Slider

Testissä kompressiosäärystimet

5/11/2013



Sain aiemmin tällä viikolla postissa yhteistyöpaketin 24hSportilta ja paketista paljastuivat BV Booster- kompressiosäärystimet. Lupauduin testailemaan kyseistä tuotetta, ja kirjoittamaan tuntemuksista teille tänne.
Mulle ko. säärystimet olivat ihan uusi juttu, enkä niistä aikaisemmin ollut kuullutkaan. Juttelin sitten koulussa erään yleisurheilijakaverini kanssa näistä ja hän sanoi, että heidän lajissaan nämä ovat myös melko yleisesti käytössä. Lisäksi näistä hyötyvät mm. juoksijat. Itse testailin boostereita lenkillä keskiviikkona.

Veikkaan, että monet teistäkään eivät vielä tiedä säärystimien toimintaa. BV Booster kompressiosäärystimen tehtävänä on siis tukea jalkoja, parantaa verenkiertoa jänteisiin, nivelsiteisiin ja lihaksiin sekä vähentää turvotusta ja tehostaa pohjelihaksen toimintaa. Lisäksi säärystimillä on vammoja estävä vaikutus. Nimensä mukaisesti näiden siis on tarkoitus "buustata" suoritusta ja keventää askelta. Säärystimiä käytetään siis ainoastaan urheilusuorituksen yhteydessä,  eikä niitä ole suunniteltu muuhun vapaa-ajan käyttöön.

Itselleni sain testaukseen BV Booster Femina-mallin, jota pääset katsomaan TÄSTÄ. Väristä tykkään erittäin paljon ja kokokin oli täydellinen (omani oli siis S+). Säärystimien on tarkoitus olla tiukat, ja niiden kuuluu istua kunnolla. Päälle laittaminen ja pois ottaminen voivat vaatia hieman voimaa sillä nämä todellakin ovat kireät, mutta istuvuus paikallaan on täydellinen.

Kävin siis testaamassa näitä keskiviikkona kuuden kilometrin juoksulenkillä ja pidin näitä caprien kanssa. Jo päälle pukiessani tunsin jaloissa humahduksen, kun veri alkoi tehostetusti kiertämään. Lenkillä askel kulki todellakin kevyemmin, ja tukevan sekä puristavan vaikutuksen huomasi heti. Varmasti pidemmässä käytössä vammoja ehkäisevät ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Säärystimet pääsevät ehdottomasti aktiiviseen käyttön lenkeille jatkossakin! Eli aivan vilpittömästi voin suositella kaikkia, jotka haluavat lenkeilleen tai miksei muuhunkin treeniinsä hieman lisäbuustia, kokeilemaan kyseisiä säärystimiä.

24hSportin nettisivuille pääset tästä , ja nettikauppaan tästä !

Edestä
Takaa
Lenkille lähdössä!
Tässä vielä kokotaulukko :)


2 kommenttia:

  1. Anonyymi11/04/2013

    Hei onko sun säärystimet kestäny. Itellä yhet toisen merkkiset ja hajos jo kuukauden jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelleen toimivat kuin unelma! Itsellä myös erään toisen merkkiset käytössä salin yhteistyön takia, mutta niistä en ole huomannut mitään tehoa, verrattuna näihin. Ehdottomasti hintansa arvoiset, jos haluaa kestävät ja tehokkaat. :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika