Slider

Terveiset sängynpohjalta

3/06/2016




Niin se taas iski jo toistamiseen tämän vuoden puolella - nimittäin flunssa. Mietin vielä perjantaina mielessäni että kannattaako lähteä salille, olo oli ehkä vähän omituinen mutta päätin kuitenkin mennä tekemään crossari- ja bodyjamtreenin. Kotiin tultuani olo heikkeni aika nopeasti niin, että illalla nousi lämpö ja makasin jo voimattomana sängynpohjalla. Täällä siis kirjoittelee taas yskivä ja nuhainen Laura.

Heti ensimmäisenä tulee mieleen, että miksi olen napannut vuoden alusta kaksi flunssaa. Onko vastustuskyky jostain syystä todella alhainen vai onko tämä vaan huonoa sattumaa? Tietyllä tavalla uskon ehkä myös stressin vaikuttavan vastustuskykyyn, sillä koko kevät on ollut kovin hektinen. Tällaiset flunssat sentään laittavat totaalistopin kiireelle ja pakottavat vain olemaan ja lepäämään. Jos nyt jotain positiivista tästä toimettomuudesta haluaa hakea.

Minun oli tarkoitus lähteä alkuviikoksi Jyväskylään viimeistelemään yksi kurssi, mutta se jää nyt valitettavasti väliin. Omaa oloaan pitää kuitenkin aina muistaa kuunnella ja tajuta se, kuinka terveys menee töiden ja kouluhommien sekä treenaamisen edelle. Mitä paremmin nyt maltan pysyä aloillaan, sitä nopeammin uskoisin myös parantuvani! Toivotaan parasta, jotta olisin ensi viikolla jo iskussa ja taas back in the game :) 

Kipeänä on ihan ok katsoa kokonainen kausi Carrie Diariesia yhdessä päivässä... 

Eilen illalla istuin toimettomana ja mietin, että mitä mä oikein täällä neljän seinän sisällä keksin tekemistä. No, päätin kokeilla geelikynsien tekemistä ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen! Yllättävän siistit näistä tuli, vaikka toisin voisi kuvitella tällaisen tauon jälkeen :D


2 kommenttia:

  1. One word: stress. Mutta onneksi sulla ei ollut mitään ns pakollista ja saat levätä ihan rauhassa.
    Kunhan olet vähän paremmassa kunnossa niin uskallaudun tulemaan kynsimalliksi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole onneksi, mutta tottakai sitä toivoisi että pääsisi pian taas töihin ja treenaamaan :) Tehdään sinulle kynnet kunhan paranen!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika