Slider

THINK PINK - KOSMETIIKKASUOSIKKEJA

9/01/2017

Vaikka syksy onkin saapumassa, vievät nämä kosmetiikkalempparit mielen vielä takaisin kesään. Olen aina silloin tällöin jakanut täällä blogissa meikki- ja kosmetiikkasuosikkejani, ja nyt olisikin taas viimeaikaisten käytetyimpien tuotteiden postauksen aika. Kun keräsin näitä tuotteita kasaan, naureskelin itsekseni miten kaikki sattuivatkin sointumaan pinkin sävyihin! Ehkä minäkin mielessäni kaipaan hieman kepeyttä ja kesäistä pinkkiä alkavan syksyn keskelle. Mitkä ovat olleet teidän viimeaikaisia kosmetiikkasuosikkejanne? Kertokaa ne kommenttiboksissa! xx
COVERGIRL READY SET GORGEOUS FOUNDATION 
Paras meikkivoide, jota olen koskaan käyttänyt Estee Lauderin Double Wearin lisäksi. Olen hamstrannut tätä usasta mukaani, sillä en tiedä, mistä Euroopasta tai nettikaupoista tätä voisi tilata Suomeen. Meikkivoide on mattainen ja sopivan peittävä, mutta ei kuitenkaan 'kakkuunnu' päivän aikana. Lopputulosta on mahdollista vaihdella applikaation mukaan - paksumman kerroksen saa levittämällä siveltimellä, kun taas kevyemmän käyttämällä kosteaa Beauty Blenderiä.

PUFF.ME VOLUMIZING CLOUD MIST * 
Tämä tuote on uudenlainen kuiva hiuspuuterisuihke, joka luo hiuksille tuuheutta ja pitoa. Mielestäni kuiva puuteri on erityisen helppokäyttöinen, sillä se levittyy tasaisesti hiuksiin eikä sotke. Itse olen käyttänyt tätä esimerkiksi kampausten pohjana tuomaan pitoa liukkaille vaaleille hiuksilleni sekä suoristamisen jälkeen tyveen tuomaan volyymia. Suihketta voi käyttää myös kosteisiin hiuksiin!

ESSENCE JUNGLE EDITION BLUSH
Kesän muistoja syksyn keskelle tuo tämä, ihanalle karkille tuoksuva essencen poskipuna. Tämä oli kevään/alkukesän aikaan muistaakseni myynnissä, ja puna on osa Jungle Edition- sarjaa. Tätä ei siis valitettavasti taida enää mistään saada, sillä kyseessä oli vaihtuva kausituote. Poskipuna on liukuvärjätty, joten voit käyttää joko tummempaa tai vaaleampaa sävyä ja halutessasi sekoittaa molempia. Kirkkaan highlighterin kanssa tämä tuo ihanan tyttömäisen pirteän lookin kasvoille.

TOO FACED BETTER THAN SEX MASCARA
Kulttituote ja ikiaikainen lemppari, joka ei esittelyjä kaipaa. Tämä pieni matkakoko kulkee laukussa näppärästi mukana, eikä sillä ollut hintaa kuin 12 dollaria. Kaareva, tiimalasin muotoinen harja erottelee ripset ja tekee samalla sekä pidentävän että tuuhentavan vaikutuksen. Mikään muu ripsari ei ole päässyt lähellekään tämän tehoa!

NYX SOFT MATTE LIP CREAM
Entinen kaikkien suosikki huulituote on jäänyt hyllylle lojumaan, mutta nyt olen löytänyt tämän uudelleen. Omistan sof mattea kuudessa eri sävyssä, mutta viimeaikoina erityisesti tämä baby pink on ollut käytössä. Levitän kevyen kerroksen tuotetta, enkä tavoittele täysin peittävää lopputulosta. Soft matte onkin koostumukseltaan luonnollisempi kuin esimerkiksi Lingerie- nestemäinen huulipuna. Jos huulet ovat taipuvaiset kuivumaan, voi tämän alle lisätä ensin rasvaa ja sitten kevyen kerroksen soft mattea, jolloin lopputulos on kuultava. 

VICTORIA'S SECRET FABULOUS BODY MIST
Olen kyllästynyt käyttämään VS:n perinteisiä vartalosuihkeita, ja siksi käyttöön on päässytkin viimeaikoina tämä pieni, parfyymityyppinen body mist. Tuoksu on suhteellisen vahva vartalosuihkeeksi, eikä yhtä makea kuin perinteisissä body misteissä. Tätä voi suihkutella reippaammin kuin hajuvettä, ja laitankin tätä usein pulssikohtiin mutta myös esimerkiksi hiuksiin. Joskus suihkuttelen myös lakanoita tai sohvatyynyjä kevyesti, jolloin niihin jää kiva, raikas tuoksu!

*saatu blogin kautta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika