ensimmäiselle 100:lle tilaajalle.

Cocopanda*: Black Week on myös Cocopandalla vuoden suurin alennuskampanja, joka käynnistyy maanantaina 25.11. ja huipentuu Black Fridayhin 29.11. Koko viikon lähes koko verkkokaupan valikoima on 25 - 70 % alennuksessa, minkä lisäksi joka päivälle Cocopandalla on omat päivittäin vaihtuvat erikoistarjoukset. Päivittäiset Black Week -tarjoukset ovat nähtävillä viikon aikana edellä olevaa linkkiä klikkaamalla.

Eleven*: Elevenillä on tällä viikolla todella laaja alennuskampanja! Muun muassa joulukalenterit ovat 20% alennuksessa koko viikon ajan, jonka lisäksi koko viikon ajan heillä on vaihtuvia tarjouksia yksittäisistä tuotteista (pääset katsomaan tarjoukset klikkaamalla linkkiä). Torstaista 28.11. eteenpäin  2.12. saakka Eleven tarjoaa lisäksi mm. seuraavat alennukset: Lumene -40%, Clarins -30%, Lancôme -20%, Ole Henriksen -20%, Holika Holika -20%, NYX -25%, OFRA -25%, Pixi -25% ja By Terry -25%.

KICKS*: Klubijäsenille muun muassa Essien tuotteet -25%, Lumene- meikkivoiteet -20%, Estelle & Thild -20%, bareMinerals -ihonhoitotuotteet -25% ja Peter Thomas Roth -30%. Koko Black Weekin ajan valituista tuotteista lisäksi 30% alennus, jonka lisäksi 28.11. kasvojenhoitotuotteet -25%, 29.11. tuoksut -25%, 30.11. meikit -25% ja 1.12. hius- ja vartalotuotteet -25%.

Lookfantastic*: Beauty Blackout – tarjouksia ja alennuksia vaihtuvasti koko viikon ajan. Alennuksessa muun muassa NYX -20%, Urban Decay -30%, Vichy -33% ja TIGI -60%. PS. Lookfantasticilta vinkattiin minulle erikseen, että yhtä suuria alennuksia yhtäaikaisesti ei ole koko vuonna tulossa tämän jälkeen, joten jos joskus on hyvä aika hankkia tuotteet edullisesti, niin nyt!

Lyko*: Päivittäin vaihtuvia kosmetiikkatarjouksia koko viikon ajan, joihin pääset edellä olevasta linkistä. Tarjouksessa mm. lähes kaikki ihonhoitotuotteet -25%, Lumene -25%, Clinique -25% ja vartalonhoito -25%. Lisäksi joulukalentereista mm. Makeup Revolutionin joulukalenteri*Decleorin joulukalenteri*, L'Occitanen premium-kalenteri* ja perinteinen kalenteri* sekä NYXin kaleteri* ovat alennuksessa!

MADARA*: Viikonloppuna 29.11. alkaen alennukset jopa 40% normaalihinnoista. Lisäksi ilmainen Deep Moisture Eye Contour -silmänympärysvoide (15ml) jokaiseen 70€ tilaukseen.

Oletkaunis.fi*: Oletkaunis tarjoaa Black Weekendinä 29.11.-2.12. koko verkkokaupan valikoiman alennettuun hintaan 20-80%, jonka lisäksi luvassa on erikoistarjouksia merkeiltä kuten Jeffree Star, OFRA, theBalm, Real techniques ja Eylure. Lisäksi yli 50€ tilauksiin myös ilmainen toimitus.

The Body Shop*: Myös Body Shopilla on tällä viikolla luvassa lukuisia vaihtuvia tuotekohtaisia tarjouksia, joita pääset tarkastelemaan edellä olevaa linkkiä klikkaamalla – muun muassa kaksi suihkugeeliä 10€ ja kaksi vartalovoita 20€. Lisäksi The Body Shop tarjoaa black weekin ajan ilmaisen toimituksen kaikkiin verkkokauppaostoksiin.

Yves Rocher*: 30% alennusta koko ostoksesta ja ilmaiset toimituskulut (ei koske joulukalenteria, joulukokoelmaa eikä voi yhdistää joulukalenterin päivän luukun tarjoukseen).


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika