Slider

TULEVIA MATKASUUNNITELMIA

9/27/2017


Enpä ole pitkään aikaan kertonut tänne blogiin tulevista matkoista ja matkasuunnitelmista! Viime postaukset taitavatkin olla vielä joulun jenkkimatkan postauksia, joten on varmastikin aika päivittää vähän sitä, missä nyt mennään. Kuvituskuvina tässä postauksessa on kuvia viimeisimmiltä USAn reissuilta, joita fiilistellessä on hyvä suunnata ajatuksia tulevia matkoja kohti!
Seuraava matka häämöttääkin oikeastaan jo parin viikon päässä, nimittäin lähdemme poikaystäväni kanssa Espanjan auringon alle viikoksi, Marbellaan. Viimeiset yksitoista vuotta ovat menneet kaukomailla, mutta sitä ennen kävimme paljon Espanjassa. En kuitenkaan muista tuosta maasta oikeastaan mitään, joten en tiedä ollenkaan, mitä odottaa! Moni bloggaaja on nyt viimeaikoina tuntunut käyvän Marbellassa, joten kuvista on ainakin saanut jonkinlaista fiilistä siitä, millaisia maisemia on luvassa. Eniten ehkä odotan Puerto Banuksen rantabulevardia, Rondan kylää ja mahdollista reissua Gibraltarille. Ja mikä parasta - päästään nauttimaan aurinko- ja lämpöterapiasta kahdeksan päivän ajan ennen pimeää ja loskaista loppuvuotta. 
Siitä seuraavaa matkaa odotellaan helmikuulle, jolloin lähdetään oman perheen kanssa viikon pikavisiitille Dubaihin. En ole aiemmin käynyt Arabiemiraateissa kuin välilaskulla Aasiaan, joten tämäkin on siksi todella mielenkiintoinen kohde! Täysin uusi kulttuuri, kielet, tavat... En tiedä, mutta veikkaan, että Dubai on yksi niitä kaupunkikohteita joissa kerran käyminen riittää. Viikossa varmasti ehtii kiertämään kaikki ne must-see kohteet läpi, joista ensimmäisenä tulee tottakai mieleen mm. Burj Khalifa, dyynisafarit ja muut hulppeat rakennukset. Rahaa täytyy myös alkaa säästämään, sillä tiedän Dubain olevan aika moinen shoppailuparatiisi - pääsen vihdoin taas mm. Sephoraan ja Victoria's Secretille. 

Sellaisia matkasuunnitelmia olisi ainakin tällä hetkellä tiedossa, en sitten tiedä, lähdetäänkö vielä ensi kesänä piipahtamaan jossain Euroopassa ja jouluna mahdollisesti jossain pidemmällä. Mutta näillä parilla reissulla jaksaa jo arkea paljon paremmin, kun tietää, että on jotain mitä odottaa! Onko teillä reissuja tulossa, entä onko teillä antaa vinkkejä Marbellaan/Dubaihin? 


2 kommenttia:

  1. Parin viikon päästä minäkin lähden reissuun ystäväni kanssa; matkakohteemme on Nizza! :) Emme ole kumpikaan käyneet siellä aiemmin, joten pientä innostusta on jo havaittavissa ainakin meikäläisessä. :D

    Onpahan muutan jumalattoman kokoinen kilpikonna! Itsellänikin on kilpikonna, mutta se on ihan rääpäle tuohon verrattuna. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa matkaa myös teille! <3 Tuo kilpikonna on tosiaan merikilpikonna, jotka nousevat tavallisesti Havaijilla päivisin rannoille loikoilemaan. Olivat muuten upea ja ikimuistoinen näky!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika