Slider

HELMIKUUN BETTEBOX

2/08/2018

* kaupallinen yhteistyö: BetteBox

Ihanaa, että ehdin saada helmikuun BetteBoxin vielä ennen lähtöäni! Tätä boksia kun joka kuukausi odottaa ihan yhtä innolla, sillä ei koskaan tiedä, mitä kaikkea sieltä paljastuukaan. Tällä kertaa boksin teemana oli sydäntalvi ja kasvoille kuulautta. Tässä kuussa boksissa oli todella monta vaihtoehtoista tuotetta, joten boksien sisältö saattaa eri blogeissakin vaihdella. Käydään kuitenkin minun saamieni tuotteiden pariin!
LUMENE HARMONIA TURVENAAMIO 15 ML
Pohjoista pakurikääpää sisältävä turvenaamio puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja palauttaa iholle nopeasti sen luonnollisen tasapainon. Syväpuhdistava naamio kirkastaa kasvojen ihoa, samalla kun sen sisältämät tärkeät biomineraalit, sinkki, kupari ja magnesium, rauhoittavat ihoa tehden siitä pehmeämmän, kuulaamman ja terveemmän näköisen. Sisältää 98% luonnollisia raaka-aineita. Ovh 24.90/75ml.

+ Mukana samasta sarjasta pienet näytepakkaukset Lumene Harmonia-sarjan seerumia ja kosteusvoidetta.
HERBINA GLOSS & SHINE KOSTEUTTAVA SHAMPOO 200 ML 
Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja tekee niistä terveen sekä luonnollisen näköiset. Saat tehokkaasti hiuksiisi lisää kiiltoa ja kosteutta. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä myös Herbina Gloss & Shine -hoitoainetta, jolloin lopputuloksena on ihanan kiiltävät hiukset. Ovh 3/200ml.

MARC ANTHONY REPAIRING MACADAMIA OIL HOITOAINE 250 ML
Kosteuttavia öljyjä sisältävä hoitoaine korjaa ja vahvistaa kuivia, elottomia ja vaurioituneita hiuksia tyvestä latvaan, lisäten upean luonnollisen kiillon ja pehmeän lopputuloksen. Hiukset tuntuvat kimmoisilta ja ravituilta. Hoitoaineen sulfaatiton koostumus pitää hiusvärin kirkkaana ja selvittää hiukset kauttaaltaan vain muutamassa minuutissa. Ovh 13.90/250ml.
BIO2YOU RAVITSEVA TYRNIVOIDE 50 ML
Nopeasti imeytyvä, kosteuttava, rauhoittava ja ravitseva hoitovoide antaa erittäin vahvan antioksidanttisuojan iholle. Tyrniä ja pantenolia sisältävä voide hoitaa ja uudistaa ihoa. Se parantaa ihon kuntoa, tasapainottaa pH:ta ja muuttaa kuivan, hilseilevän ihon samettisen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Iho kykenee säilyttämään sille annetun kosteuden ja pystyy suojautumaan ulkoisilta ihoa ärsyttäviltä tekijöiltä. Ovh 29.70/50ml.

CARMEX CLASSIC HUULIVOIDE 7,5 G
Palkittu klassikkohuulivoide, joka on ollut myynnissä jo 80 vuotta. Carmexin ainutlaatuinen koostumus hoitaa kuivia ja halkeilevia huulia nopeasti ja tehokkaasti, sekä antaa pitkäkestoisen kosteuttavan suojan. Huulivoiteen sisältämä lanoliini auttaa huulten ihoa säilyttämään luonnollisen kosteutensa. Kamferi ja mentoli antavat huulille miellyttävän viilentävän tunteen. Ovh 2.55/7.5g.
Sitten kokonaisuuteen - mitä tykkäsin tämän kuun boksista? Mielestäni kokonaisuus oli siinä mielessä onnistunut, että laskennallisesti boksin arvo ylitti 40 euroa, joten rahallesi saat vastinetta tässä boksissa. Itse en ole suuri markettituotteiden ystävä (en itse asiassa käytä niitä enää juuri lainkaan, Lumenea lukuunottamatta), joten esimerkiksi Herbinan shampoo ei meidän taloudessamme pääse käyttöön - annan sen siis luultavasti jollekin ystävistäni. Shampoo oli oikeastaan ainut tuote, josta en innostunut. Kokeilen hoitoainetta mielelläni, sillä March Anthonyn tuotteet ovat minulle uusia. Myös Lumenen Harmonia-sarja on kiinnostanut minua, mutta jota en ole vielä testannut, eli nekin olivat todella positiivinen ja kiintoisa lisä. Carmexin huuliuvoide oli tasavarma suoritus, joka on tosin tullut boksista ennenkin.

Suurimman ja positiivisimman vaikutuksen minuun teki Bio2You:n kasvovoide, johon ihastuin heti ensimmäisestä kokeilusta lähtien - tuoksu oli todella hyvä, voide levittyi helposti ja jätti ihon todella tasaisen pehmeäksi! Minulta pääsi juurikin yövoide loppumaan, joten tästä saattaa jopa tulla uusi suosikkini yövoiteeksi - ravitsevat ainesosat auttavat erityisesti öisin, kun ihon uusiutuminen on aktiivisimmillaan. Itse asiassa boksissa oli mukana 10% alekuponki kyseisen merkin tuotteisiin, joita muuten saa Life-myymälöistä. Taidankin hyödyntää kuponkini ja ostaa toisen purkin voidetta!

Tällaisia tuotteita tässä kuussa - mitäs tykkäsitte? Muista, että vielä ehdit mukaan maaliskuun boksin tilaukseen, jossa luvataan olevan ainakin Lumenen uutuustuote ja Manna Kadarin uutuusmeikkituote. Oman boksisi pääset tilaamaan tästä!

Instagram @lauraannika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika