Slider

SYYSKUUN BETTEBOX

9/12/2017

* kaupallinen yhteistyö: BetteBox

Syyskuun Betteboxin aika! Tässä kuussa boksin teemana oli syksy, uusi alku ja samalla uutuustuotteiden kokeileminen. Kaikki tämän kuun boksin tuotteet olivatkin uutuuksia. Käydään ensin tuotteiden pariin, ja sen jälkeen kerron taas tuttuun tapaan omat fiilikseni ja suosikkini tästä boksista!
LUMENE NORDIC CHIC SOFT-MATTE PUUTERI
Ultra-hienojakoinen ja pehmeä, satiinisen mattainen puuteri tarjoaa sekä täydellistä mukavuutta että pitkäkestoista pysyvyyttä. ovh 17,90/9g.

SCHWARZKOPF BC SCALP GENESIS SYVÄPUHDISTAVA SHAMPOO (30ml)
Shampoo syväpuhdistaa hiuspohjan liiasta talista ja muotoilutuotteiden tuotejäämistä. StemCode-yhdistettä ja B3-vitamiinin johdannaista sisältävä shampoo tasapainottaa hiuspohjaa ja saa hiukset tuntumaan ihanan puhtailta. ovh 19,50/200ml. 

VICHY MINÉRAL 89 DAILY BOOSTER TIIVISTE (5ml)
Vahvistavan tiivisteen koostumus on kehitetty valittuja ainesosia kuten lähdevettä ja hyaluronihappoa käyttäen. Tiiviste tekee ihosta vahvemman ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Tiivistettä levitetään puhdistetuille kasvoille ihonhoidon ensimmäisenä vaiheena. ovh 23,50/50ml. 
NIVEA CREME CARE WATERPROOF SILMÄMEIKINPOISTOAINE (125ml)
Silmämeikinpoistoaine puhdistaa vedenkestävänkin meikin ärsyttämättä silmiä. Hellävarainen, pantenolia sisältävä tuote myös hoitaa herkkää silmänympärysihoa. ovh 6/125ml. 

BLISTEX BLISS FLIP ULTRA MOISTURIZING HUULIVOIDE
Kosteuttavaa sheavoita sisältävän, mustikanmakuisen huulivoiteen uudessa pakkauksessa korkki avataan kääntämällä se pakkauksen alle, jolloin se ei irtoa pakkauksesta ja pysyy tallessa. ovh 3,95/7g.
Hetken tutkailun ja tuotekortin lukemisen jälkeen kaikkein eniten innolla odotan Lumenen puuterin sekä Vichyn seerumin testaamista. Vichyn seerumi on tuotekortin mukaan saanut inspiraationsa korealaisesta ihonhoidosta, joka onkin minua tällä hetkellä erityisesti kiinnostava ihonhoitotrendi. Aiemmin boksista on tullut muun muassa korealaisen brändin sheet mask, eli kasvonaamio. Lisäksi meikinpoistoaine pääsee varmasti heti käyttöön, ja kiinnostaakin kokeilla, hoitaako tuote oikeasti silmänympäryksen ihoa, kuten lupaa. 

Mitkä olivat teidän suosikkejanne tämän kuun boksista? Ensi kuussa onkin taas luvassa superusosittu bloggaajaboksi, joten sitä odotellessa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika