Slider

BEST OF: TOO FACED

7/02/2019

* Sisältää affiliate-linkkejä
Ajattelin aloittaa uuden postaussarjan, jossa nostan esiin eri tuotemerkkien suosikkituotteitani. Samalla kerron hieman siitä, miten näitä kyseisiä tuotteita käytän! Tähän tietoon postauksia on tulossa ainakin seitsemältä eri meikkibrändiltä. Jos teille tulee mieleen erityisiä brändejä, joista haluaisitte lukea, saa niitä ehdottaa minulle kommenttiboksissa. Mielestäni kunnian aloittaa tämä postaussarja ansaitsee kaikkien aikojen suosikkibrändini, eli Too Faced.

Erityisen mielelläni kirjoitan brändistä nykyään siksi, että heidän tuotteensa ovat nyt myös helposti tilattavissa Suomeen LookFantasticin* verkkokaupan kautta. Jos siis kiinnostuit jostakin tämän postauksen tuotteesta, löydät nimeä klikkaamalla sen suoraan verkkokaupasta! Parhaiden tuotteiden valinta oli vaikeaa, sillä oikeastaan yksikään TooFacedin tuote ei ole ollut minulle pettymys. Päädyin kuitenkin valitsemaan tähän postaukseen ne tuotteet, joita kaikkein eniten käytän päivittäisessä meikkirutiinissani.



BETTER THAN SEX MASCARA* Luottoripsivärini, jota käytän lähes päivittäin. Paksu, vahamainen koostumus luo erityisen tiheät ja tuuheat ripset. Lisää volyymia, ei niinkään pidennä ripsiä. Käytän tätä monesti pelkästään yläripsissä arkisin kirkastamassa silmiä. Sen sijaan jos haluan tummemman ja syvemmän katseen, laitan tätä myös alaripsiin. Kerrostamalla väriä saa ripsistä todella paksut ja jopa irtoripsimäiset. Ripsarin harja on tiimalasin muotoinen, joka erottelee erinomaisesti - tästä ripsariharjasta onkin ottanut inspiraationsa mm. Lorealin Lash Paradise. PS. Jos ostat pienen koon testiin, kannattaa huomioida, ettei matkakokoinen tuote luo mielestäni yhtä tuuheita ripsiä kuin täysikokoinen tuote.





CHOCOLATE BAR PALETTE* The one and only lämminsävyinen arkiluomiväripaletti. Jos pitäisi valita yksi paletti, jota käyttäisin koko loppuikäni, se olisi tämä. Sävyt ovat neutraaleja ja kauniita ruskeita sekä vaaleita helmiäisiä, jonka lisäksi mukana on muutama väripilkku. Pigmentti on vahva, joskin paljon kerralla laitettuna se saattaa hieman varista alaluomelle. Nimensä mukaisesti Chocolate Bar -paletit myös tuoksuvat oikeasti todella herkulliselle suklaalle!



MELTED MATTE LIQUID LIP STAIN* Paras nestemäinen huulipuna, jota olen kokeillut. Koostumus on pehmeä ja levittyy helposti ilman paakkuja. Kun huulipuna kuivuu paikalleen, se kestää myös kevyen syömisen ja juomisen. Ei sisällä voimakasta tuoksua. Sävyjä on lukuisia, joista itselläni on mm. klassista punaista, nudeja sekä joulun limited edition-sävyjä. Jos kaipaat arkipunaa, suosittelen testaamaan esimerkiksi sävyjä Child Star, Sell Out tai Queen B


PAPA DON'T PEACH BLUSH* Monessa best of beauty -postauksessanikin mukana ollut Papa Don't Peach on NARSin Orgasm-poskipunan lisäksi ehkä suosikkipunani koskaan. Oikeastaan sävyn koostumuskin on hyvin lähellä NARSia, tosin tämä on pinkin sijasta kesäinen lämmin oranssi. Helmiäinen on sopivan hillitty, mutta tuo kuitenkin hehkua iholle. Tuote myös tuoksuu nimensä mukaisesti persikalle. Puna on todella riittoisaa, ja itselläni onkin ollut sama kappale säännöllisessä käytössä jo yli kahden vuoden ajan, enkä vieläkään ole osunut pohjaan saakka. Kokeile tätä kesällä myös ilman muuta meikkiä tuomaan hieman tervettä hehkua iholle!




LIP INJECTION CLEAR PINK LIP GLOSS* Tämä tuote ymmärtääkseni jakaa hieman mielipiteitä - toiset rakastavat, toiset eivät voi sietää. Itse oletettavastikin kuulun ensimmäiseen joukkoon. Lip Injection on nimensä mukaisesti huulia pullistava ja niiden verenkiertoa vilkastuttava kihelmöivä huulikiilto, jossa itse pidän erityisesti sävystä Clear Pink. Varsinkin nyt, kun superkiiltävät ja täyteläiset huulet ovat muodissa, on tämä mielestäni hyvä tuote vastaamaan trendiin. Tuote on todella tahmeaa, joka kannattaa ottaa huomioon. Itse käytän tätä arkisin sopivan luonnollisena kiiltona huulille, jos en halua huulten varastavan huomiota silmämeikiltäni. Esimerkki löytyy mm. tästä kuvasta.


Tässä muutamia suosikkituotteitani kaikkien todella hyvien Too Facedin tuotteiden joukosta! Oletteko te testanneet brändin tuotteita ja jos olette, mitkä ovat omia suosikkejanne?

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika