Slider

PIKKUJOULUKAUDEN MEIKKIVINKIT

11/22/2019

* Sisältää mainoslinkkejä

Marraskuun loppu alkaa häämöttää, joka tarkoittaa ainakin allekirjoittaneelle sitä, että saa ihan luvan kanssa alkaa fiilistellä tulevaa joulua! Jo nyt meillä palavat jouluiset tuoksukynttilät, jonka lisäksi olen vaihtanut koristetyynynpäälliset hieman jouluisempiin. Viime vuoden tapaan myös joulukuusi taitaa löytää tiensä meidän olohuoneeseen jo joulukuun alussa, sillä en malta odottaa enää pitempään... Onko täällä muita, jotka tunnustautuvat oikein kunnon joulufiilistelijöiksi?

Marraskuun loppu ja joulukuun alku tarkoittavat myös pikkujoulukauden starttaamista oikein kunnolla. Itse olenkin kaikkia mahdollisia juhlia rakastava tyyppi ja rakastankin sitä, kun saa hyvän syyn järjestää juhlat! Pikkujouluissa saa lisäksi luvan kanssa pukeutua kimaltavaan, jonka lisäksi meikissä voi olla jotain pientä ekstraa. Olen kuluneen viikon aikana miettinytkin muutamia sellaisia tuotteita, joita itse ajattelin käyttää pikkujoulumeikissäni tai jotka sopisivat erityisen hyvin pikkujouluaikaan – tässä siis pieni vinkkaus niistä teille. Ihanaa alkavaa viikonloppua!


WET 'N WILD PHOTO FOCUS FOUNDATION. Tämä meikkivoide kuuluu ehdottomasti pikkujoulusuositusten listalle, sillä nimensä mukaisesti tuote on suunniteltu toimimaan valokuvissa. Koostumus ei sisällä ainesosia, jotka jättäisivät salamavalolla kuvatessa niin sanotun 'flashback' efektin, jossa kasvot näyttävät salamalla kuvatuissa kuvissa valkean kalpeilta. Lisäksi meikkivoide on kerrostettavissa sen mukaan, miten peittävän lopputuloksen haluat saavuttaa. Hintakaan ei päätä huimaa, nimittäin pullo maksaa keskimäärin alle 10 euroa. Tämä onkin tällä hetkellä oma käytetyin meikkivoiteeni.


TOO FACED MELTED MATTE LIQUID LIPSTICK: DROP DEAD RED* & NYX SOFT MATTE LIP CREAM: COPENHAGEN*.  Pikkujoulukauteen kuuluu ehdottomasti perinteinen syvän tummanpunainen huulipuna! Tähän tarkoitukseen valitsinkin esimerkeiksi kaksi erilaista nestemäistä huulipunaa hieman erilaisilla koostumuksilla. Melted Matte on oma luottopunani, jota käytän sekä arjessa että juhlassa. Tuote tarrautuu huulille todella tiukasti, ja pysyy paikallaan myös syömisen ja juomisen ajan. Joidenkin mielestä koostumus on kuitenkin liiankin tiukka ja saattaa tuntua kuivilla huulilla hieman kiristävältä. Sen vuoksi valitsinkin mukaan myös pehmeämmän, ehkä jopa hieman moussemaisen koostumuksen omaavan NYXin suosikkipunan Soft Matte Lip Creamin, joka levittyy pehmeästi huulille eikä kuivata niitä. Tosin tämä puna taas kuluu helposti syödessä ja juodessa. Kauniita ne ovat kuitenkin molemmat, ja valinta riippuukin eniten vain siitä, millaisesta koostumuksesta sattuu itse pitämään.


PHYSICIANS FORMULA THE HEALTHY LIP VELVET FINISH LIQUID LIPSTICK: TU-LIP TREATMENT. Jos syvän tumma punainen tuntuu liian raskaalta tai voimakkaalta omiin tarpeisiin, ajattelin lisätä mukaan myös yhden vinkin perinteisestä joulun punaisesta huulipunasta. Heti siitä lähtien kun sain Physicians Formulan nestemäisiä huulipunia itselleni testiin, nousivat ne nopeasti yhdeksi suosikkipunistani. Koostumus levittyy tasaisesti, ei kuivata huulia liikaa, mutta pysyy kuitenkin paikallaan myös syödessä ja juodessa. Lopputulos ei ole ihan yhtä mattainen kuin Too Facedin punassa, kuten nimenkin Velvet Finish antaa olettaa. Tätä punaa käytän myös arkimeikissä, mikäli haluan kasvoille hieman piristystä. *Tuote saatu pr-lahjana


PHYSICIANS FORMULA BUTTER EYESHADOW PALETTE: SULTRY NIGHTS. & EYE BOOSTER LASH BOOSTING SERUM + EYELINER. Physicians Formulan tuotteilla jatketaan, nimittäin tämä luomiväripaletti on kuin luotu pikkujoulumeikkiin. Nimensä mukaisesti sillä saa luotua täydellisen smoky eye -lookin, jonka lisäksi vaaleammat helmiäissävyt sopivat sekä kulmaluulle että koko kasvojen korostukseen. Koostumus on Butter Bronzerista tuttu pehmeän samettinen ja pigmenttinen, jonka lisäksi paletissa on bronzerista tuttu kookoksen tuoksu.

Tummanpuinaisen huulipunan kanssa ajattelin luoda pikkujouluihin silmämeikin käyttämällä etenkin tämän paletin violettia ja tummaa helmiäistä sävyä. Hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paletti! Silmänrajaukseen suosittelen myös samaisen merkin eyelineria, joka samalla lupaa parantaa ripsien hyvinvointia toimien sekä rajaustuotteena että ripsiseerumina. Koostumus linerissa on runsaspigmenttinen, ja se levittyy hyvin viistopäisellä applikaattorilla – tällä onnistuvat myös winged-tyyppiset eyelinerit. *Tuotteet saatu pr-lahjana

kuva: Why Not PR


THE BODY SHOP SHIMMER WAVES -POSKIPUNAPALETTI*. Monikäyttöisyytensä vuoksi tähän listaukseen valikoitui minulle varsin uusi tuttavuus, nimittäin The Body Shopin poskipunapaletti. Paletin koostumus on monikäyttöinen, sillä erilaisia sävyjä voi joko sekoittaa keskenään tai käyttää erikseen. Etenkin punaiset helmiäiset sävyt sopivat poskipäille punaksi, jonka lisäksi olen käyttänyt alinta vaaleaa sävyä sellaisenaan highlighterina poskiluille, nenänpäähän ja amorinkaarelle. Palettia voi käyttää myös luomivärin tapaan. Tuote sisältää muun muassa yhteisökaupan marulaöljyä Namibiasta, jonka lisäksi se on sataprosenttisesti vegaaninen. *Tuote saatu pr-lahjana


THE BODY SHOP BROW SCULPT 3-IN-1 CONTOURING PEN*. Myös tämä Body Shopin tuote on minulle suhteellisen uusi tuttavuus, mutta tämäkin hyppäsi saman tien käytetyimpien meikkituotteideni listalle. Ajattelisin tuotteen soveltuvan etenkin pikkujoulukauteen siksi, että saat yhdestä paketista kolme erilaista mahdollisuutta kulmien muotoilemiseen: kynämäinen tuote sekä rajaa, antaa sävyä että kiinnittää kulmat sävytetyn geelin avulla. Kynä on helppo napata mukaan laukkuun, jolloin kulmia voi tarvittaessa siistiä myös illan mittaan. Lisäksi se sopii myös herkkäihoisille ja on vegaaninen. *Tuote saatu pr-lahjana

kuva: Why Not PR


PS. Jos haluat säästää pikkujoulumeikkien hankinnassa Lookfantasticilta, kannattaa käyttää alekoodiani TBSLAURAANNIKA, jolla saat 22% alennuksen valikoiduista tuotteista.  Shoppailemaan Lookfantasticille pääset tästä*. Lisäksi The Body Shopilla on menossa nyt kanta-asiakaspäivät, jolloin saat kaikista tuotteista (poislukien joulukalenterit) -20% alennuksen. Heidän verkkokauppaansa pääset tästä linkistä*!

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika