Slider

BodyCombat 52

5/16/2012


Pikainen päivitys iPhonella koulusta. (Samalla testi miten tämä bloggerAppsi toimii..) Hyvältä vaikuttaa uusi ohjelma musta ainakin biisien perusteella. Omiksi lemppareiksi ovat nousseet 3,8,9 ja 10. Jäähdyttelybiisi vähän erilaista normaaliin, ja en ollut tota biisiä kuullutkaan aikaisemmin! Nappasin kuvakaappauksen siitä puhelimella :) Mitä te olette mieltä?



..Ja tässä vielä linkki NZ Glenin blogiin, josta näät siis kaikkien LesMillsien uusimmat ohjelmat, jos et niitä muita ole vielä käynyt kurkkimassa.. :)

6 kommenttia:

  1. Oi vitsi tahdon päästä kokeilemaan tota! Harmi vaan, että tässä pikkukaupungissa ei oo LesMillsiltä muutaku Bodypumppia. Sh'bamia ja bodyjamia oon kyllä kokeillu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on shbam, bodyjam, bodycombat, bodypump, bodyattack ja syksyllä tulossa bodybalance. Kasibiisi tossa on aivan superhyvä ja samoin vatsat. I can't wait!

      Poista
  2. Aika kivalta vaikuttaa! :) Ja piti tietysti myös postata aiheesta.. ;) Kasia täälläkin odotellaan ja samoin kakkosbiisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ainakin näin kuunneltuna toimii! Lopullisen tuomionhan voi antaa vasta, kun ohjelmaa on tullut testattua käytännössä muutamaan otteeseen :)

      Poista
  3. hitsi ku kuullostaa hyvältä :))

    VastaaPoista
  4. Äääääääää mä tahdon salille. Niinku just NYT!!!!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika