Slider

Kosmetiikan luottokappaleet

3/12/2016




Jokaisen kosmetiikkaharakan kohdalle osuu niin hitti- kuin hutituotteita. Osa jää pitempään käyttöön, ja osasta tulee heti sanottua että ei ikinä enää! Ajattelin tällä kertaa tehdä postauksen niistä it- jutuista, eli tuotteista joiden varaan vannon aina kun haluan tehdä varmasti täydellisen meikin. Itse tykkään kokeilla paljon uutta ja sen lisäksi lueskelen myös paljon kosmetiikkablogeja ja -vlogeja, ja sitä kautta saan vinkkiä siitä mikä muiden mielestä on kokeilemisen arvoista. Tässä siis minun tämänhetkiset suosikkini! Kertokaahan omat suosikkinne myös, jos vaikka löytäisin niistä tulevia omiakin lemppareitani :)




HUULET: MAC matte lipstick & Lindex lip liner
Macin mattahuulipunat ansaitsevat erityiskiitoksen keston ja pigmenttisyytensä ansioista! Sen lisäksi huultenrajauksessa luotan edullisempaan Lindexin rajauskynään, joka on koostumukseltaan täydellinen ja ns. kierrettävä, ei teroitettava kynä. Suosin itse tumminta sävyä.


MEIKKIVOIDE: Esteé Lauder Double Wear foundation 
Kaikkien aikojen paras meikkivoide, jonka olen kyllä kuullut olevan monen muunkin luottotuote. Kestävä koostumus, peittävyys ja mattapinta mutta silti tuote ei tuki ihoa tai tee siitä tunkkaisen näköistä. Pieni tippa voidetta riittää ja siksi pullo onkin todella kestävä, ja hintansa arvoinen.


RIPSET: Sensai 38 volumising mascara: black
Ainut ja ensimmäinen ripsari jota olen käyttänyt 6-luokkalaisesta saakka, enkä tästä vaihda pois ennenkuin valmistus lopetetaan! Kestää itkut, sateet ja treenin mutta peseytyy siististi palasina pois lämpimällä vedellä. Koostumus ei ole liian ohut ja nestemäinen, vaan tarttuu ripsiin ja rakentaa volyymia. Plussaa myös kaarevasta harjasta joka helpottaa levitystä sisä- ja ulkonurkkiin.



KULMAT: Anastasia Beverly Hills DipBrow pomade: medium brown
Melko uusi tuttavuus tämän vuoden alusta. Olen opetellut käyttämään tuotetta juuri sopivan määrän, ja siten olen myös samalla ihan koukuttunut pomade-tyylisiin kulmaväreihin! Kynään verrattuna lopputuloksesta saa paljon luonnollisemman, pehmeämmän ja aidomman näköisen. Oma sävyni on medium brown, joka tuo kulmia sopivan voimakkaasti esiin.


CONTOUR: Maybelline creme puff blush 25 & Urban Decay NAKED Flushed palette: Streak
Kasvojen korostamiseen ja varjostamiseen käytän Naked flushed- paletin korostusväriä sekä aurinkopuuteria. Sen sijaan poskipunana toimii lähes aina luottotuotteeni, baked-tyylinen Maybellinen Creme puff blush poskipuna sävyssä 25, Alluring rose.



SILMÄMEIKKI: Urban Decay NAKED 2 & 3
Varmasti monen luottoluomivärit löytyvät edellämainituista paleteista. Itse tykkään ehkä vielä kolmosta enemmän kakkosesta, jonka sävyt ovat ruskeaan taittavia kun taas kolmosen enemmän punertavia. Naked sävyt ovat pigmenttisiä ja kestäviä, ja isossa paletissa on aina mistä valita.


SIVELTIMET: Real Techniques core collection + retractable kabuki brush
Jenkkireissuilta on tullut napattua useamminkin mukaan Real Techniquesin siveltimiä, ja niitä onkin aika moinen kokoelma sivellinpurkissa. Siitä huolimatta ehdottomat ikisuosikit löytyvät core collection- paketista, jota voi monista suomalaisistakin verkkokaupoista nykyään ostaa. Sen lisäksi olen kokenut jykevän, sisäänvedettävän kabukisiveltimen parhaaksi ns contour- siveltimeksi, joka viistotetun muotonsa ansiosta sopii todella hyvin poskiluun alapuolen varjostamiseen.




Siinäpä ne! Tuliko teille tästä postauksesta jotain uusia vinkkejä, vai onko teillä ollut jo aikaisemmin käytössä samoja tuotteita? :)



6 kommenttia:

  1. Anonyymi3/12/2016

    Ihanan isoja kuvia! Miellyttäviä kattoa :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi3/12/2016

    Voisitko tehdä postauksen suosikkimeikkiblogeistasi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En seuraa yhtäkään kauneusblogia, mutta vlogeja senkin edestä! Niistä voisin tehdä postauksen joku päivä :)

      Poista
  3. Aivan ihana postaus, sain kivasti meikkivinkkejä! Etenkin tuo Sensai-ripsiväri vaikutti todella hyvältä. Mistä niitä voi ostaa ja paljonkohan ne maksaa? Muuten aivan huppu blogi, jäin lukijaksi :)

    Ja tässä vielä blogini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija, tosi kiva kuulla! :) Sensaita saa ainakin Stockalta ja Sokokselta sekä Emotioneista. Putelin normihinta on 30 euroa :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika