Slider

Viikon suunnitelmia & arvonnan voittajat!

10/15/2013




Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! :)
Mulla sama fiilis, josta sepostelin viime postauksessa on jatkunut edelleen. Musta tuntuu, että joku korkeampi voima on nyt pelottavan mukavasti jopa mun puolellani :D Maanantaiaamu alkoi sillä, että ihmettelin miksi suomipop oli tägännyt mut johonkin instagram-julkaisuunsa. Sitä vähän aikaa siinä ihmettelin ja pistin viestiä et mikä homma tää oikein on- 1000 ig seuraajan rajan ylityttyä kaikkien seuranneiden kesken oli arvottu 9 uutuuslevyn paketti plus kaksi lippua PMMP:n viimeiselle keikalle, ja ne tuli mulle! Mitäh?! :D



Tällä viikolla varmasti monilla opiskelijoilla on syyslomaa- meillä se on pituudeltaan naurettavat kaksi päivää, joista toinen olisi vielä mulla muutenkin vapaa. No, kelpaahan se yksikin päivä vapaata lisää aina, en valita. :D Mitään sen kummempia lomasuunnitelmia en siis pysty tekemään, sillä varsinkaan mihkään pidemmälle ei tuossa ajassa ehdi läheä. Treenailen siis normaalisuunnitelmien mukaan. Lisäksi tämän viikon suunnitelmiin mahtuu mm. ratsastusta, ja pari kertaa ehdin onneksi tämänkin viikon aikana liikkua Helsingin suuntaan... :) Tänään kävinkin jo ekstemporeena  tsekkaamassa uuden Teemu Selänteestä kertovan dokkari/leffan Finnkinossa. Ja se oli muuten tosi hyvä, suosittelen. Jopa tuo vastakkaisen sukupuolen edustaja myönti tirautelleensa muutamat liikutuksen kyyneleet leffan aikana. :D

Eilen arvoin random.orgin avulla myös IsoSmile- postauksen arvonnan voittajat. Hammasliuskapaketin voitti Anette ja valkaisevan hammastahnan Adae- tarkkailkaahan sähköpostejanne niin saadaan teille palkinnot tulemaan. Onnea molemmille ja kiitos kovasti kaikille osallistuneille! :) Tuossa taas huomasi kuinka paljon teitä siellä ruutujen takana oikeasti onkaan, paljon uusia kommentoijia oli tuttujen vakionimien lisäksi :)



Tällasia siis tällä viikolla mulla suunnitelmissa. Paljon kaikkea kivaa tiedossa, katsotaan jos jotain postausta tälle viikolle saisin vielä kirjoiteltua myöhemmin. Kuten Liina edellisessä postauksessa kehotti, aion nyt kuitenkin keskittää isoimman energiani nauttimiseen ja hetkessä elämiseen täysin siemauksin, kun se on mahdollista.. :) Toivottavasti teilläkin kaikilla on mukava viikko luvassa ja kivaa lomaa kaikille ketkä sitä pääsevät viettämään! :)


4 kommenttia:

  1. Oih että onnekas sinä! Ihanaa että on tuommoisia onnenpotkuja, nauti siitä :) Jenni Vartiaisen Terra on muuten huikean hyvä levy. Oon ihan koukussa siihen!! Lahjakas nainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä näinkin päin! :D Pitkän masisjakson jälkeen ihan kiva että kaikki taas sujuu- ainakin hetken :)!
      Mä en ole vielä tuota terraa kuunnellut, mutta täytyy ottaa kuunteluun heti kun saan tuon palkinnon itselleni :)

      Poista
  2. Anonyymi10/16/2013

    olitko eilen iltapäivällä tennispalatsin finnkinossa? jos olit, taisin nähä sut jonkun miehen kanssa... :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika