Slider

SYYSKUUN KAUNEUSSUOSIKIT

9/26/2019

* Kaupallisessa yhteistyössä Lookfantastic, sisältää affiliate-linkkejä

Osana Lookfantasticin The Beauty Set -yhteistyötäni olen myös syyskuun aikana päässyt kokeilemaan ja ihmettelemään mitä erilaisempia kauneustuotteita – mukana on kaikkea prebioottisesta hiusseerumista kantasoluja sisältävään yövoiteeseen! Olenkin poiminut näistä tuotteista mielestäni mielenkiintoisimmat ja parhaiten minulle toimineet, jotka esittelen tässä postauksessa hieman tarkemmin myös teille. Tarkempiin tuotetietoihin pääset suoraan klikkaamalla tuotteen nimeä.


CRYSTAL CLEAR NO SHINE SERUM*. Minulla on ollut koko ikäni akneen taipuvainen iho, joka on edelleen isotretinoiinihoitojen jälkeenkin öljyinen ja epäpuhtauksia keräävä. Tämä seerumi onkin tarkoitettu juuri epäpuhtaalle ja öljyiselle iholle. Mattapintainen seerumi toimii kolmivaiheisesti: ensiksi se poistaa iholta ylimääräistä öljyisyyttä, bakteereja ja epäpuhtauksia vähentäen ihon kiiltoa. Toiseksi tuote parantaa ihon kosteustasapainoa, ja kolmantena se kiristää ihohuokosia rajoittaakseen ylimääräisen öljyn tuotantoa ihossa. Seerumia on rikastettu erilaisilla aktiivisilla ainesosilla kuten oleanolihapolla, salisyylihapolla (tunnettu aknea vähentävistä vaikutuksistaan), peptideillä sekä C-vitamiinijohdannaisella. Yhdessä nämä ainesosat vähentävät ihon tulehdusta, stimuloivat solujen uudistumista ja lisäävät ihon kirkkautta. Tämä seerumi on ehdottomasti yksi parhaista, joita olen omalle akneiholleni käyttänyt. Tuote sopii myös primeriksi meikin alle, jolloin se samalla pienentää ihohuokosia ja mattapintaistaa ihoa. Meikkivoide levittyy paremmin, eikä ylimääräistä öljyä kerry iholle päivän mittaan niin paljon!

MGC DERMA CBD STEM CELLS & ALGAE ALL NIGHT CREAM. Pehmeä yövoide, joka virkistää, ravitsee ja kosteuttaa ihoa yön aikana. Yön aikana iholla on kaikkein eniten aikaa korjata ja rakentaa itseään, jonka vuoksi voiteessa onkin mukana CBD-kantasoluja ja C-vitamiinia. Nämä ainesosat yhdessä lisäävät kosteutta, palauttavat ihon joustavuutta ja kiinteyttä sekä etenkin ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Koostumus on samettisen pehmeä ja vaikka anti-aging ei ehkä vielä tämän ikäisenä olekaan se kaikkein ajankohtaisin juttu, tuntuu voide niin ylelliseltä sekä tekstuuriltaan että koostumukseltaan, että koen voiteen käytön pieneksi jokapäiväiseksi hemmotteluhetkeksi. Uskon myös itse siihen, että etenkin yön aikana ja hyvän yövoiteen avulla iholle voidaan antaa paras mahdollisuus korjata itseään. Tällä hetkellä kyseinen tuote on ilmeisesti loppu Lookfantasticin varastosta, mutta MGC Derman vastaaviin CBD-kantasolutuotteisiin pääset tutustumaan tästä linkistä*. Valikoimassa on yövoiteen lisäksi mm. vastaavanlainen päivävoide ja silmänympärysvoide.

SAMPAR ESSENTIAL OILS IN ONE*. Samparin kasvoöljyssä yhdistyvät kahdeksan erilaista eteeristä öljyä yhdessä hyaluronihapon kanssa. Tuote on valmistettu 93% luonnollisista ainesosista, ja se samalla sekä ravitsee että kosteuttaa ihoa. Lisäksi etenkin ikääntyvällä iholla tuote auttaa häivyttämään juonteita ja ikääntymisen merkkejä. Öljyn koostumus sisältää mm. macadamiaa, kookospähkinää, unikkoa, vadelmaa sekä erilaisia vitamiineja ja antioksidantteja, jotka yhdessä suojaavat ja lujittavat ihoa luoden hehkuvan lopputuloksen. Omalle iholleni olen käyttänyt tätä öljyä hyvin varovasti sellaisina päivinä, kun jotkut kohdat ihosta tuntuvat kiristäviltä ja kuivilta. Öljy sopii kuitenkin myös esimerkiksi käsille, kynsinauhoille sekä hiusten latvoihin – itse olen laajentanut käyttötarkoitusta myös muualle kuin kasvoihin! Jos etsinnässä on tehokas ja monipuolinen kasvoöljy, on Samparin öljy siihen erittäin hyvä vaihtoehto.


PROJECT LIP MATTE PLUMPING PRIMER*. Huultenpohjustustuote, joka on valmistettu sataprosenttisesti luonnollisista ainesosista ja joka on myös cruelty-free. Tuote levittyy huulille tasaisesti ja luo huulipunalle tai -kiillolle hyvän pohjan, jonka lisäksi se lisää huulten volyymia. Tuote kihelmöi levityksen aikana, sillä se samalla stimuloi huulten kollageenituotantoa ja pullistaa huulia. Lisäksi koostumus sisältää kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, kuten retiisinsiemenöljyä.

GALLINÉE PREBIOTIC SCALP AND HAIR SERUM*. Tässä on tuote, josta en ollut aikaisemmin kuullutkaan! Prebioottinen hiuspohja- ja hiusseerumi sisältää nimensä mukaisesti pre- ja postbioottiyhdisteitä, artisokkauutetta ja maitohappoa, jonka lisäksi sen pH vastaa hiuspohjan mikrobiomia parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Lisäksi seerumin sisältämä fermentoitu riisivesi (jota aasialaiset naiset ovat käyttäneet vuosisatojen ajan ihon ja hiusten kunnon parantamiseksi) tekee hiuksista terveet ja kiiltävät juuresta latvaan. Seerumin koostumus on ulkonäöstään huolimatta kevyt ja öljytön, joka auttaa estämään hiuspohjan kutinaa. Seerumia voidaan käyttää joko suihkuttamalla sitä suoraan pyyhekuiviin hiuksiin tai tehohoitona lisäämällä runsaasti hiuspohjaan illalla, antaen tuotteen vaikuttaa yön yli, jonka jälkeen se pestään pois hiuksista. Tuote sopii kaikille hiustyypeille, jonka lisäksi se ei sisällä sulfaatteja, parabeenejä, silikoneja, mineraaliöljyjä tai väriaineita.

REN GLYCOL LACTIC RADIANCE RENEWAL MASK*. REN on yksi suosikkibrändejäni ihonhoidon saralla, ja aikaisemmin olenkin tykästynyt esimerkiksi heidän C-vitamiiniseerumiin sekä kirkastavaan kasvoveteen. Nyt sain testiin kirkastavan naamion, joka toimii kemiallisen kuorinnan tavoin kirkastaen ihoa. Kuorimisen lisäksi tuote uudistaa ihoa muun muassa glykolihapon, sitruunahapon, maitohapon ja viinihapon avulla. Hapot poistavat kuolleita ihosoluja, uudistavat ihon pintakerroksen parantaen ihon sävyä näkyvästi sekä vähentävöt laajentuneita ihohuokosia. Myös aknearpien, hyperpigmentaation ja aurinkovaurioiden on sanottu vähentyneen tuotteen käytön jälkeen näkyvästi. Koostumus tuntuu tehokkaalta iholla ja uskaltaisinkin väittää, että tässä on kelpo haastaja Lumenen VALO-sarjan kuorivalle naamiolle.


Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika