Slider

OFF TO DUBAI & MATKAHAAVEILUA

2/13/2018

Heippa ja mukavaa alkanutta viikkoa! Ajattelin tulla vielä hieman kertoilemaan kuulumisia ennen reissua, jolloin luultavasti tulee pieni postaustauko. Pyrin kyllä kuvaamaan ja hankkimaan tuolta reissulta materiaalia myös blogiin ja muihin someihin, mutta en usko, että käytän aikaani loman aikana blogin päivittämiseen. Saattekin kuulla tarkempia kuulumisia reissusta sitten sen jälkeen. Lähtö on siis huomenna, ja kamat alkavat olla aika lailla pakattuina. Ihanaa päästä lähes 30 asteen lämpöön edes viikoksi! Aurinkoterapia tulee tarpeeseen tämän pimeän ja kylmän talven työrutistuksen jälkeen.

Suunnitelmissa ei loman suhteen ole mitään sen erikoisempaa, lähinnä akkujen latailua, hyvin syömistä ja rannalla oleskelua. En ole koskaan aikaisemmin käynyt Arabiemiraateissa, joten mielenkiintoista päästä myös tutustumaan täysin erilaiseen kulttuuriin, niin sen tapoineen kuin esim. ruokakulttuurineenkin. Vaikka moni on sanonut, ettei Dubaissa tarvitse pukeutua yhtään sen kummemmin kuin muissakaan maailman turistikohteissa, haluan kuitenkin osaltani kunnioittaa maan kulttuuria, ja pakkasinkin mukaan suurimmaksi osaksi vain pitkiä maksimekkoja sekä olkapäät ja polvet peittäviä paitoja ja hameita. Löysin mm. H&M:ltä pari todella ihanaa mekkoa, enkä malta päästä näyttämään niitä teillekin asukuvien muodossa.
Olen muutenkin tässä viimeisten viikkojen aikana fiilistellyt todella paljon reissaamista, niin menneitä kuin tuleviakin reissuja. Kun selailin syksyn Marbellan matkan kuvia (kuvat tässä postauksessa), tuli lämpimät muistot mieleen siitä, miten hauskaa meillä olikaan, vaikka reissu olikin vain viikon mittainen. Aina ei tarvita hulppeita, toiselle puolelle maailmaa suuntaavia reissuja, jotta voi olla hauskaa ja saada ikimuistoisia kokemuksia.

Vaikka olenkin elämässäni päässyt matkustamaan jo todella paljon, ainahan sitä kuitenkin haluaisi  reissata entistä enemmän. Toivonkin, että huolimatta siitä kuinka opiskelijaelämää on jäljellä meillä molemmilla vielä useita vuosia, pääsisimme matkustamaan mahdollisimman paljon - edes pieniä reissuja. Haluaisin nähdä ainakin Pariisin, Lontoon, Azorit ja Kreikan pienet saaret. Kaukaisemmista haaveistani yksi suurimmista toteutuukin tulevana jouluna, kun suuntaamme pariksi viikoksi Malediiveille. Malediivien lisäksi ehdottomalla must visit-listalla on ainakin vielä toinen reissu Havajille, matka Australiaan sekä Karibian saarille - ehkä Kuubaan, Jamaikalle ja Dominikaanisiin? Poikaystäväni haluaisi kovasti päästä käymään Los Angelesissa, ja vaikka sielläkin olen kahdesti jo ollut on tuokin kaupunki, johon ei kyllästy koskaan.

Nykyään myös budjettimatkailusta on tehty helpompaa, kiitos esimerkiksi Norwegianin. Lisäksi ainakin itse seuraan erilaisia tarjoussivustoja kuten Lentodiilit, joista voi napata todella edullisia tarjouksia. Näin opiskelijana olisikin kannattavaa napata halpoja äkkilähtöjä, kun opiskelut eivät pääsääntöisesti sido tiettyyn paikkaan ja aikaan. Yksi haaveistamme onkin napata jotakin tällaista kautta reissu esim. New Yorkiin, jonka voi parhaimmillaan saada viikoksi muutamalla satasella.

Sitä jaksaa aina paremmin, kun on jotain, mitä odottaa! Millaisia reissuja teillä on suunnitteilla, tai onko joitakin tiettyjä paikkoja maailmassa, joista on muodostunut teidän ehdottomia suosikkejanne? 

Blogi hiljenee nyt siis hetkeksi, kun keskityn nauttimaan reissusta. Palaillaan blogissa matkan jälkeen, mutta sillä aikaa muista seurata muita somekanaviani, joita päivittelen reaaliaikaisesti! 

Snapchat @lauraannikah
Instagram @lauraannika

5 kommenttia:

  1. Lokakuussa lähden viikoksi Portugaliin parhaan ystäväni kanssa! :) Muuten reissut tulee tehtyä lähinnä kotimaassa, mutta mukavaa sekin on. :)

    VastaaPoista
  2. Ai niin, ja ihanaa reissua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Portugalikin kuulostaa ihanalta! Siellä en itsekään ole vielä päässyt käymään :) Kiitos! :)

      Poista
  3. Ihanaa matkaa! Itse Olen Dubaissa ollut x2 ja olleet mielettömän ihania reissuja molemmat, Nauttikaa :

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ihana kuulla että olet tykännyt Dubaista, uskon että mekin tulemme ihastumaan tuohon paikkaan! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika