Slider

Emilie wallet Rose Ballerine

3/02/2016



Vihdoin uusi lompakko on täällä! Mainitsinkin aikaisemmassa postauksessa että kevään ostoslistallani oli uusi, laadukas lompakko ja eilen kävin sellaisen espalta nappaamassa mukaani. Onnekseni saatavilla oli limited edition- väriä Rose Ballerinea, ja en voinut vastustaa kiusausta valita juuri tuo kaunis vaaleanpunainen. Toinen vaihtoehto olisi ollut tummanpunainen joka olisi tottakai aina ajaton, mutta koska rakastan vaaleanpunaista muutenkin, tuntui tämä väri vaan enemmän omalta. Kuosina toimii tottakai Monogram, joka kaikissa muissakin LV:n tuotteissani on. 

Mietin kolmen eri lompakkovaihtoehdon välillä, Clemencé, Josephine ja tämä Emilie. Josephinea ajattelin ihan ensin hankkivani, mutta sen irrotettava kolikkopussukka ja ylimääräinen taitos tuntuivat aika kömpelöiltä käteen. Clemence sen sijaan oli ehkä vähän liiankin simppeli omaan makuuni, ja lisäksi sitä oli saatavilla vain punaisella sisuksella. Emiliestä löytyi hyllystä suoraan tämä Rose Ballerine, joten se kolahti ja valitsin sen omakseni! 

Taas kerran en voi muuta kuin kiittää Esplanadin liikettä täydellisestä asiakaspalelusta. Myyjät kuuntelevat ja näyttävät rauhassa kaikki mahdolliset vaihtoehdot, kertovat omia mielipiteitään ja auttavat kaikessa mikä askarruttaa, iso ostos kun kuitenkin on kyseessä. Tämän lisäksi sain myös painatukset lompakkooni heti mukaan, vaikka painatuskone ei ollut aluksi edes lämpinänä ja päällä! Sanoin tulevani hieman kauempaa ja heti sen kuultuaan myyjä sanoi että hän järjestää painatukset minulle saman päivän aikana. Ja niin sainkin lompakon heti mukaani, tutuilla nimikirjaimilla varustettuna. 

Mitä pidätte tästä lompakosta ja sisäväristä Rose Ballerine? Minä olen niin tyytyväinen tähän! Toivotaan, että tämä lompakko kestää aikaa ja menee ainakin seuraavat viidestä kymmeneen vuotta ;)



6 kommenttia:

  1. Anonyymi3/02/2016

    Ihanan värinen kyllä tuo sisäosa <3 Ihan vinkkinä jos et ole jo kuullut, että kannattaa toi nappi suojata jollain aineella. Itselläni sama lompakko Damier Azur Canvas värissä missä myös vaalea nappi ja se on mennyt lyhyen käytön jälkeen likaiseksi eikä lähde millään puhtaaksi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Milläköhän aineella se kannattaisi kyllästää jotta lika ei tarttuisi kiinni?

      Poista
  2. Aivan täydellinen! 😍

    VastaaPoista
  3. Niin ihana 😍! Toi vaaleanpunaisen sävy on vaan jotain täydellistä!

    Alkaako sun sukunimi muuten A:lla? Vai tarkoittaako toi A Annikaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elisa! <3 Mun sukunimeni ei ala a:lla, vaan näissä mun kaikissa tuotteissa on tosiaan painettuna molempien etunimien alkukirjaimet :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika